Destaco 2013-ur Horisontal Hold Down Clamp, 295 Lb | Raptor Supplies Denmark
Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

DESTACO 2013-UR Hold Down Clamp, vandret håndtag, flangebase | AC8PGA 3CXD1

DESTACO 2013-UR Hold Down Clamp, vandret håndtag, flangebase

På lager
Vare: AC8PGA Model: 2013-URKrydsref.: 3CXD1

Få det af Kan 3, Fredag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
  • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
  • Ex-Works Pickup Gratis
  • Ex-work pickup
422 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareVandret holdeklemme
Base monteringscentre0.53 x 0.70 "
Armlængde1.65 "
Klemme arm stilU-bar
Clamp Bar åbning71 grader
Diameter0.170 "
Handlehorizonal
Åbning af håndtag58 grader
Højde under klemmearm0.75 "
Holdeevne295 Lbs.
MaterialeStål
MonteringsbaseFlange
Samlet Højde1.300 "
Samlet længde5.870 "
Produktdatabladdestaco-2013-ur.pdf
SpindelFlad pude neopren
TrådstørrelseM5
Skift Lock PlusJa
TypeHold vandret håndtag
UPC723434488311

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 0.18
Skibshøjde (cm)3.3
Skibslængde (cm)23.37
Skibsbredde (cm)18.8
HS kode7326908588
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Destaco 2013-UR horisontal holde-down klemme er ideel til applikationer, hvor hold-down handling effektivt kan erstatte fastgørelseselementer. Den er kompakt i størrelse og lav i højden til trange rum. Denne vandrette klemme er udstyret med et håndtag, der kan betjenes enten forfra eller fra siderne. Denne holde-ned-klemme leveres med en flangebase med en U-formet holde-down-stang, klemmestangens åbningsvinkel på op til 71 grader og en holdekapacitet på 295 lb. Denne vandrette hold-down-klemme tilbyder et stationært alternativ til aftagelige klemmer, når du udfører gentagne opgaver. Destaco 2013-UR horisontal hold-down klemme er lavet af stål og har et vandret håndtag parallelt med klemmestangen. Den leveres med et håndtag, et håndtagssystem og en sikringsstang. Sikringsstangen sikrer, at genstandene ikke bevæger sig, og håndtagssystemet lægger nok pres på genstanden til at holde den stabil under arbejdet. Denne klemme har et fast design til at fastgøre og løsne emner uden at flytte selve klemmen. Denne Destaco vandrette holde-ned-klemme er indbygget med et forbindelsessystem, der anvender kraftig klemkraft med en lille indsats for at låse eller endda låse op. Denne vippeklemme bruges til at holde emner på plads ved hjælp af et vandret håndtag, der ligger fladt, når klemmen er i indgreb. Destaco 2013-UR horisontal hold-down klemme har et automatisk trykjusteringssystem, der automatisk justerer klemmens tryk. Dette gør det muligt at fastspænde emner af varierende størrelse for selv at justere trykket. Denne model er udstyret med Toggle Lock Plus-udløserhåndtaget, der forhindrer utilsigtet åbning på grund af vibrationer.

Anvendelse:

Destaco 2013-UR vandret hold-down klemme tilbyder en bred kombination af funktioner, hvilket gør den tilpasselig til applikationer såsom montering og test, let bearbejdning og træbearbejdning. Den er ideel til brug i rumfart, bilindustrien og fødevare- og emballageindustrien.

Funktioner:

  • Destaco 2013-UR vandret hold-down klemme giver fremragende håndfrihed til at reducere klempunkter.
  • Den leveres med et fast håndtag, der er udstyret med drejningsevne for at sikre jævn fastspænding.
  • Denne vandrette holdeklemme leveres med en flangebase med gevindhuller for nem installation.
  • Destaco 2013-UR vandret hold-down klemme har klemmestangens åbningsvinkel op til 71 grader.
  • Denne vandrette holde-ned-klemme er i stand til at holde belastninger op til 295 lb.
  • Den leveres med en spindel, der kontakter emnet lodret.

Kompatibelt tilbehør:

  • Destaco 2013208-M: Disse fladspidslimede neoprenspindler bruges sammen med Destaco 2013-UR vandret holdeklemme for at give en pude mellem klemmer og fastspændte emner og derved sikre materiale til arbejdsflader i fræse-, bore- og svejseapplikationer. De giver fremragende olieresistens og er LABS (silikone) fri. Disse spindler er i stand til at blive betjent ved temperaturer fra -22 til 212 grader Fahrenheit.

Standarder og godkendelser:

  • Destaco 2013-UR horisontal hold-down klemme er konstrueret i overensstemmelse med internationale standarder som ISO 14001:2015 & ISO 9001:2015 for at sikre miljømæssig sundhed og sikkerhed og effektiv ydeevne af klemmen.

Installation:

  • Destaco 2013-UR vandret hold-down klemme har en flangebase med huller, der tillader nem og hurtig montering af emnet på fiksturpladen.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvordan bruges vandrette vippeklemmer?

A. Vandrette vippeklemmer bruger en over-center låsehandling til at holde et emne eller en fikstur i låst position.

Q. Hvordan måles vippeklemmer?

A. Vippeklemmer fås i flere varianter med forskellige holdekapaciteter. Kapaciteten af ​​en bestemt vippeklemme kan måles ved at beregne afstanden mellem klempladen (i dens højeste position) og arbejdsbordet.

Q. Hvordan fungerer en hold-down vippeklemme?

A. Vippeklemmen aktiveres mod emnet og komprimerer eller strækker de udstyrede led for at holde emnet i en stationær position.

Q. Hvilket fedt anbefales til brug med Destaco-klemmer ved ombygning?

A. Mens vi beskæftiger os med mærkets mekaniske klemmer, vil vi anbefale at bruge et koblingsfedt som Mobil XTC. Pneumatiske cylindertætninger kræver Magnalube G fedt. De kræver kun et par dråber smøreolie for at holde dem i fremragende stand.

Q. Hvordan justerer du en vandret vippeklemme?

A. Efter fastspænding kan kraften justeres ved at løsne/spænde spindelmøtrikken (leveres med udvalgte stk. til beskyttelse mod slid, vridning eller bøjning).

Q. gør Raptor Supplies tilbyde udskiftning af spindler til hold-down klemmer?

A. Ja, Raptor Supplies leverer Destaco spindler til at holde nede klemmer, for at erstatte slidte stk. og beskytte dem mod skader forårsaget af slid/vridning/bøjning.

Q. Hvad betyder klemkraft?

A. Klemkraft er mængden af ​​kraft, der faktisk påføres et emne ved at lukke og låse klemmen. Det er normalt mindre end den angivne beholdningskapacitet. Den faktiske spændekraft afhænger af forskellige faktorer, herunder cylinderboring, cylinderareal, spindelposition (spændearmslængde) og tilgængeligt lufttryk. I de fleste tilfælde er spændekraften ca. 2 til 3 gange den kraft, som en pneumatisk cylinder udøver.

Dokumentation:

Blad

Produktvarianter

ProduktModelSkift Lock PlusHoldeevneMaterialeMonteringsbaseKlemme arm stilHandleArmlængdeHøjde under klemmearmPris
DESTACO 2013-U Hold Down Clamp, U-stang, stål, vandret håndtag | AC8PME 3CXV7 2013-UIngen295 Lbs.StålFlangeU-barhorizonal1.65 "0.75 "240 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

DESTACO 2013-UR Hold Down Clamp, vandret håndtag, flangebase
422 kr. /enhed