Chrislynn Indsætter | Raptor Supplies Denmark

CHRISLYNN

Chrislynn, med hovedkontor i Auburn, USA, er en førende producent af højkvalitets gevindindsatser designet til at skabe nye gevind eller reparere beskadigede indvendige gevind. De gevindskårne indsatser er meget udbredt i minedrift, olieboring og raffinering, bilindustrien, flyelektronik og elproduktionsindustrien. Læs mere

filtre

Fasteners

Bearbejdning

Pumper

Pneumatik

Fasteners filtre

TrådindsatsSe alt

  • Trådindsatser

    Reparer beskadigede gevind eller lav gevind i ikke-gevindede materialer. EZ Fix-indsatser giver god holdekraft i materialer til en stærk og holdbar gevindforbindelse.

  • Hex Drive trådindsatser

    En type gevindindsats med et sekskantdrev på toppen, der gør det muligt at installere og spænde dem ved hjælp af en unbrakonøgle eller fatning. Anvendes i applikationer, hvor der kræves et højt drejningsmoment, og hvor gevindskæret er udsat for høje niveauer af vibrationer eller belastning.

  • Venstre indsatser

    Designet med et venstrehåndsgevind til at dreje mod uret og reparere beskadigede gevind eller skabe gevind i materialer, der ikke er gevind. Nødvendig i applikationer, hvor der kræves venstregevind.

  • Indsætninger til reparation af spiralformede tråde

    Reparer beskadigede gevind for at give en stærk, holdbar gevindforbindelse og genskabe funktionaliteten af ​​et beskadiget gevindhul. Tilgængelig i forskellige gevindtyper, inklusive UNC, UNF, Metric Coarse, Metric Fine og andre for at passe til forskellige applikationer.

  • Skruetrækkerindsatsværktøj

    Højkvalitets stål- / kulstofstålinstallations-, kombinations-, afbryder- og udsugningsværktøjer designet til nem installation af nyt eller fjernelse af gamle spiralformede skær fra gevindhuller

  • Tomme skruelinieindsatser

    Inkluder klippefaste emneindsatser, en type klippefast skær, der ikke har forberedte indvendige gevind. Anvendes i applikationer, hvor en ikke-standard størrelseskombination er påkrævet. Fås i 303 rustfrit stål eller kulstofstål konstruktion.

  • Gratis løbende spiralindsatser

    Fritløbende skær giver nem trådning i et beskadiget eller afskallet gevind uden at banke eller gevindskære hullet først. Giv en holdbar og stærk reparationstråd over afisolerede tråde.

  • Spiralformede trådindsætssæt

    Bruges til at reparere afisolerede tråde i metal, træ eller plastik ved at installere en skrueformet gevindindsats. Sørg for en ny overflade, som skruen eller bolten kan gribe om. Inkluder generelt en hane til at skære et nyt gevind i materialet, et installationsværktøj og en forsyning af spiralformede skær i forskellige størrelser.

  • Låsning af spiralformede indsatser

    Skab stærke og holdbare tråde i ikke-gevindede materialer eller reparer beskadigede tråde. Sørg for en sikker, låsende forbindelse, der modstår at løsne sig over tid. Låsemekanismen opnås ved hjælp af forskellige midler såsom tang eller modhager, der griber hullets vægge og forhindrer drejning af indsatsen.

SkruerSe alt

  • Fastener sortiment

    Medtag klippefaste indsatssortimenter, der er færdigpakkede sæt af klippefaste indsatser til nem udskiftning i en applikation. Fås i kulstofstål og rustfri stålkonstruktioner.

Om Chrislynn

Chrislynn skærekataloget inkluderer præcisionsspiralformede, klippefaste (K-Type) og EZ Fix skær. Mærkets BSF reparationssæt hurtigt genoprette eller reparere afisolerede, slidte og beskadigede tråde i metalplader, glasfiber eller andre sprøde materialer. Disse sæt inkluderer indsatser i rustfrit stål, værktøj og STI-stikhaner. Bor fra Chrislynn er designet til at lette monteringen af ​​gevindindsatser. Disse bits er i stand til at rense beskadigede eller slidte skær og derved baner vejen for nye skær. Vælg mellem en bred vifte af bor og skærende værktøjer fra Chrislynn on Raptor Supplies.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Chrislynns Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende Grainger-, Helicoil- og EZ LOK-modelnumre. Så hvis du leder efter konkurrerende varer, der enten er udsolgt eller forældede, er chancerne store Raptor Supplies har de tilsvarende Chrislynn-indsatser til rådighed. Kunder kan også krydshenvise de fleste produkter ved at bruge de sidste 5 cifre i modelnumrene.

Levering

Chrislynn indsatser er små i størrelse og leveres i flere stykker, og kræver derfor omhyggelig emballering, da nogle produkter kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver de leveret med kurerforsendelse og ikke luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

EZ Fix-indsatser

De er gevindindsatser med et solidt design, der enten er sammensat af kulstof eller rustfrit stål. Disse indsatser fås i metriske og amerikanske mål med tynde vægge og kraftige eller...Læs mere 

Rock Solid indsatser

De har kiler (nøgler) fastgjort til toppen og er topgevind på ydersiden. Indsatserne skrues ind i komponenten, når delen er genvindet, og kilerne skubbes ind i det tapede ...Læs mere 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er klippefaste skær unikke?

  • De kræver kun standard bor og haner til installation.
  • De kan bruges i de fleste materialer, herunder magnesium, aluminium, kulstof og rustfrit stål, støbejern og plast.
  • De tilbyder enkel installation sammenlignet med spiralformede trådindsatser.
  • Disse indsatser forhindrer drejning af indsatsen efter installationen.
  • De forhindrer krydstråd under installationen.
  • Disse solide indsatser er ikke nødvendige for at holde indsatsen på plads.
  • De påvirkes sjældent af kolde eller varme temperaturer, da de holdes på plads mekanisk og kan let fjernes.

Hvorfor anvendes præcisionsgevindspiralindsatser?

Præcisionsskær bruges, når andre teknikker til fastgørelse af et gevindhul er besværlige, upraktiske eller umulige. Næsten alle gevindfastgørelseselementer kommer med mindre fejl i gevindformens stigning, som har tendens til at fokusere spændingen på nogle få gevind. Den spiralformede gevindindsatss frie spoler kan bøjes for at passe til forskelle i form og stigning, hvilket spreder belastningen effektivt mellem alle gevind.

Hvordan installeres gevindindsatser?

  • For at skabe et nyt, stærkt gevind skal du rense de originale, beskadigede gevind med et standardbor (sælges ikke med sæt).
  • Hullet tappes derefter med en oversize hane, der følger med i hvert sæt.
  • Når den først er på plads, har indsatsen en tendens til at springe tilbage til sin oprindelige diameter, hvilket giver den et stærkt greb i hullet.
  • Til sidst brækkes drivtangen af ​​ved at banke nedad med enden af ​​indføringsværktøjet.
  • Om nødvendigt kan indsatser fjernes ved hjælp af et af udtræksværktøjerne.