Flad forsendelse

Flad Forsendelse kl kr.60 + moms

Ved ordrer over 600 kr

ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX1400 skæreskive, ikke-metallisk pakning | AG8YBP 41MV87

ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX1400 skæreskive, ikke-metallisk pakning

På lager
Vare: AG8YBP Model: AX1400Krydsref: 41MV87

Få det af juni 4, Tirsdag

Produkt tilgængeligt til flad forsendelse. Flad forsendelsespris på kr.60 ved transaktioner med værdi kr.600 eller mere og samlet vægt under 10 pund.

Leveringsmuligheder:

Int. Økonomi (6-10 dage)
 • Int. Express (5-7 dage) ¥ 3,750
 • Ex-Works Pickup Gratis
 • Ex-work pickup
624 kr. /enhed
Tilføj til kurv
Send en anmodning

Betalingsmetoder

Leveringspartnere

Teknisk data:

VareSkæreskive
MaterialeStål
Dybde1 1 / 2 "
Højde1 / 4 "
TypeTop skæreskive
Brug medIkke-metalliske pakninger

Forsendelsesinfo:

Skibsvægt (kg) 0.14
Skibshøjde (cm)7.87
Skibslængde (cm)14.73
Skibsbredde (cm)0.76
OprindelseslandUS

Produkt Detaljer:

Allpax AX1400 topskæreskive er en reservedel til Allen MM3, M3 og SM4 roterende pakningsskærere. Denne enhed leverer en skæredybde på 1.5 tommer og bruges sammen med AX7000 skruestikbeslag og AX7001 bænkmontering roterende pakningsskærere. Mærkets skæreskive er ideel til skæring af ikke-metalliske pakningsmaterialer, herunder hårde fibre, kork, teflon og gummi. Allpax AX1400 skæreskive har en holdbar, varmebehandlet stålkonstruktion for øget strukturel stivhed og fremragende korrosionsbestandighed. Raptor Supplies, en betroet distributør af Allpax AX1400 topskæreskive, tilbyder også nederste skæreskive med en skæredybde på 1.6 tommer til M3-pakningsskærere.

Anvendelse:

Allpax AX1400 topskæreskive tilbyder en bred kombination af funktioner. Det er velegnet til tunge operationer, såsom fremstilling af gummi, kork, teflon og hårde fibre i retortbehandlingsanlæg, bryggerier, kraftværker, olieraffinaderier, farmaceutiske og fødevaresteriliseringsudstyr og autoklaver og nutraceutiske anlæg.

Funktioner:

 • Allpax AX1400 topskæreskive er en reservedel til Allen MM3, M3 og SM4 roterende pakningsskærere og bruges sammen med AX7000 & AX7001 roterende pakningsskærere.
 • Denne AX1400 skæreskive er designet til at skære både metalliske og ikke-metalliske ring-, flange- og pakningsmaterialer med uregelmæssig form, såsom gummi, kork, teflon og hårde fibre i brygnings-, kraftværks-, olieraffinerings-, farmaceutiske og fødevaresteriliseringsindustrien.
 • AX1400 skæreskive har en korrosionsbestandig stålkonstruktion, der er varmebehandlet for at give øget holdbarhed og strukturel stivhed.
 • Den har en skæredybde på 1.5 tommer og en højde på 0.25 tommer.
 • Denne Allpax AX1400-skive er i stand til at skære pakninger med fladebredder fra 1/2 til 8-3/4 tommer.

