ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6030 Pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 37 tommer skærediameter | AG8XRX

ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6030 pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 37 tommer skærediameter

På lager
Vare: AG8XRX Model: AX6030

Få det af juni 3, Mandag

Ikke berettiget til flad forsendelse. Flad forsendelse er tilgængelig på ordreværdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

2.660 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VarePakningssnitsæt
Blokér materialeMessing
Board Size18 "x 18"
MaterialeMessing
OverfladebehandlingForkromet
SkærebrætJa
FinishForkromet
PakningsskærertypeUdvidelsesstil
Højde3 1 / 2 "
Indeholder(6) Standardblade, (6) Kraftige knive, (1) Kort midterstift, (1) Medium Centerstift, (1) Lang Centerstift, (1) Skivestift, (1) Stolpe med forskudt stift, ( 1) drejestolpe, (1) forlængerstangs drejestolpe, (3) riflet møtrik til drejestolpe, (1) riflet møtrik til forlængerstolpe
Længde18 1 / 2 "
Maks. Arbejdstykkelse3 / 4 "
Maksimal skærediameter37 "
Minimum skærediameter0"
Antal stykker30
System for målingImperial
TypeHeavy Duty
Anvendes tilMessing, krom, plast, stål
Bredde18 1 / 2 "

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 5.13
Skibshøjde (cm)8.89
Skibslængde (cm)46.99
Skibsbredde (cm)46.99
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Anvendelse:

Allpax AX6030 kraftige pakningsskæresæt bruges i kemiske og kraftværker, skibsværfter, bryggerier, olieraffinaderier, køleanlæg og bilfabrikker til skæring af pakninger eller cirkulære samlinger lavet af plastik, læder, gummi eller lignende materialer.

Funktioner:

  • Allpax AX6030 heavy duty pakningskæresæt bruges til at skære pakninger eller cirkulære samlinger af gummi, læder, plast eller lignende materialer præcist og præcist.
  • Dette pakningsskærersæt i forlængelsesstil har et ergonomisk design for at tilbyde et stramt og behageligt greb og en letlæselig præcisionsskala for nem måling.
  • Allpax AX6030 skæresæt har stålforlængerstænger med forkromning for at give korrosionsbestandighed og tillader skærepakninger op til 61 tommer (1550 mm) i diameter.
  • Dette kraftige pakningsskæresæt er udstyret med et 18 tommer x 18 tommer (457 mm x 457 mm) bræt med en ikke-glat, plastikstruktureret overflade for at reducere knivens friktion og muliggøre selvhelbredelse efter hver brug.
  • Allpax AX6030 kraftige pakningskæresæt har glidende riflede møtrikker til justering af skæreradius og inkluderer en robust opbevaringskasse, svalehaledesignskabelon, bolthulslokaliseringsskabelon og midterstifthåndtag.

Kompatibelt tilbehør:

  • Allpax AX6030 heavy duty pakningskæresæt er kompatibelt med mærkets AX1613 centerstiftrør, der hjælper med at modificere og vedligeholde pakningsskærere. Disse stiftrør er lavet af zink for at modstå korrosion og kan bruges som erstatning for manglende og slidte skæredele.

Installation:

Allpax AX6030 kraftige pakningsskæresæt giver installation i marken ved at justere diameteren på pakningerne.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvad bruges en pakningsskærer til?

A. Pakningsskærere er ideelle til nøjagtig skæring af cirkulære samlinger og pakninger (med tykkelser op til 8 mm) i materialer som gummi, plast, læder, PTFE og vulkaniseret fiber.

Q. gør Raptor Supplies tilbyde lignende pakningsskæresæt i forskellige pakningsskærekapaciteter?

A. Ja, Raptor Supplies tilfører derimod Allpax AX6050 pakningsskæresæt med pakningsskærekapacitet op til 61 tommer.

Q. Hvad er en håndholdt pakningsskærer?

A. Håndholdte pakningsfræsere bruges til at lave geringssnit for at passe tætninger og finish omkring luger og døre. Deres håndtag klemmer og slår samtidigt deres vinklede klinge på amboltens base for præcist at skære igennem pakningen.

Q. Hvordan fungerer roterende pakningsskærere?

A. Roterende pakningsskærere har en stationær ramme med et håndsving-drevet sæt roterende skæreskiver. For at betjene skal du først indstille skalastangen til den ønskede ydre diameter (OD) og gennembore et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Åbn skæret, indsæt materialet på en skalastangspindel og fastgør med den riflede møtrik. Brug den ene hånd, sænk skæreskiven og tryk, mens du også drejer håndsvinget med den anden hånd. Fjern overskydende materiale og juster skalastangen til den ønskede indvendige diameter (ID), og lav endnu et cirkulært snit rundt om den omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Hvordan fungerer pakningsskærere i forlængelsesstil?

A. Pakningsskærere i forlængelsesstil har en skæreblok med modulære forlængerstænger og et justerbart skæreblad. For at betjene skal du gennembore et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Læg pakningsmaterialet fladt ud på skærebrættet og stik den centrale stift gennem hullet og indsæt den i en ferrul i brættet. Indstil klingen til den ønskede skæredybde. Løsn den riflede møtrik, så klingen også kan justeres til den ønskede udvendige diameter (OD). Tilføj/fjern forlængelser, hvis det er nødvendigt, og placer forlængelseshale på stiften. Hold fat i stiften med den ene hånd, tag fat i blokken med den anden hånd og tryk nedad ved at feje et cirkulært mønster rundt om pakningsmaterialets omkreds. Fjern overskydende materiale og juster fræseren til den ønskede indvendige diameter (ID), og lav endnu et cirkulært snit rundt om denne omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Hvordan beslutter man, hvilken type pakningsskærer der ville være bedre egnet til min anvendelse?

A. Bærbare, forlænger-stil-pakningsskærere er lette og har modulær karakter, hvilket gør dem velegnede til pakningsfremstilling og -formning i marken. Disse pakningsskærere foretrækkes ofte til skæring af ikke-metalliske eller ikke-stive pakningsmaterialer. På den anden side er roterende pakningsskærere tunge værktøjer, der er monteret i en skruestik, fastspændt i opretstående position eller boltet til et arbejdsbord. Disse stk. er perfekte til en fast placering og foretrækkes ofte til fremstilling af mere metalliske eller stive materialer såvel som uregelmæssige, flangeformede pakninger.

Produktvarianter

ProduktModelMaksimal skærediameterMinimum skærediameterAnvendes tilSystem for målingMaks. ArbejdstykkelsePris
ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6010 Pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 13 tommer skærediameter | AG8XRV AX601013 "0"Messing, krom, plast, stålImperial3 / 4 "2.391 kr.
ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6020 Pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 25 tommer skærediameter | AG8XRW AX602025 "0"Messing, krom, plast, stålImperial3 / 4 "2.542 kr.
ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6040 Pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 49 tommer skærediameter | AG8XRY AX604049 "0"Messing, krom, plast, stålImperial3 / 4 "2.814 kr.
ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6050 Pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 61 tommer skærediameter | AG8XRZ AX605061 "0"Messing, krom, plast, stålImperial3 / 4 "2.934 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6030 pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 37 tommer skærediameter
2.660 kr. /enhed