Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

ALLPAX AX6010 Heavy Duty pakningskæresæt, 1/4 til 13 tommer skære Diameter | AG8XRV

ALLPAX AX6010 Heavy Duty pakningskæresæt, 1/4 til 13 tommer skære Diameter

På lager
Vare: AG8XRV Model: AX6010

Få det af februar 6, Mandag

3.089 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Anmod om et citat

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VarePakningssnitsæt
MaterialeMessing
OverfladebehandlingForkromet
SkærebrætJa
PakningsskærertypeUdvidelsesstil
Højde3.5 "
Længde18.5 "
Maks. Arbejdstykkelse0.75 "
Maksimal skæring Diameter13 "
Minimum skæring Diameter0"
Antal stykker30
Antal stykker27
Samlet længde18 1 / 2 "
System for målingImperial
UPC690773030245
Anvendes tilMessing, krom, plast, stål
Bredde18.5 "

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 5.09
Skibshøjde (cm)8.89
Skibslængde (cm)46.99
Skibsbredde (cm)46.99
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Anvendelse:

Allpax AX6010 heavy duty pakningskæresæt anvendes i kapemical & kraftværker, skibsbygningsværfter, bryggerier, olieraffinaderier, køleanlæg og automobilfabrikker til at skære pakninger eller cirkulære samlinger af plastik, læder, gummi eller lignende materialer præcist og præcist.

Funktioner:

  • Allpax AX6010 forlængelsesstil pakningsskæresæt har et ergonomisk design for et behageligt og stramt greb og en letlæselig præcisionsskala for nem måling.
  • Dette kraftige pakningskæresæt er udstyret med et 18 tommer x 18 tommer (457 mm x 457 mm) bræt med en ikke-glat, plastisk struktureret overflade for at minimere knivens friktion, samt sikre selvhelbredelse efter hver brug.
  • Denne Allpax AX6010 skæresæt er udstyret med stålforlængerstænger med forkromning for at modstå korrosion på udsatte overflader og tilbyder pakningsskæring op til 61 tommer (1550 mm) i diameter.
  • Allpax AX6010 kraftige pakningsskæresæt har også glidende riflede møtrikker til at justere skæreradius og inkorporerer en robust opbevaringskasse, centerstifthåndtag, bolthulslokaliseringsskabelon og svalehaledesignskabelon.

Kompatibelt tilbehør:

  • Allpax AX6010 heavy duty pakningskæresæt er kompatibelt med mærkets AX1613 centerstiftrør, der hjælper med at vedligeholde og modificere pakningsskærere. Disse stiftrør har zinkkonstruktion for at modstå korrosion og fungerer som erstatninger for slidte og manglende skæredele.

Installation:

Allpax AX6010 kraftige pakningsskærersæt tilbyder installation i marken ved at justere diameter af pakningerne.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvordan fungerer pakningsskærere i forlængelsesstil?

A. Pakningsskærere i forlængelsesstil har en skæreblok med modulære forlængerstænger og et justerbart skæreblad. For at betjene skal du gennembore et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Læg pakningsmaterialet fladt ud på skærebrættet og stik den centrale stift gennem hullet og indsæt den i en ferrul i brættet. Indstil klingen til den ønskede skæredybde. Løsn den riflede møtrik, så klingen kan justeres til den ønskede udvendige diameter (OD) også. Tilføj/fjern forlængelser, hvis det er nødvendigt, og placer forlængelseshale på stiften. Hold fat i stiften med den ene hånd, tag fat i blokken med den anden hånd og tryk nedad ved at feje et cirkulært mønster rundt om pakningsmaterialets omkreds. Fjern overskydende materiale og juster fræseren til den ønskede indre diameter (ID) og lav endnu et cirkulært snit rundt om denne omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Hvad bruges en pakningsskærer til?

A. Pakningsskærere er ideelle til nøjagtig skæring af cirkulære samlinger og pakninger (med tykkelser op til 8 mm) i materialer som gummi, plast, læder, PTFE og vulkaniseret fiber.

Q. gør Raptor Supplies tilbyde lignende pakningsskæresæt med forskellige pakningsskærekapaciteter?

A. Ja, Raptor Supplies tilfører derimod Allpax AX6030 pakningsskærersæt og Allpax AX6050 pakningsskærersæt med pakningsskærekapaciteter op til henholdsvis 37 og 61 tommer.

Q. Hvad er en håndholdt pakningsskærer?

A. Håndholdte pakningsfræsere bruges til at lave geringssnit for at passe tætninger og finish omkring luger og døre. Deres håndtag klemmer og slår samtidig deres vinklede klinge på anvil base til præcis gennemskæring af pakningen.

Q. Hvordan fungerer roterende pakningsskærere?

A. Roterende pakningsskærere have en stationær frame med et håndsving-drevet sæt roterende skæreskiver. For at betjene skal du først indstille skalabjælken til den ønskede ydre diameter (OD) og gennembore et lille hul i midten af ​​pakningsmaterialet, der skal skæres. Åbn fræseren, indsæt materialet på en skalastangspindel og fastgør med den riflede møtrik. Brug den ene hånd til at sænke skæreskiven og påfør tryk, mens du også drejer håndsvinget med den anden hånd. Fjern overskydende materiale og juster skalastangen til den ønskede indre diameter (ID) og lav endnu et cirkulært snit rundt om denne omkreds. Fjern til sidst den færdige flangepakning.

Q. Hvordan beslutter man, hvilken type pakningsskærer der ville være bedre egnet til min anvendelse?

A. Bærbare pakningsskærere i forlængelsesstil er lette og har modulær karakter, hvilket gør them svelegnet til pakningsfremstilling og -formning i marken. Disse pakningsskærere foretrækkes ofte til skæring af ikke-metalliske eller ikke-stive pakningsmaterialer. På den anden side er roterende pakningsskærere tunge værktøjer, der er monteret i en skruestik, fastspændt i opretstående position eller boltet til et arbejdsbord. Disse stk. er perfekte til en fast placering og foretrækkes ofte til fremstilling af mere metalliske eller stive materialer såvel som uregelmæssige, flangeformede pakninger.

Produktvarianter

ProduktModelMaksimal skæring DiameterMinimum skæring DiameterAnvendes tilAntal stykkerSystem for målingMaks. Arbejdstykkelse Pris
ALLPAX AX6020 Heavy Duty pakningskæresæt, 1/4 til 25 tommer skære Diameter | AG8XRW AX602025 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.283 kr.
ALLPAX AX6030 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 37 tommer skære Diameter | AG8XRX AX603037 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.435 kr.
ALLPAX AX6040 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 49 tommer skære Diameter | AG8XRY AX604049 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.634 kr.
ALLPAX AX6050 Heavy-Duty pakningskæresæt, 1/4 til 61 tommer skære Diameter | AG8XRZ AX605061 "0"Messing, krom, plast, stål30Imperial0.75 "3.790 kr.

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

ALLPAX AX6010 Heavy Duty pakningskæresæt, 1/4 til 13 tommer skære Diameter
3.089 kr. /enhed