Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

ALLPAX AX6030 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 37 tommer skære Diameter | AG8XRX

ALLPAX AX6030 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 37 tommer skære Diameter

På lager
Vare: AG8XRX Model: AX6030

Få det af Mar 31, Fredag

3.435 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VarePakningssnitsæt
MaterialeMessing
OverfladebehandlingForkromet
SkærebrætJa
PakningsskærertypeUdvidelsesstil
Højde3.5 "
Længde18.5 "
Maks. Arbejdstykkelse0.75 "
Maksimal skæring Diameter37 "
Minimum skæring Diameter0"
Antal stykker30
Antal stykker32
Samlet længde18 1 / 2 "
System for målingImperial
UPC690773030269
Anvendes tilMessing, krom, plast, stål
Bredde18.5 "

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 5.13
Skibshøjde (cm)8.89
Skibslængde (cm)46.99
Skibsbredde (cm)46.99
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Anvendelse:

Allpax AX6030 heavy duty pakningskæresæt anvendes i kapemical & kraftværker, skibsbygningsværfter, bryggerier, olieraffinaderier, køleanlæg og automobilfabrikker til skæring af pakninger eller cirkulære samlinger lavet af plast, læder, gummi eller lignende materialer.

Funktioner:

  • Allpax AX6030 kraftigt pakningskæresæt bruges til at skære pakninger eller cirkulære samlinger af gummi, læder, plast eller lignende materialer præcist og præcist.
  • Dette pakningsskærersæt i forlængelsesstil har et ergonomisk design for at tilbyde et stramt og behageligt greb og en letlæselig præcisionsskala for nem måling.
  • Allpax AX6030 skæresæt har stålforlængerstænger med forkromning for at give korrosionsbestandighed og tillader skære pakninger op til 61 tommer (1550 mm) i diameter.
  • Dette kraftige pakningsskæresæt er udstyret med et 18 tommer x 18 tommer (457 mm x 457 mm) bræt med en ikke-glat, plastikstruktureret overflade for at reducere knivens friktion og muliggøre selvhelbredelse efter hver brug.
  • Allpax AX6030 kraftige pakningsskæresæt har glidende riflede møtrikker til justering af skæreradius og inkluderer en robust opbevaringskasse, svalehaledesignskabelon, bolthulslokaliseringsskabelon og midterstifthåndtag.

Kompatibelt tilbehør:

  • Allpax AX6030 heavy duty pakningskæresæt er kompatibelt med mærkets AX1613 centerstiftrør, der hjælper med at modificere og vedligeholde pakningsskærere. Disse stiftrør er lavet af zink for at modstå korrosion og kan bruges som erstatning for manglende og slidte skæredele.

Installation:

Allpax AX6030 kraftigt pakningsskæresæt giver installation i marken ved at justere diameter af pakningerne.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvad bruges en pakningsskærer til?

A. Pakningsskærere er ideelle til nøjagtig skæring af cirkulære samlinger og pakninger (med tykkelser op til 8 mm) i materialer som gummi, plast, læder, PTFE og vulkaniseret fiber.

Q. gør Raptor Supplies tilbyde lignende pakningsskæresæt i forskellige pakningsskærekapaciteter?

A. Ja, Raptor Supplies tilfører derimod Allpax AX6050 pakningsskæresæt med pakningsskærekapacitet op til 61 tommer.

Q. Hvad er en håndholdt pakningsskærer?

A. Håndholdte pakningsfræsere bruges til at lave geringssnit for at passe tætninger og finish omkring luger og døre. Deres håndtag klemmer og slår samtidig deres vinklede klinge på anvil base til præcis gennemskæring af pakningen.

Q. Hvordan fungerer roterende pakningsskærere?

A. Roterende pakningsskærere have en stationær frame med et håndsving-drevet sæt roterende skæreskiver. For at betjene skal du først indstille skalabjælken til den ønskede ydre diameter (OD) og gennembore et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Åbn fræseren, indsæt materialet på en skalastangspindel og fastgør med den riflede møtrik. Brug den ene hånd til at sænke skæreskiven og påfør tryk, mens du også drejer håndsvinget med den anden hånd. Fjern overskydende materiale og juster skalastangen til den ønskede indre diameter (ID) og lav endnu et cirkulært snit rundt om denne omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Hvordan fungerer pakningsskærere i forlængelsesstil?

A. Pakningsskærere i forlængelsesstil har en skæreblok med modulære forlængerstænger og et justerbart skæreblad. For at betjene skal du gennembore et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Læg pakningsmaterialet fladt ud på skærebrættet og stik den centrale stift gennem hullet og indsæt den i en ferrul i brættet. Indstil klingen til den ønskede skæredybde. Løsn den riflede møtrik, så klingen kan justeres til den ønskede udvendige diameter (OD) også. Tilføj/fjern forlængelser, hvis det er nødvendigt, og placer forlængelseshale på stiften. Hold fat i stiften med den ene hånd, tag fat i blokken med den anden hånd og tryk nedad ved at feje et cirkulært mønster rundt om pakningsmaterialets omkreds. Fjern overskydende materiale og juster fræseren til den ønskede indre diameter (ID) og lav endnu et cirkulært snit rundt om denne omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Hvordan beslutter man, hvilken type pakningsskærer der ville være bedre egnet til min anvendelse?

A. Bærbare pakningsskærere i forlængelsesstil er lette og har modulær karakter, hvilket gør them svelegnet til pakningsfremstilling og -formning i marken. Disse pakningsskærere foretrækkes ofte til skæring af ikke-metalliske eller ikke-stive pakningsmaterialer. På den anden side er roterende pakningsskærere tunge værktøjer, der er monteret i en skruestik, fastspændt i opretstående position eller boltet til et arbejdsbord. Disse stk. er perfekte til en fast placering og foretrækkes ofte til fremstilling af mere metalliske eller stive materialer såvel som uregelmæssige, flangeformede pakninger.

Produktvarianter

ProduktModelMaksimal skæring DiameterMinimum skæring DiameterAnvendes tilAntal stykkerSystem for målingMaks. Arbejdstykkelse Pris
ALLPAX AX6010 Heavy Duty pakningskæresæt, 1/4 til 13 tommer skære Diameter | AG8XRV AX601013 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.089 kr.
ALLPAX AX6020 Heavy Duty pakningskæresæt, 1/4 til 25 tommer skære Diameter | AG8XRW AX602025 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.283 kr.
ALLPAX AX6040 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 49 tommer skære Diameter | AG8XRY AX604049 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.634 kr.
ALLPAX AX6050 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 61 tommer skære Diameter | AG8XRZ AX605061 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.790 kr.

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

ALLPAX AX6030 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 37 tommer skære Diameter
3.435 kr. /enhed