Destaco 2027-ur Horisontal Hold Down Clamp | Raptor Supplies Denmark
Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

DESTACO 2027-UR Horisontal Hold Down Clamp, Toggle Lock Plus, Stål, 840 lb | AC8PGC 3CXD3

DESTACO 2027-UR Horisontal Hold Down Clamp, Toggle Lock Plus, stål, 840 lb

På lager
Vare: AC8PGC Model: 2027-URKrydsref.: 3CXD3

Få det af Kan 2, Torsdag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
  • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
  • Ex-Works Pickup Gratis
  • Ex-work pickup
644 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareVandret holdeklemme
Base monteringscentre1.03 x 1.21 "
Armlængde2.86 "
Klemme arm stilU-bar
Clamp Bar åbning68 grader
Diameter0.270 "
Handlehorizonal
Åbning af håndtag70 grader
Højde under klemmearm1.32 "
Holdeevne840 Lbs.
MaterialeStål
MonteringsbaseFlange
Samlet Højde2.25 "
Samlet længde9.880 "
Produktdatabladdestaco-2027-ur.pdf
SpindelFlad pude neopren
TrådstørrelseM8
Skift Lock PlusJa
TypeHold vandret håndtag

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 0.62
Skibshøjde (cm)4.57
Skibslængde (cm)25.4
Skibsbredde (cm)12.7
HS kode7326908588
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Vandrette holdeklemmer har et lige håndtag placeret parallelt med basen for at skubbe spændearmen og den vedhæftede spindel mod et emne for en sikker spændeoperation. Disse klemmer er velegnede til gentagen fastspænding/aftagning af emnet under hele operationen. Destaco 2027-serien vandrette holdeklemmer har en U-formet klemmestang til at tillade justering og fastgørelse af forskellige spindelsamlinger for at holde arbejdsemnet stationært og samtidig forhindre det i at løsne sig eller glide under hele operationen. Disse klemmer har mulighed for at dreje fast håndtag for jævn betjening og større håndfrihed for at minimere klempunkter. Destaco 2027-UR vandret holdeklemme bruges til at holde emner mod flade overflader ved inventarkontrol, træbearbejdning, let bearbejdning, svejsning, montering, test og lukning. Denne manuelle klemme har stålkonstruktion for strukturel styrke og forhindrer skader på grund af bøjning/brud under tunge belastninger. Den har Toggle Lock Plus-mekanisme for at forhindre utilsigtet åbning af klemmen på grund af vibrationer eller bevægelse. Denne klemme tilbydes også i varianter uden Toggle Lock Plus-mekanisme for at reducere driftsomkostningerne; med en sort ikke-reflekterende finish (Blackout Series) på Raptor Supplies.

Anvendelse:

Denne Destaco 2027-UR vandrette holdeklemme bruges til træbearbejdning, let bearbejdning, armaturkontrol, svejsning, montering og testoperationer i bilindustrien, forbrugsvarer, transport, rumfart og fødevare- og emballageindustrien. Den er også ideel til at lukke armaturer som tromler, låg, dæksler og kammer- og adgangsdøre.

Funktioner:

  • Destaco 2027-UR vandret hold-down-klemme er udstyret med en U-stang til fastgørelse af spindelsamlinger for sikker fastholdelse af arbejdsemner.
  • Den leveres med Toggle Lock Plus-funktion for at forhindre utilsigtet frakobling af klemmen.
  • Denne klemme har en flangebasemonteringsstil til installation på vandrette overflader, hvilket giver en maksimal holdekapacitet på 840 lb.
  • Den har stålkonstruktion for strukturel integritet, holdbarhed og modstå slitage.
  • Denne klemme giver en klemmestangsåbning på 68 grader ved at flytte håndtaget op til 70 grader.
  • Den bruger en flad spids bundet neopren spindel for at reducere klemmemærker på de færdige arbejdsflader.
  • Denne spindel kan også justeres lodret eller vandret ved hjælp af flanger for at justere klemmen i henhold til tykkelsen af ​​emnet og den krævede klemkraft.
  • Den har et håndtag, der er let at holde, der minimerer brugertræthed ved længere tids brug og giver øget håndfrihed for at reducere klempunkter.
  • Denne klemme har en højde på 1.32 tommer og klemarmslængde på 2.86 tommer.

