Dayco bælter distributør (1877 varer) | Raptor Supplies Denmark

DAYCO

Dayco blev grundlagt i 1905 og er førende i verden inden for udvikling, design, produktion og distribution af vitale motordrivsystemer samt levering af eftermarkedsydelser til automobil-, lastbil-, byggeri-, landbrugs- og industrimarkederne. Det har hovedkvarter i Roseville, Michigan, USA. Læs mere

filtre

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Pumper

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse filtre

Automatiske mekaniskeSe alt

  • Biler til biler

    Kileremme og Serpentine-bælter designet med specielt behandlede snore, der forhindrer strækning og sikrer længdestabilitet for korrekt spænding mellem forskellige motordrevskomponenter. Sørg for modstandsdygtighed over for slid og fedt

  • Bæltespændere og spændeskiver

    Bruges til at holde bil- og lastbilbælter strammet for at give korrekt spænding på motorbælterne. Fås i både lette og tunge varianter

  • Tilbehør til gummislanger

    Inkluderer kølevæskealbuer, metaludstødningsklemmer og turbomuffer, der bruges under fastgørelse og udskiftning af beskadigede slanger

  • gummi Slanger

    Brændstofindsprøjtning, metaludstødning, kraftige radiatorer og silikoneslanger, der bruges til at transportere radiatorvæsker. Mød SAE J30R7/SAE J1527 standarder og fås i forskellige længder, materialer og diametre

Om Dayco

Dayco remkatalogs produktlinje omfatter en omfattende serie af gummislanger, bilremme, remstrammere til bilkileremme, serpentinremme og strammerremskiver. Dayco selestrammere er designet til at give reducerede vibrationer med et øget arbejdsområde. Mærkets auto kileremme er lavet af EPDM-forbindelser og aramidforstærkning tilsammen, der kan fungere ved lavere temperaturer, reducerer støj- og vibrationsniveauer. Disse tandremme har slidser, der minimerer glidning og forbedrer momentoverførslen. Dayco kølevæske slanger har en strikket rayon indvendig base, hvilket gør dem ideelle til at transportere radiatorvæsker. Disse gummislanger fås i brændstofindsprøjtning, metaludstødning, silikonevarmer og silikonekøleslangevarianter at vælge imellem alt efter miljøet og driftsforholdene.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Nogle Dayco Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende Dixon, Eaton og Flextech. Så hvis du leder efter en konkurrentvare, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har de tilsvarende Dayco-produkter til rådighed.

Levering

Disse Dayco-produkter er små i størrelsen. De kræver omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse varer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør Dayco-strammere i bæltesystemer?

Daycos automatiske remstrammere inkorporerer innovativ flad fjederteknologi, der gør det muligt at overføre øget drejningsmoment til remmen, når det er nødvendigt. Disse remstrammere overvinder begrænsninger såsom konventionelle kileremssystemer med begrænset drejningsmoment på grund af låste centre i remjusteringer. Utilstrækkelig spænding under installation eller remstrækning og slid over tid kan få remmen til at glide under belastning, hvilket resulterer i dårlig ydeevne og for tidlig svigt. Den fjederbelastede automatiske strammer afhjælper selens strækning og slid ved at opretholde ensartet spænding gennem bæltets levetid.

Hvordan ved vi, hvornår vi skal udskifte en rem?

  • Undersøg altid de nederste sider af bæltet for revner eller sprækker, især under bøjning. Et bælte, der er revnet eller flækket, udgør en risiko for pludselig svigt på et givet tidspunkt.
  • Når et bælte bliver glaseret, bliver dets sider glatte og hårde, hvilket forringer dets korrekte funktionalitet. Dette kan føre til problemer såsom overophedning af komponenter som radiatoren.
  • Afskalningen af ​​undersiden af ​​et bælte resulterer i en ujævn tekstur, hvilket fører til hård drift og eventuel fejl.
  • Ophobningen af ​​fedt på et bælte får det til at blive blødt, forringes og til sidst svigte. Når ribberne på et bælte begynder at klippe ud, bliver det desuden meget modtageligt for fejl på ethvert givet tidspunkt.

Hvilke forholdsregler skal tages i betragtning, når du installerer Dayco bælter?

Det bliver af yderste vigtighed at udvise ekstrem forsigtighed for at forhindre beskadigelse af lirkestangen på servostyringen og generatorens endedæksler. Undgå at anvende overdreven kraft eller bruge nysgerrige værktøjer til at tvinge bæltet ind i riller eller starte motoren. At engagere sig i sådan misbrug kan forårsage permanent skade, føre til for tidlig selefejl og kan endda resultere i personskade eller ejendomsskade.