Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

ALLPAX AX6050 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 61 tommer skære Diameter | AG8XRZ

ALLPAX AX6050 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 61 tommer skære Diameter

På lager
Vare: AG8XRZ Model: AX6050

Få det af april 4, Tirsdag

3.790 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VarePakningssnitsæt
MaterialeMessing
OverfladebehandlingForkromet
SkærebrætJa
PakningsskærertypeUdvidelsesstil
Højde3.5 "
Længde18.5 "
Maks. Arbejdstykkelse0.75 "
Maksimal skæring Diameter61 "
Minimum skæring Diameter0"
Antal stykker30
Antal stykker36
Samlet længde18 1 / 2 "
System for målingImperial
UPC690773030283
Anvendes tilMessing, krom, plast, stål
Bredde18.5 "

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 5.18
Skibshøjde (cm)8.89
Skibslængde (cm)46.99
Skibsbredde (cm)46.99
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Anvendelse:

Allpax AX6050 kraftigt pakningskæresæt anvendes i kapemical & kraftværker, skibsværfter, bryggerier, olieraffinaderier, køleanlæg og automobilfabrikker til at skære pakninger eller cirkulære samlinger af plastik, læder, gummi eller lignende materialer, præcist og præcist.

Funktioner:

 • Allpax AX6050 heavy duty pakningskæresæt anvendes i kapemical & kraftværker, skibsbygningsværfter, bryggerier, olieraffinaderier, køleanlæg og automobilfabrikker til præcis skæring af pakninger eller cirkulære samlinger lavet af gummi, læder, plast eller lignende materialer.
 • Dette kraftige pakningskæresæt er udstyret med et 18 x 18 tommer (457 x 457 mm) bræt med en ikke-glat, plastisk struktureret overflade for at reducere knivens friktion og muliggøre selvhelbredelse efter hver brug.
 • Dette AX6050 skæresæt har stålforlængerstænger med forkromning for at give korrosionsbestandighed og tilbyde pakningsskæring op til 61 tommer (1550 mm) i diameter.
 • Allpax AX6050 forlængelsesstil pakningsskærersæt har et ergonomisk design, der tilbyder et stramt og behageligt greb og en letlæselig præcisionsskala for nem måling.
 • Dette AX6050 pakningskæresæt har glidende riflede møtrikker til justering af skæreradius og inkluderer en robust opbevaringskasse, bolthulslokaliseringsskabelon, svalehaledesignskabelon og midterstifthåndtag.

Kompatibelt tilbehør:

 • Allpax AX6050 kraftige pakningskæresæt er kompatibelt med mærkets AX1613 centerstiftrør, der hjælper med at modificere eller vedligeholde pakningsskærere. Disse stiftrør tilbyder zinkkonstruktion for at modstå korrosion og erstatter manglende eller slidte skæredele.

Installation:

Allpax AX6050 kraftige pakningsskærersæt tilbyder installation i marken ved at justere diameter af pakningerne.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. gør Raptor Supplies tilbyde lignende pakningsskæresæt med forskellige pakningsskærekapaciteter?

A. Ja, Raptor Supplies tilbyder også Allpax AX6010 Allpax AX6030 pakningsskærersæt med pakningsskærekapaciteter op til henholdsvis 13 og 37 tommer.

Q. Hvad er brugen af ​​en pakningsskærer?

A. Pakningsskærere er designet til præcisionsskæring af pakninger og cirkulære samlinger i materialer, såsom plast, læder, gummi, PTFE og vulkaniseret fiber med tykkelser op til 8 mm.

Q. Hvordan beslutter man, hvilken type pakningsskærer der er egnet til min anvendelse?

A. Bærbare, forlængeragtige pakningsskærere er lette og har en kompakt karakter, der gør dem ideelle til pakningsfremstilling og -formning i marken. Disse pakningsskærere foretrækkes normalt til skæring af ikke-metalliske eller ikke-stive pakningsmaterialer. Hvorimod roterende pakningsskærere er tunge værktøjer, der er monteret i en skruestik, fastspændt i opretstående position eller boltet til et arbejdsbord. Disse stk. er ideelle til en fast placering og foretrækkes normalt til smedning af mere metalliske eller stive materialer, såvel som uregelmæssige, flangeformede pakninger.

Q. Hvordan fungerer roterende pakningsskærere?

A. Roterende pakningsskærere have en stationær frame med et håndsving-drevet sæt roterende skæreskiver. For at betjene skal du først indstille skalabjælken til den ønskede ydre diameter (OD) og gennembore et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Åbn derefter fræseren, indsæt materialet på en skalastangspindel, og fastgør med den riflede møtrik. Brug den ene hånd til at sænke skæreskiven og påfør tryk, mens du også drejer håndsvinget med den anden hånd. Fjern nu overskydende materiale, juster skalastangen til den ønskede indre diameter (ID) og lav endnu et cirkulært snit rundt om denne omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Hvordan fungerer pakningsskærere i forlængelsesstil?

A. Pakningsskærere i forlængelsesstil har en skæreblok med modulære forlængerstænger og et justerbart skæreblad. For brug af disse stk.:

A.

 • Gennembor et hul med en lille diameter, i midten af ​​pakningsmaterialet, som skal skæres.
 • Læg materialet fladt ud på skærebrættet.
 • Stik midterstiften gennem hullet og sæt den ind i en ferrule i brættet.
 • Indstil klingen til den ønskede skæredybde.
 • Løsn den riflede møtrik og juster den til den ønskede udvendige diameter.
 • Tilføj/fjern udvidelser, hvis det er nødvendigt.
 • Placer forlængelsens hale på stiften.
 • Tag fat i blokken med den ene hånd, mens du holder stiften med den anden.
 • Fej et cirkulært mønster rundt om materialets omkreds, mens du samtidig påfører et nedadgående tryk. Fjern det overskydende materiale.
 • Indstil fræseren til den ønskede indre diameter og klip endnu et cirkulært mønster rundt om den omkreds.
 • Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Hvad er en håndholdt pakningsskærer?

A. Håndholdte pakningsfræsere bruges til at lave geringssnit for at passe tætninger og finish omkring luger og døre. Deres håndtag klemmer og slår samtidig deres vinklede klinge på anvil base til præcis gennemskæring af pakningen.

Produktvarianter

ProduktModelMaksimal skæring DiameterMinimum skæring DiameterAnvendes tilAntal stykkerSystem for målingMaks. Arbejdstykkelse Pris
ALLPAX AX6010 Heavy Duty pakningskæresæt, 1/4 til 13 tommer skære Diameter | AG8XRV AX601013 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.089 kr.
ALLPAX AX6020 Heavy Duty pakningskæresæt, 1/4 til 25 tommer skære Diameter | AG8XRW AX602025 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.283 kr.
ALLPAX AX6030 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 37 tommer skære Diameter | AG8XRX AX603037 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.435 kr.
ALLPAX AX6040 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 49 tommer skære Diameter | AG8XRY AX604049 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.634 kr.

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

ALLPAX AX6050 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 61 tommer skære Diameter
3.790 kr. /enhed