Destaco 8021-ue pneumatisk holdeklemme | Raptor Supplies Denmark
Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

DESTACO 8021-UE pneumatisk holdeklemme med G-porte, 390 lb kapacitet | AJ8BGQ

DESTACO 8021-UE Pneumatic Hold Down Clamp med G-porte, 390 lb kapacitet

På lager
Vare: AJ8BGQ Model: 8021-UE

Få det af april 5, Fredag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
  • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
  • Ex-Works Pickup Gratis
  • Ex-work pickup
3.429 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VarePneumatisk holdeklemme
Armlængde2.25 "
Klemme arm stilU-bar
Clamp Bar åbning90 grader
Cylinderboring1.26 "
Duty CycleFremragende/Høj
Udøver kraft169 Lbs.
Holdeevne390 Lbs.
MonteringsorienteringVandret
Åben højde4.44 "
Åbning90 grader
Betjening Temp.-10 til 90 grader C.
Havnestørrelse1/8
Produktdatabladdestaco-8021.pdf

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 1.04
Skibshøjde (cm)6.1
Skibslængde (cm)25.04
Skibsbredde (cm)5.74
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Destaco 8021-UE pneumatisk holdeklemme, også kendt som pneumatisk vippeklemme, er velegnet til at holde emner nede i metalbearbejdningsfaciliteter. Denne vippeklemme har en solid spændearm for at maksimere spændekraftoverførslen, for at holde emnerne stationære under hele operationen. Den har indbygget flowbegrænsning for at eliminere kravet om ekstern flowkontrol og patenteret, lukket forbindelse til bearbejdning og svejsning i snavsede miljøer. Klemmen er ideel til hurtig fastspænding i automobil- og fødevare- og emballageindustrien og har over-center vippekobling kombineret med en pneumatisk cylinder for at give en enhed, der let kan tilpasses til en lang række applikationer. Denne klemme er udstyret med en luftaktiveret cylinder med en indgangsport til tilslutning til trykluftkilden og derefter udnyttelse af trykluften til at påføre klemmetryk op til 145 psi ved temperaturer mellem -14 og 194 grader Fahrenheit. Destaco 8021-UE pneumatisk vippeklemme er fuldstændig selvstændig og kræver kun en enkelt trykkilde. Klemmeenheden er sensorklar til sensorer i både runde og T-slidser, og har en ikke-drejbar cylinder, der nemt kan sættes fast i armaturer. Den er udstyret med hærdede bøsninger og stifter ved alle omdrejningspunkter for lang levetid og er i stand til at modstå belastninger op til 390 lb. Destaco 8021-UE klemme er udstyret med en U-stang klemarm til at holde arbejdsemner sikkert på plads og et ergonomisk håndtag greb for maksimal operatørkomfort og reducerer håndtræthed.

Anvendelse:

Destaco 8021-UE pneumatisk vippeklemme er ideel til applikationer som svejsning, slibning, samling og let bearbejdning i bilindustrien og fødevare- og emballageindustrien.

Funktioner:

  • Destaco 8021-UE pneumatisk hold-down klemme leveres med indbygget flowbegrænsning for at eliminere kravet om ekstern flowkontrol.
  • Den vedlagte magnetiske stempelring er designet til at registrere stempelposition.
  • Denne Destaco-klemme er sensorklar til sensorer i T-slot eller rund stil.
  • Denne klemme kan monteres med hårde rør i armaturer på grund af en ikke-drejbar cylinder.
  • Enhedens lukkede design er velegnet til snavsede miljøer.
  • Den er i stand til at håndtere belastninger op til 390 lb.
  • Denne enhed er selvstændig og kræver kun en trykkilde for sikkerheden.
  • Denne pneumatiske vippeklemme har en stor åbningsvinkel, der sikrer nem fjernelse af komponenter.
  • Destaco 8021-UE pneumatisk vippeklemme har G-porte med G-1/8 luftportstørrelse for at opretholde frigivelsestilstand.

Kompatibelt tilbehør:

  • Destaco 810169: Disse forlængerledningssæt og koblingsmøtrikker er designet til at blive monteret på cylindre med 4 mm runde riller. De runde reed-kontakter med hurtigafbryderkabler betjenes af en magnetisk ring fastgjort på klemmens cylinder.
  • Destaco 802450-32-1-00: Disse udskiftningstætningssæt er designet til uhindret funktion af klemmer.
  • Destaco 8021122: Disse flangeskiver sikrer forbindelsen mod vibrationer.