Kompatibelt tilbehør:

  • Destaco tilbyder reservedele og tilbehør som flangeskive (507107) til sikker fastspænding; længde, højde & klemarmsadaptere til fleksibel justering af klemmens længde og højde.
  • Raptor Supplies leverer Destaco 2007208-M flad spids bundet neopren spindel til fastholdelse af emner ved montering på Destaco 2027-UR klemme.
  • Destaco L-227-4-01 armforlængelse øger rækkevidden af ​​denne manuelle klemme ved at fastgøre den til dens klemarm.

Standarder og godkendelser:

  • Destaco 2027-UR horisontal hold-down klemme er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 standarder for at sikre brugersikkerhed, miljømæssig sundhed og effektiv ydeevne af klemmen.

Installation:

  • Destaco 2027-UR holder nede klemme kan hurtigt og sikkert monteres ved hjælp af to par gevindhuller på hver side af den flangede base.
  • Klemmen kan nemt fjernes efter behov ved blot at skrue den af ​​med en skruetrækker.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvilke andre varianter af Destaco 2027-UR manuel klemme er tilgængelige på Raptor Supplies?

A. Destaco tilbyder lignende klemmevarianter uden Toggle Lock Plus-mekanisme (2027-U) for at reducere driftsomkostningerne, hvor dette sekundære låsesystem ikke er påkrævet. Raptor Supplies kan også levere denne klemme i BLK (Blackout Series) modeller med en sort, ikke-reflekterende finish.

Sp. Hvad er fordelene ved at bruge Toggle Lock Plus-mekanisme i Destacos manuelle klemmer?

A. Destacos manuelle klemmer har Toggle Lock Plus-mekanisme i udvalgte modeller til sekundær låsning af klemmen for at sikre, at de forbliver i tilstanden over-centreret vippelås. Denne funktion er nyttig, når klemmens armaturer er i bevægelse, i et vibrerende miljø eller er omvendt. Det giver et ekstra sikkerhedsniveau for brugeren og arbejdsemnet.

Q. Hvordan fungerer en vandret hold-down klemme?

A. U-stangs-lignende vandrette holdeklemmer betjenes manuelt for at skubbe klemmestangen og spindelsamlingerne mod arbejdsemnet og forhindre dem i at bevæge sig midt i driften, og derved sikre sikker fastspænding.

Q. Hvad er forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme?

A. Forskellen mellem en lodret og vandret vippeklemme ligger i klemmehåndtagets låseposition. Et lodret klemmehåndtag er orienteret vinkelret på basen, når det er i en låst position, hvorimod den vandrette vippeklemme er vandret orienteret eller parallel med basen.

Q. Hvad betyder holdekapacitet med hensyn til klemmer?

A. Holdekapacitet eller holdekraft angiver den ideelle evne (målt under klemmefremstillingsprocessen) for klemmen til at holde udstyret, arbejdsemnet eller metalpladen nede på samlebåndet eller under andre industrielle applikationer.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelSkift Lock PlusHoldeevneMaterialeMonteringsbaseKlemme arm stilHandleArmlængdeHøjde under klemmearmPris
DESTACO 2027-U vandret holdeklemme, U-stang, stål, vandret håndtag | AC8PMH 3CXW1 2027-UIngen840 Lbs.StålFlangeU-barhorizonal2.86 "1.32 "365 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

DESTACO 2027-UR Horisontal Hold Down Clamp, Toggle Lock Plus, stål, 840 lb
644 kr. /enhed