Destaco 8007-ehl pneumatisk vippeklemme | Raptor Supplies Denmark
Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

DESTACO 8007-EHL pneumatisk holdeklemme, 830 lb holdekapacitet | AJ8AZN

DESTACO 8007-EHL pneumatisk holdeklemme, 830 lb holdekapacitet

På lager
Vare: AJ8AZN Model: 8007-EHL

Få det af april 26, Fredag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
  • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
  • Ex-Works Pickup Gratis
  • Ex-work pickup
4.408 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VarePneumatisk holdeklemme
BarstilSolid
Armlængde2.68 "
Clamp Bar åbning98 grader
Udøver kraft605 Lbs.
HandleVenstre hånd
Håndtag TypeManuelt håndtag venstre side
Højde under klemmearm1.39 "
Holdeevne830 Lbs.
MonteringsorienteringVandret
Åben højde5.72 "
Åbning98 grader
Havnestørrelse1/8
Produktdatabladdestaco-8007-e.pdf

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 1.69
Skibshøjde (cm)14.53
Skibslængde (cm)25.88
Skibsbredde (cm)6.91
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Destaco 8007-EHL pneumatisk holde-down-klemme er designet til at holde / fastspænde emner på plads under operationen. Denne pneumatiske holdeklemme er et ideelt valg til montage- og svejseoperationer. Den har en solid spændearm, der forhindrer emnet i at glide eller bevæge sig midt i arbejdet. Denne spændestang er modifikation, der kan justeres til forskellige applikationskrav. Destaco hold-down klemme har en pneumatisk cylinder, der har indbygget flowkontrol for at sikre jævn fastspænding under hele operationen. Dets magnetiske ringstempel muliggør præcis stempelpositionsføling og sikrer derved nøjagtig fastspænding. Dens flangebase har flere par monteringshuller til fastgørelse af klemmen (ved hjælp af skruer) på en flad overflade/arbejdsbord. I situationer, hvor klemmen skal fjernes eller flyttes, kan den nemt fjernes ved blot at skrue skruerne af med en skruetrækker. Destaco 8007 Series pneumatiske hold-down klemmer er også tilgængelige i venstre og højre side klemmehåndtag varianter på Raptor Supplies.

Anvendelse:

Destaco 8007-EHL pneumatisk hold-down-klemme er designet til at udføre svejse- og montageoperationer i bil-, fremstillings- og metalindustrien.

Funktioner:

  • Destaco 8007-EHL pneumatisk hold-down klemme har en pneumatisk cylinder med indbygget flowkontrol for at sikre jævn fastspænding under hele operationen.
  • Den har en solid stil spændestang, der er designet til at forhindre arbejdsemnet i at glide eller bevæge sig midt i arbejdet.
  • Denne pneumatiske holde-ned-klemmes klemmestang er modifikation, der kan justeres til forskellige applikationskrav.
  • Den leveres med et magnetisk ringstempel, der muliggør nøjagtig stempelpositionsføling for præcis fastspænding.
  • Destacos pneumatiske hold-down-klemmes flangebase har flere par monteringshuller og skruer, der kan bruges til at fastgøre klemmen på en flad overflade/arbejdsbord.

Kompatibelt tilbehør:

  • Destaco 8007-EHL: Disse erstatningsklemmer kan rumme enten runde (810169) eller T-slot (8EA-109-1) sensorer.
  • Destaco CABL-010 & CABL-013: Disse 8007-EHL-klemmer er kompatible med forlængerledninger med hurtig frakobling (2 mm og 5 mm) (henholdsvis CABL-010 & CABL-013) for at give fleksible justeringer af længde og højde. De er designet til områder, hvor der kræves flere fastspændingspunkter.

Standarder og godkendelser:

  • Destaco 8007-EHL pneumatisk holdeklemme er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 internationale industristandarder.

Installation:

  • Destaco 8007-EHL pneumatisk hold-down klemme har flere par monteringshuller på bunden og kan installeres på en flad overflade/arbejdsbord. Efter behov kan klemmen nemt fjernes ved at skrue skruerne af.

Ofte stillede spørgsmål:

Sp. Tilbyder mærket pneumatiske holdeklemmer i andre stilarter?

A. Ja, ud over Destaco 8007-EHL pneumatiske klemmer kan brugeren også vælge mellem lange klemhåndtagsmuligheder (Destaco 8007-EHR).

Q. Hvad er en pneumatisk holde-down klemme?

A. Destaco hold-down klemmer er pneumatisk betjente klemmer, der bruges til forskellige applikationer, herunder svejsning, træbearbejdning, opspænding, samling og test.

Q. Hvad er manuel fastspænding?

A. I modsætning til pneumatiske holde-ned-klemmer har manuelle klemmer fra Destaco separate håndtag til indgreb med stemplet for at holde emnet på plads.

Q. Tilbyder mærket pneumatisk holde-down klemme i andre konfigurationer?

A. Destaco tilbyder også en bred vifte af lette og medium duty pneumatiske klemmer der er tilgængelige i en række konfigurationer, stilarter og materialer (aluminium / stål).

Q. Hvad bruges klemmer til?

A. Klemmer er fleksible værktøj, der bruges til at holde arbejdsemner sikkert på plads til midlertidige operationer. De bruges i en række applikationer som møbelfremstilling, metalbearbejdning, konstruktion, tømrerarbejde og svejsning.

Q. Hvordan fungerer pneumatiske holdeklemmer?

A. Visse pneumatiske holdeklemmer, såsom Destaco 8007-EHL, har en pneumatisk cylinder med stempeltypekonfiguration. En lufttilførselsledning føres til klemcylinderen gennem en indgangsport. Håndfri fastspænding opnås ved at justere indgangslufttilførslen.

Q. Hvad betyder holdekapacitet med hensyn til klemmer?

A. Holdekraften eller holdekapaciteten viser klemmens evne til at holde udstyret eller metalpladen nede på samlebåndet eller under lignende fremstillingsprocesser.

Q. Hvilket fedt anbefales til brug med Destaco-klemmer ved ombygning?

A. For at sikre jævn drift og holdbarhed af mekaniske klemmer, anbefales det at bruge et koblingsfedt som Mobil XTC.

Q. Hvad betyder den røde farve på håndtaget på Destaco-klemmerne?

A. De rødfarvede håndtag på Destaco-klemmerne angiver blot et genkendeligt område. Dette gøres for at advare arbejderen/operatøren om placeringen af ​​betjeningshåndtaget, og hvor han skal gribe det. Dens farve har ingen yderligere betydning for klemmens funktion.

Q. Er Destaco-klemmer rustbestandige?

A. Ja, kulstofstålklemmer fra Destaco er zinkbelagte for at modstå og minimere slid mod barske industrielle miljøer. Til applikationer, der kræver fastspænding under udendørs forhold, er rustfri stålklemmer også tilgængelige.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelHåndtag TypeHoldeevneUdøver kraftArmlængdeHavnestørrelseHøjde under klemmearmPris
DESTACO 8007-E pneumatisk holdeklemme med solid klemarm | AJ8AZM 8007-EUden håndtag830 Lbs.605 Lbs.2.68 "1/81.39 "4.110 kr.
DESTACO 8007-EHR pneumatisk holdeklemme, massiv stang, 830 lb holdekapacitet | AJ8BAM 8007-EPJManuelt håndtag højre side830 Lbs.605 Lbs.2.68 "1/81.39 "4.408 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

DESTACO 8007-EHL pneumatisk holdeklemme, 830 lb holdekapacitet
4.408 kr. /enhed