Standarder og godkendelser:

    Destaco 8021-UE pull action låseklemme opfylder internationale standarder som ISO 14001:2015 og ISO 9001:2015 for at sikre miljømæssig sundhed, den største brugersikkerhed og effektiv ydeevne af klemmerne.

Installation:

  • Destaco 8021-UE pneumatisk vippeklemme kan monteres ved hjælp af to bolte i sidemonteringshullerne for at fastgøre monteringsbeslaget ved topmontering.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Tilbyder mærket pneumatiske klemmer i andre basemonteringsstile?

A. Ja, du kan vælge lignende pneumatiske vippeklemmer (Destaco 827-U & Destaco 827-UE), der kan monteres (skrues på installationen) enten på en lodret overflade (sidemontering) eller på en vandret arbejdsbord/overflade (topmontering).

Q. Hvad er pneumatiske vippeklemmer?

A. Pneumatiske vippeklemmer har samme grundlæggende design og betjening som manuelle vippeklemmer eller vippeklemmer i lige linje, men betjenes pneumatisk. De er fuldstændig selvstændige og kræver kun en trykkildetilslutning.

Q. Hvordan fungerer låseklemmer?

A. Pull action låseklemmer afhænger af 3 hovedkomponenter - et håndtag til betjening af værktøjet, en klemarm til kontaktpunkt mellem arbejdsemnet og klemmen og en base til at fastgøre klemmen til overfladen. Når klemmens enkle koblingssystem er sat i over-center position, trækkes håndtaget vandret for at skabe kraft parallelt med basen og klemme fast på arbejdsemnerne.

Q. Hvilket fedt er ideelt til Destaco-klemmer til deres genopbygning?

A. Et koblingsfedt som Mobil XTC bør bruges, når man har at gøre med Destaco mekaniske klemmer, mens Magnalube G fedt er fantastisk til brug med pneumatiske cylindertætninger.

Q. Hvad betyder holdekapacitet med hensyn til klemmer?

A. Holdekapaciteten eller holdekraften viser klemmens evne til at holde udstyr eller metalplader nede på samlebånd eller under lignende fremstillingsprocesser.

Q. Hvad er betydningen af ​​den røde farve på håndtaget på Destaco klemmer?

A. Der er ingen sådan betydning af farven på klemmens håndtag, da den kun repræsenterer et genkendeligt område. Dette hjælper operatører med at finde håndtaget hurtigt og nemt.

Q. Hvad betyder klemkraft?

A. Klemkraft er mængden af ​​kraft, der faktisk påføres et emne ved at lukke og låse klemmen. Det er normalt mindre end den angivne beholdningskapacitet. Den faktiske spændekraft afhænger af forskellige faktorer, herunder cylinderboring, cylinderareal, spindelposition (spændearmslængde) og tilgængeligt lufttryk. I de fleste tilfælde er spændekraften ca. 2 til 3 gange den kraft, som en pneumatisk cylinder udøver.

Sp. Leverer Destaco nogen vandtætte klemmesensorer?

A. Ja, Destaco leverer også induktive sensorer designet i overensstemmelse med IP65-standarder for at sikre beskyttelse mod kraftige hydrauliske dyser, støv og kraftig regn.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelHoldeevneUdøver kraftKlemme arm stilHavnestørrelseArmlængdeCylinderboringDuty CycleBetjening Temp.Pris
DESTACO 8021 pneumatisk holde-ned-vippeklemme, stål, 390 lb Kapacitet | AC8PHZ 3CXJ2 8021390 Lbs.169 Lbs.U-bar1 / 8 NPT2.25 "1.26 "Fremragende/Høj-10 til 90 grader C.4.622 kr.
DESTACO 8071 pneumatisk holdeklemme, 450 lb holdekapacitet, stål | AC8PJA 3CXJ3 8071450 Lbs.496 Lbs.U-bar1 / 8 NPT2.72 "1.57 "Fremragende/Høj-10 til 90 grader C.5.808 kr.
DESTACO 8071-UE pneumatisk holdeklemme, 450 lb holdekapacitet | AJ8BGT 8071-UE450 Lbs.496 Lbs.U-bar1/82.72 "1.57 "Fremragende/Høj-10 til 90 grader C.4.256 kr.

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

DESTACO 8021-UE Pneumatic Hold Down Clamp med G-porte, 390 lb kapacitet
3.429 kr. /enhed