ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6010 Pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 13 tommer skærediameter | AG8XRV

ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6010 pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 13 tommer skærediameter

På lager
Vare: AG8XRV Model: AX6010

Få det af Kan 31, Fredag

Ikke berettiget til flad forsendelse. Flad forsendelse er tilgængelig på ordreværdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

2.391 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VarePakningssnitsæt
Blokér materialeMessing
Board Size18 "x 18"
MaterialeMessing
OverfladebehandlingForkromet
SkærebrætJa
FinishForkromet
PakningsskærertypeUdvidelsesstil
Højde3 1 / 2 "
Indeholder(6) Standardblade, (6) Kraftige knive, (1) Kort centerstift, (1) Medium Centerstift, (1) Lang Centerstift, (1) Skivestift, (1) Stolpe med forskudt stift, ( 1) Drejestolpe, (2) Riflet møtrik til drejestolpe, (1) Skæreknap, (1) 18" skærebræt, (2) Centerstift F
Længde18 1 / 2 "
Maks. Arbejdstykkelse3 / 4 "
Maksimal skærediameter13 "
Minimum skærediameter0"
Antal stykker27
System for målingImperial
TypeHeavy Duty
Anvendes tilMessing, krom, plast, stål
Bredde18 1 / 2 "

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 5.09
Skibshøjde (cm)8.89
Skibslængde (cm)46.99
Skibsbredde (cm)46.99
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Anvendelse:

Allpax AX6010 kraftigt pakningsskærersæt bruges i kemiske og kraftværker, skibsværfter, bryggerier, olieraffinaderier, køleanlæg og bilfabrikker til at skære pakninger eller cirkulære samlinger lavet af plastik, læder, gummi eller lignende materialer præcist og præcist.

Funktioner:

  • Allpax AX6010 forlængelsesstil pakningskæresæt har et ergonomisk design for et behageligt og stramt greb og en letlæselig præcisionsskala for nem måling.
  • Dette kraftige pakningskæresæt er udstyret med et 18 tommer x 18 tommer (457 mm x 457 mm) bræt med en ikke-glat, plastisk struktureret overflade for at minimere knivens friktion, samt sikre selvhelbredelse efter hver brug.
  • Dette Allpax AX6010 skæresæt er udstyret med stålforlængerstænger med forkromning for at modstå korrosion på udsatte overflader og tilbyder pakningsskæring op til 61 tommer (1550 mm) i diameter.
  • Allpax AX6010 kraftige pakningskæresæt har også glidende riflede møtrikker til at justere skæreradius og inkorporerer en robust opbevaringskasse, centerstifthåndtag, bolthulslokaliseringsskabelon og svalehaledesignerskabelon.

Kompatibelt tilbehør:

  • Allpax AX6010 heavy duty pakningskæresæt er kompatibelt med mærkets AX1613 centerstiftrør, der hjælper med at vedligeholde og modificere pakningsskærere. Disse stiftrør har zinkkonstruktion for at modstå korrosion og fungerer som erstatninger for slidte og manglende skæredele.

Installation:

Allpax AX6010 kraftige pakningsskæresæt tilbyder installation i marken ved at justere diameteren af ​​pakningerne.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvordan fungerer pakningsskærere i forlængelsesstil?

A. Pakningsskærere i forlængelsesstil har en skæreblok med modulære forlængerstænger og et justerbart skæreblad. For at betjene skal du gennembore et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Læg pakningsmaterialet fladt ud på skærebrættet og stik den centrale stift gennem hullet og indsæt den i en ferrul i brættet. Indstil klingen til den ønskede skæredybde. Løsn den riflede møtrik, så klingen også kan justeres til den ønskede udvendige diameter (OD). Tilføj/fjern forlængelser, hvis det er nødvendigt, og placer forlængelseshale på stiften. Hold fat i stiften med den ene hånd, tag fat i blokken med den anden hånd og tryk nedad ved at feje et cirkulært mønster rundt om pakningsmaterialets omkreds. Fjern overskydende materiale og juster fræseren til den ønskede indvendige diameter (ID), og lav endnu et cirkulært snit rundt om denne omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Hvad bruges en pakningsskærer til?

A. Pakningsskærere er ideelle til nøjagtig skæring af cirkulære samlinger og pakninger (med tykkelser op til 8 mm) i materialer som gummi, plast, læder, PTFE og vulkaniseret fiber.

Q. gør Raptor Supplies tilbyde lignende pakningsskæresæt med forskellige pakningsskærekapaciteter?

A. Ja, Raptor Supplies tilfører derimod Allpax AX6030 pakningsskærersæt og Allpax AX6050 pakningsskærersæt med pakningsskærekapaciteter op til henholdsvis 37 og 61 tommer.

Q. Hvad er en håndholdt pakningsskærer?

A. Håndholdte pakningsfræsere bruges til at lave geringssnit for at passe tætninger og finish omkring luger og døre. Deres håndtag klemmer og slår samtidigt deres vinklede klinge på amboltens base for præcist at skære igennem pakningen.

Q. Hvordan fungerer roterende pakningsskærere?

A. Roterende pakningsskærere har en stationær ramme med et håndsving-drevet sæt roterende skæreskiver. For at betjene skal du først indstille skalastangen til den ønskede ydre diameter (OD) og gennembore et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Åbn skæret, indsæt materialet på en skalastangspindel og fastgør med den riflede møtrik. Brug den ene hånd, sænk skæreskiven og tryk, mens du også drejer håndsvinget med den anden hånd. Fjern overskydende materiale og juster skalastangen til den ønskede indvendige diameter (ID), og lav endnu et cirkulært snit rundt om den omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Hvordan beslutter man, hvilken type pakningsskærer der ville være bedre egnet til min anvendelse?

A. Bærbare, forlænger-stil-pakningsskærere er lette og har modulær karakter, hvilket gør dem velegnede til pakningsfremstilling og -formning i marken. Disse pakningsskærere foretrækkes ofte til skæring af ikke-metalliske eller ikke-stive pakningsmaterialer. På den anden side er roterende pakningsskærere tunge værktøjer, der er monteret i en skruestik, fastspændt i opretstående position eller boltet til et arbejdsbord. Disse stk. er perfekte til en fast placering og foretrækkes ofte til fremstilling af mere metalliske eller stive materialer såvel som uregelmæssige, flangeformede pakninger.

Produktvarianter

ProduktModelMaksimal skærediameterMinimum skærediameterAnvendes tilSystem for målingMaks. ArbejdstykkelsePris
ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6020 Pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 25 tommer skærediameter | AG8XRW AX602025 "0"Messing, krom, plast, stålImperial3 / 4 "2.542 kr.
ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6030 Pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 37 tommer skærediameter | AG8XRX AX603037 "0"Messing, krom, plast, stålImperial3 / 4 "2.660 kr.
ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6040 Pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 49 tommer skærediameter | AG8XRY AX604049 "0"Messing, krom, plast, stålImperial3 / 4 "2.814 kr.
ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6050 Pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 61 tommer skærediameter | AG8XRZ AX605061 "0"Messing, krom, plast, stålImperial3 / 4 "2.934 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX6010 pakningskæresæt, kraftigt, uden skærebræt, 1/4 til 13 tommer skærediameter
2.391 kr. /enhed