DESTACO 227-seriens vandrette holdeklemmer


filtre
Base længde: 1.57 " , Klemmestangsåbning: 91 grader , Diameter: 0.260 " , Håndtagsåbning: 56 grader
stilModelArmlængdeKlemme arm stilHoldeevneSkift Lock PlusMaterialeMonteringsbaseHandleHøjde under klemmearmPris
A
227-UB-L
2.39 "Åbn U-bar500 Lbs.IngenStålLigehorizonal1.45 "340 kr.
B
227-UL
2.39 "Åbn U-bar500 Lbs.IngenStålFlangehorizonal1.25 "340 kr.
C
227-U
2.65 "U-bar500 Lbs.IngenStålFlangehorizonal1.25 "170 kr.
D
227-UB
2.65 "U-bar500 Lbs.IngenStålLigehorizonal1.45 "274 kr.
E
227-USS
2.66 "U-bar600 Lbs.IngenRustfrit stålFlangehorizonal1.28 "477 kr.

227-serie vandrette holdeklemmer

Destaco 227-seriens vandrette holde-ned-klemmer eller vandrette håndtag-vippeklemmer er designet til at holde emner på plads ved hjælp af et vandret håndtag, der ligger fladt, når klemmen er aktiveret. De tilbyder et stationært alternativ til aftagelige klemmer, når de udfører gentagne opgaver i fly-, bil- og fødevare- og emballageindustrien. Disse stk. har et lavprofildesign til lette spændingsapplikationer i trange rum, såsom montering, lukning, inventarkontrol og træbearbejdningsapplikationer. Destaco hold-down vippelåseklemmer er lavet af stål eller rustfrit stål for at give stivhed og korrosionsbestandighed. De har åbne eller U-formede stænger til nem fastgørelse af armforlængelser og monteringsstile med flange eller lige base for nem installation. Disse stk. har stor håndfrigang i åben position (op til 56 grader) og har neopren eller rustfrit stål sekskantede spindler (nogle modeller) for maksimal holdekraft. Destaco 227-seriens vandrette håndtagsvippeklemmer leveres med et håndtag, et håndtagssystem og en sikringsstang, der forhindrer bevægelse af arbejdsemnerne. Håndtagssystemet udøver nok tryk på genstanden til at holde emnet stabilt. Disse klemmer har også et forbindelsessystem, der anvender kraftig klemkraft med minimal indsats for at låse eller låse klemmen op. Derudover er disse Destaco horisontale klemmer i stand til at håndtere belastninger op til 600 lb og er velegnede med flangeskiver (for at give sikker forbindelse mod vibrationer), krydsarmssæt og M6 eller 5/16 tommer spindler til højtydende arbejdshold, automatisering og indeslutningsløsninger .
Vi tilbyder også Destaco 227 Series vandrette holde-down-klemmer i Blackout-modeller, der har ikke-reflekterende sort finish. Hvis du ønsker at bestille disse vandrette håndtags-vippeklemmer i Blackout-serien, skal du blot tilføje -BLK-suffiks efter Producentens nr. (for eksempel: 227-UB-LS-BLK) og anmode om et tilbud på samme på Raptor Supplies.

Du bruger

Disse vandrette vippeklemmer i 227-serien tilbyder en bred kombination af funktioner, hvilket gør dem ideelle til applikationer som montering, lukning, træbearbejdning og inventarkontrol. De bruges i fly-, bil- og fødevare- og emballageindustrien.

Funktionalitet

  • Disse Destaco 227-seriens vandrette vippeklemmer er designet til lette fastspændingsapplikationer og har et lavprofildesign for at forhindre blokering under fastspænding.
  • De leveres med sekskantede spindler i neopren eller rustfrit stål for maksimal og træthedsmindre klem- og holdekraft.
  • Disse vippeklemmer har stål/rustfri stålkonstruktion for strukturel stivhed og holdbarhed.
  • De kan rumme M6 eller 5/16 tommer spindeltilbehør til hurtig fastgørelse.
  • De er i stand til at håndtere belastninger op til 600 lb og tilbyder 91 graders klemmestangsåbning med minimal frihøjde.
  • Disse vippeklemmer er konfigureret med en åben eller U-formet spændearm for at holde emnerne sikkert på plads, samt for at give justerbar spindelplacering.
  • Disse klemmer i Destaco 227-serien fås i varianter med flange og lige base for nem installation.

Kompatibelt tilbehør

  • Destaco 225208-M & 207943-M: Disse Destaco flade spidser bundne neopren (225208-M) og rustfrit stål sekskantet hoved (207943-M) spindelsamlinger er designet til mærkets 227 serie klemmer til hurtig fastgørelse. Neoprenkonstruktionen udviser kemisk stabilitet og bevarer fleksibiliteten over et bredt temperaturområde under fastspændingsprocessen. De rustfri stålspindler sikrer høj trækstyrke ved ekstremt høje og lave temperaturer. Disse spindelsamlinger inkluderer kontramøtrikker til hurtig og sikker fastspænding, samt tillader justeringer mellem fastspændingsafstanden.
  • Destaco 507107, 507107-BLK & 507907: Disse Destaco flangeskiver er kompatible med 227-serien vippeklemmer, hvilket muliggør nem montering og giver sikker forbindelse mod vibrationer. De har rustfri stål/stålkonstruktion med zinkbelagt eller sort oxidfinish for at modstå korrosion og forlænge levetiden.

Standarder og godkendelser

  • Disse Destaco 227 Series vandrette vippeklemmer er ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 certificerede.

Installation

Disse Destaco 227 serie vandrette vippeklemmer leveres med en flange eller lige bund med gevindmonteringshuller for at sikre nem overflademontering.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bruges vandrette vippeklemmer?

Vandrette vippeklemmer anvender en over-center låsefunktion til at holde et emne eller armatur i låst position.

Hvordan justerer du en vippeklemme?

Efter fastspænding kan den påførte kraft justeres ved at løsne/spænde spindelmøtrikken (leveres med udvalgte stk. til beskyttelse mod slid, vridning eller bøjning).

Hvad er forskellen mellem vandrette og lodrette vippeklemmer?

Den grundlæggende forskel mellem vandrette og lodrette vippeklemmer er positionen af ​​håndtaget, mens klemmen er låst. En lodret vippeklemme har håndtaget placeret vinkelret på basen, hvorimod i vandrette klemmer er håndtagets position parallelt med basen, når klemmen er låst.

Hvad bruges en vandret vippeklemme til?

En vandret vippeklemme bruges til sikkert at holde dele eller komponenter i stationær position og er typisk en del af produktionsprocessen. De hurtigvirkende egenskaber gør det nemt og hurtigt at slukke for klemmerne.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?