Kompatibelt tilbehør:

 • Allpax AX7000: M3-pakningsskærere i roterende stil har kraftige støbejernsrammer med 7 tommer hals og er ideelle til at skære ikke-metalliske pakningsmaterialer som fiber, kork og gummi med en tykkelse på op til 1/4 tommer. Disse pakningsskærere er krumtapbetjente, der hjælper med at skære pakninger med lethed og har langtidsholdbare, varmebehandlede værktøjsstål, roterende skæreskiver.
 • Allpax AX7001: SM4-pakningsskærere i roterende stil har støbejernsramme af industriel kvalitet og 8.75 tommer hals til at skære præcise flange-, ring- og pakninger i uensartet form. Disse krumtapbetjente pakningsskærere skærer komfortabelt pakninger med fladebredder på 1/2 til 8-3/4 tommer; 3 tommer ID til 28 tommer udvendig diameter.
 • Allpax AX1430: Denne skruenøgle (med en stift eller krog) bruges til at stramme og løsne gevindkraver, vandhaner, holderinge, rør og aksler monteret på skæreskiven.

Standarder og godkendelser:

 • Allpax AX1400 topskæreskiver er fremstillet i overensstemmelse med OSHA-standarder for at sikre maksimal brugersikkerhed og optimal pakningsydelse.

Installation:

Brug en udslidt skæreskivestang frakoblet skruenøgle og placer den i tilsvarende huller i den øverste skæreskive. Den øverste skæreskive løsnes ved at holde fast i skruenøglen og dreje håndsvinget mod uret. Det kan være nødvendigt at give håndsvinget et skarpt slag med håndfladen for at løsne skæreskiven. Placer Allpax AX1400 slebet skæreskive på den øverste aksel, og spænd den ved at holde med skruenøglen og dreje håndsvinget med uret.

Ofte stillede spørgsmål:

Q. Hvad er det bedste pakningsmateriale til olie?

A. Nitril (Buna N) gummipakninger giver overlegen oliebestandighed og kan bruges til en række forskellige raffinerede olier. Nitril er det mest anvendte materiale til tætning af olie.

Q. Hvilken af ​​disse er bedre - kork- eller gummipakninger?

A. Både kork og gummi giver den bedste løsning, men vil lække i løbet af et spørgsmål om tid. Det hele afhænger af, hvor godt du placerer pakningen.

Q. Hvordan beslutter man, hvilken type pakningsskærer der er egnet til min anvendelse?

A. Bærbare, forlængeragtige pakningsskærere er lette og har en kompakt karakter, der gør dem ideelle til pakningsfremstilling og -formning i marken. Disse pakningsskærere foretrækkes normalt til skæring af ikke-metalliske eller ikke-stive pakningsmaterialer. Hvorimod roterende pakningsskærere er tunge værktøjer, der er monteret i en skruestik, fastspændt i opretstående position eller boltet til et arbejdsbord. Disse stk. er ideelle til en fast placering og foretrækkes normalt til smedning af mere metalliske eller stive materialer, såvel som uregelmæssige, flangeformede pakninger.

Q.Hvad er de 5 mest almindelige pakningsmaterialer, der bruges?

A. Pakninger er normalt fremstillet af et fladt materiale, såsom metal, kork, filt, neopren, papir, gummi; silikone, nitrilgummi, glasfiber og polytetrafluorethylen.

Q. Hvad er de forskellige typer pakninger?

A. Der er grundlæggende tre typer pakninger, der anvendes til at gøre den sammenkoblede del af beholderen lækagesikker:

 • Ikke-metallisk pakning.
 • Metallisk pakning.
 • Komposit pakning.

Q.Hvad er forskellen mellem metalliske og ikke-metalliske pakninger?

A. Som navnet antyder, er semi-metalliske pakninger konstrueret af både metal og ikke-metalliske materialer. De metalliske pakninger giver styrke og elasticitet, mens den ikke-metalliske del tillader behagelig tilpasning og tætning.

Produktvarianter

ProduktModelHøjdeDybdeMaterialePris
ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX1401 Ikke-metallisk pakning bundskæreskive (M3) | AG8YBQ AX14011 / 4 "1 3 / 5 "Stål375 kr.

Udforsk produkter

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er til rådighed mandag til fredagfra 07 til 30.

ALLPAX GASKET CUTTER SYSTEMS AX1400 skæreskive, ikke-metallisk pakning
624 kr. /enhed