LOVEJOY Gearkoblingsnav


Lovejoy gearkoblinger består af to nav (med udvendige tandhjulstænder), to flangebøsninger (med indvendige tandhjulstænder), tætninger (O-ringe og en pakning) og medfølgende fastgørelseselementer. Gearkoblinger bruges almindeligvis til at forbinde procesudstyr. I sammenligning med andre typer koblinger tilbyder gearkoblinger moderat fejljusteringskapacitet, exceptionel vridningsstivhed og ekstrem høj momenttæthed....Læs mere

filtre
stilModelVarePris
A
69790400104
Gearkoblingsnav4.767 kr.
RFQ
B
69790433469
Gearkoblingsnav2.700 kr.
RFQ
C
69790407959
Gearkoblingsnav7.158 kr.
RFQ
D
69790414262
Gearkoblingsnav11.465 kr.
RFQ
B
69790433478
Gearkoblingsnav2.700 kr.
RFQ
E
69790400444
Gearkoblingsnav1.073 kr.
RFQ
F
69790491588
Gearkoblingsnav13.455 kr.
RFQ
G
69790400602
Gearkoblingsnav2.440 kr.
RFQ
D
69790400162
Gearkoblingsnav3.452 kr.
RFQ
E
69790400012
Gearkoblingsnav1.269 kr.
RFQ
B
69790404633
Gearkoblingsnav3.986 kr.
RFQ
B
68514442313
Trisse18.315 kr.
RFQ

Gearkoblingsnav

Hvad er Lovejoy gearkoblinger?
Lovejoy gearkoblinger forbinder roterende aksler af mekanisk udstyr ved at bruge gearnet til at imødekomme iboende fejljustering, mens kraft og drejningsmoment overføres mellem akslerne. Der er hætter på flankerne og den udvendige ring af gearet for at tillade vinkelbevægelse mellem gearene. Gear justeres automatisk proportionalt til roterende splines med modificerede profiler. Disse Lovejoy gearkoblinger overfører kraft mellem de to ender af koblingen gennem de indvendige og udvendige gear. Lovejoy gearkoblinger minder meget om fleksible koblinger og er i stand til høj momentoverførsel, hvilket gør dem ideelle til tunge opgaver. De kræver periodisk smøring (fedt) for optimal ydeevne. Disse Lovejoy gearkoblinger har en kompakt størrelse til anvendelser med begrænset plads.

Du bruger

Lovejoy gearkoblinger er almindeligt anvendt på store industrielle maskiner såsom pumper, blæsere, kompressorer og blandere. De kan bruges i små bevægelseskontrolsystemer med en polymermuffe, som et middel til at reducere tilbageslag.
Lovejoy gearkoblinger er meget udbredt i stålindustrien. Disse koblinger er velegnede til applikationer, der kræver et højt drejningsmoment til størrelsesforhold, såvel som høje hastigheder. Lovejoy gearkoblinger med gennemgående og flangebøsninger er ideelle til applikationer, der involverer forlængede afstande mellem akselender, fræsemotorer og begrænsede endeflåder. Kendt for deres holdbarhed, Lovejoy nylon sleeve gearkoblinger er bedst egnede til lette industrielle applikationer såsom generatorsæt, motorpumper og motor/generatorsæt.

Arbejdsmekanisme

Lovejoy gearkoblinger overfører drejningsmoment via nav med kronede tandhjulstænder, der er i permanent indgreb med ærmernes lige geartænder. Dette unikke design giver den højeste momentoverførsel for den mindste størrelse. Lovejoy gearkoblinger kører ved høje hastigheder, er i overensstemmelse med AGMA-boltemønsteret og kompenserer for vinkel-, radial- og aksialforskydninger.

Funktionalitet

Gearkoblinger med kontinuerlige ærmer (C, CMM, CSPCR, CCS & CSHP typer):

 • Lovejoys kontinuerlige muffekoblinger er alle stålgearkoblinger, der består af en enkelt muffe og to nav for at tillade enkel installation.
 • Disse Lovejoy gearkoblinger er ideelle til applikationer, der kræver vandret og lodret orientering, full-flex, flex-rigid, fræsemotor, frigørelse, glidenav, forskydningsstift, flydende aksel og afstandsstykker.
 • De har et patenteret og testet Buna-N-tætningsdesign, der har forstærkede skiver, der er bundet til de indvendige kanter, for positivt at fastholde smøremiddel og forsegle det indre mod forurenende stoffer udefra.

Flangebøsninger gearkoblinger (F, FRR, FARR, FMM, FFS, FSPCR, FSL FSLX, FSHP, FSHPB, FVX, FLEF, FLA, FLAFR, FLAMM, FLHD, FLHDFR, FA, FAFR & FAMM):

 • Flangekoblinger fra Lovejoy har alle stålmuffer og -nav kombineret med patenteret Vari-Crown-tanddesign for at give lang koblingslevetid.
 • De er ideelle til applikationer, der kræver vandret og lodret orientering.
 • Disse Lovejoy gearkoblinger med flange har en styret gearpasning for at give høje hastigheder og mindre vibrationer.

