DESTACO 868 serie pneumatiske vippeklemmer


filtre
Clamp Bar åbning: 91 grader
stilModelHavnestørrelseHoldeevneKlemme arm stilCylinderboringArmlængdeDuty CycleBetjening Temp.Pris
A
868-E
1/44000 Lbs.Solid bjælke2.48 "4.69 "Fremragende/Høj-10 til 90°C7.534 kr.
B
868
1 / 4 NPT4000 Lbs.Solid bjælke2.48 "4.69 "Fremragende/Høj-10 til 90°C7.534 kr.

868-serie pneumatiske vippeklemmer

Destaco 868-seriens pneumatiske vippeklemmer, også kendt som pneumatiske holdeklemmer, er velegnede til hurtig og sikker fastspænding i bilindustrien og fødevare- og emballageindustrien. De er integreret med en luftaktiveret cylinder med indgangsport til tilslutning til trykluftkilden. De udnytter den komprimerede luft til at påføre spændetryk for at holde emnet på plads. Disse pneumatiske vippeklemmer kommer integreret med hærdede bøsninger og stifter på alle omdrejningspunkter for lang levetid. De har et lukket design til punkt- og MIG-svejsning i snavsede arbejdsmiljøer og kommer med en ikke-drejbar cylinder, der nemt kan føres hårdt ind i armaturer. Disse bærbare pneumatiske klemmer har et indbygget flowbegrænsningssystem for at eliminere behovet for eksterne flowkontroller. Disse stk. tillader økonomisk brug på kortvarige job med midlertidig fastgørelse og er fuldstændig selvstændige og behøver kun en enkelt trykkilde for øget sikkerhed. Disse Destaco-klemmer i 868-serien er sensorklare til både runde og T-slids-sensorer og har U-stanghåndtagsdesign til glat fastgørelse af armforlængelser. Disse lukkede vippeklemmer er ideelt brugt til svejse- og bearbejdningsapplikationer og kan monteres vandret for at lette installationen. Destaco 868-seriens pneumatiske klemmer er i stand til at holde belastninger op til 4000 lb. Disse klemmer er udstyret med en magnetisk stempelring til nøjagtig positionsføling og kan betjenes ved temperaturer mellem -14 og 194 grader Fahrenheit, med cylindertryk op til 145 psi . Disse pneumatiske vippeklemmer er kompatible med 810169 runde reed-afbrydere med hurtige frakoblingskabler og 8EA-109-1 T-slot reed-kontakter med hurtige frakoblingskabler.
Vi tilbyder også Destaco 850 Series pneumatiske klemmer med lastkapacitet op til 16000 lb.

Du bruger

Destaco 868-seriens pneumatiske vippeklemmer bruges til forskellige applikationer såsom svejsning, fiksturkontrol og montering af autodele i bilindustrien og fødevare- og emballageindustrien.

Funktionalitet

  • Destaco 868-seriens pneumatiske vippeklemmer er designet til applikationer som svejsning og montering af autodele.
  • Disse pneumatiske klemmer er udstyret med en magnetisk stempelring til nøjagtig positionsføling.
  • Disse stk. er sensor klar til runde såvel som T-slot stil sensorer.
  • Destaco 858-seriens pneumatiske vippeklemmer kan betjenes ved temperaturer mellem -14 grader Fahrenheit og 195 grader Fahrenheit.
  • Disse pneumatiske vippeklemmer er i stand til at modstå belastninger op til 4000 lb.

Kompatibelt tilbehør

  • Destaco 850450-63-1-00: Dette erstatningspakningssæt er designet til brug med 850, 850-ME, 858, 858-E, 868 og 868-E klemestk..
  • Destaco 810169: Dette forlængerledningssæt og koblingsmøtrik er designet til at blive installeret på cylindre med 4 mm runde riller. Denne runde reed-afbryder med hurtig frakoblingskabel betjenes via en magnetisk ring fastgjort på klemmens cylinder.
  • Destaco 8EA-109-1: Denne T-slot reed-kontakt med hurtig afbrydelseskabel er udstyret med en LED for nem opsætning og kan betjenes ved temperaturer mellem -10 og 60 grader Celsius.

Standarder og godkendelser

  • Destaco 868-seriens pneumatiske vippeklemmer er ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 godkendt til at levere højkvalitets klemmetjenester.

Installation

  • Destaco 868 Series pneumatiske vippeklemmer har en flangebase med gevindhuller for nem og sikker installation.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en pneumatisk vippeklemme?

Pneumatiske vippeklemmer anvender trykluft frem for mekanisk kraft til at påføre klemkraft for at holde emnerne på plads. De bliver aktiveret med en dobbeltvirkende pneumatisk cylinder.

Hvordan fungerer pneumatiske vippeklemmer?

Vippeklemmer aktiveres mod emnet og strækker eller komprimerer de udstyrede led for at holde emnerne i en stationær position.

Hvilket fedt er ideelt til Destaco-klemmer til deres genopbygning?

Et koblingsfedt som Mobil XTC bør bruges, når man har at gøre med Destaco mekaniske klemmer, mens Magnalube G fedt er fantastisk til brug med pneumatiske cylindertætninger.

Hvad betyder klemmens holdeevne?

Klemmens holdekapacitet eller holdekraft repræsenterer en klemmes evne til at holde mekanisk udstyr eller metalplader nede under samling af autodele eller under lignende fremstillingsprocesser.

Hvad er betydningen af ​​den røde farve på håndtaget på Destaco klemmer?

Der er ikke en sådan betydning af farven på klemmens håndtag, da den kun repræsenterer et genkendeligt område. Dette hjælper operatører med at finde håndtaget hurtigt og nemt.

Hvad betyder klemkraft?

Klemkraft er mængden af ​​kraft, der faktisk påføres emnet ved at lukke og låse klemmen. Det er normalt mindre end den angivne beholdningskapacitet. Den faktiske spændekraft afhænger af forskellige faktorer, herunder cylinderboring, cylinderareal, spindelposition (spændearmslængde) og tilgængeligt lufttryk. I de fleste tilfælde er spændekraften ca. 2 til 3 gange den kraft, som en pneumatisk cylinder udøver.

Leverer Destaco nogen vandtætte klemmesensorer?

Ja, Destaco leverer også induktive sensorer designet i overensstemmelse med IP65-standarder for at sikre beskyttelse mod kraftige hydrauliske dyser, støv og kraftig regn.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?