Nylon ærmer gearkoblinger (Nyflex, Mite & Dentex typer):

 • Lovejoy nylon gearkoblinger er kompakte og kræver ingen smøring. De fungerer over et temperaturområde på -40 grader til 150 grader Fahrenheit, ved hastigheder op til 5000 RPM.
 • Disse Lovejoy gearkoblinger har præcisionsstøbte ærmer og nav uden bolte, stifter, flanger eller fremspring for at opretholde balance/sikkerhed.
 • For Dentex & Nyflex koblinger tillader nylonmuffen forskydning op til 5 grader, mens midekoblinger tillader forskydning op til 3 grader.

Kompatibelt tilbehør

 • Lovejoy tilbehørssættil Standard Lovejoy kontinuerlige ærmegearkoblinger: Disse sæt inkluderer en tætning til navet, der frigøres for at eliminere friktion, når navet drejer i ærmet.

Standarder og godkendelser

 • Lovejoy tomme dimensionerede lige gearkoblingsnavboringer med kilespor overholder ANSI / AGMA 9002-B04 standarder.
 • Lovejoy metrisk dimensionerede lige gearnavboringer med kilespor overholder ANSI / AGMA 9112-A04 standarder.

Installation

 • Hub & Sleeve Passer: Vælg typen af ​​hubpasning (frigang / interferens / placering). I højhastighedsapplikationer er det nødvendigt at have en interferenspasning for at modvirke centrifugalkraftpåvirkninger på aksel-/navkontakttrykket. Navnevner og hubsvigt kan forekomme på grund af overdreven hubinterferens.
 • Nøgler og kilespor passer: For at reducere udmattelsesrevner skal kilespor have en passende radius, og nøglelængder skal måles for at minimere koblingsubalance.
 • Navboring: Sørg for, at navboringen er koncentrisk for at minimere navløb.
 • Navinstallation: Vælg den korrekte opvarmningsstørrelse for interferenspasningsnav, så navet glider jævnt over akslen. Brug ikke en hammer til at installere eller fjerne nav, da dette kan beskadige lejerne.
 • Korrekt koblingsgab: I tilfælde, hvor koblingsgabet mellem flydende aksler er lille, kan de påvirke hinanden under fejljustering, når akslen svinger.
 • Korrekt tætning: Sørg for at bruge korrekte pakninger og O-ringe for at sikre, at smøremidlet forbliver i koblingen.
 • Justering: Forskydningen af ​​koblingen må ikke overstige producentens tolerancer for offset, vinkel- og aksial forskydning.
 • Montering af fastgørelseselementer: Sørg for, at fastgørelseselementer har den korrekte størrelse/længde, blotlagte eller indhyllede og arrangeret korrekt. Standardbolte vil fungere, men de kan sætte gevindene i forskydningsplanet. For at sikre den korrekte forspænding for koblingsbolte skal der anvendes korrekte boltemomentmetoder.

Ofte stillede spørgsmål

Er Raptor Supplies sælge andre typer Lovejoy koblinger?

Ja, Raptor Supplies tilbyder et helt katalog af Lovejoy koblinger inklusive stive koblinger & gitterkoblinger. Tjek også vores kollektion af Lovejoy kæbekoblingsnav og sammenkobling af edderkopper.

Hvor vigtigt er det at vælge den rigtige kobling?

Det er ret vigtigt at få den rigtige kobling, da det sænker belastningen på pumper og motorer og mindsker også chancerne for fleksibilitet eller fejljustering.

Hvilken type kobling bruges med to ikke-koaksiale aksler?

Koblinger uden flange bruges med to ikke-koaksiale aksler. Oldham-koblinger, universalkoblinger og pudekoblinger er eksempler på ikke-flangede koblinger.

Hvilke typer gearkoblinger er der?

Lovejoy gearkoblinger fås i to typer - flangebøsninger og gennemgående muffe. Flangegearkoblinger består af korte ærmer omsluttet af en vinkelret flange, hvor en bøsning er sat på hver stang, så to flanger ligger på linje med hinanden. Tandhjulskoblinger med kontinuerlige bøsninger har akselender koblet sammen og forbundet mod hinanden, som derefter omsluttes af en bøsning.

Hvordan fungerer en Lovejoy gearkobling?

Lovejoy gearkoblinger er fremstillet til at overføre drejningsmoment mellem to aksler, der ikke er korrekt placeret. Disse gearkoblinger fastgør drivmotoren til gearkassen i hejsemekanismer og kan også forbinde gearkassen direkte til små stålwiretromler ved hjælp af en flangehalvdel.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?