DESTACO 207-seriens vertikale holdeklemmer


filtre
Base længde: 1.38 " , Samlet længde: 5.03 "
stilModelArmlængdeHøjde under klemmearmHoldeevneSkift Lock PlusMaterialeMonteringsbaseKlemme arm stilHandlePris
A
207-UB-L
1.5 "1.25 "375 Lbs.IngenStålLigeÅbn U-barLodret247 kr.
B
207-UL
1.5 "1.25 "375 Lbs.IngenStålFlangeÅbn U-barLodret247 kr.
C
207-UF
1.86 "2.68 "375 Lbs.IngenStålDualU-barLodret384 kr.
D
207-SF
3.2 "2.69 "500 Lbs.IngenStålDualSolid bjælkeLodret432 kr.

207-serie lodrette holdeklemmer

Destaco 207-seriens vertikale holdeklemmer er designet til at tilbyde et stationært alternativ til aftagelige C-klemmer eller fjederklemmer, når materialer skal fastgøres til en arbejdsflade. Disse klemmer monteres på arbejdsflader og holder arbejdsemner på plads ved hjælp af et håndtag, der skubbes til oprejst position, når klemmen er aktiveret. Håndtaget tilkobler og frigør spændehovedet, som holder et emne på et arbejdsbord. Disse klemmer orienterer håndtaget lodret for en 90-graders åbningsvinkel. De omfatter forskellige BLK-modelklemmer med sort og ikke-reflekterende finish og forskellige lavprofil T-håndtagsklemmer (modeller inklusive - "T"), der bruges til forskellige arm- og monteringsapplikationer. Destaco 207-seriens vertikale hold-down vippeklemmer omfatter nøjagtigt bearbejdede komponenter med hærdede og slebne drejetappe og bøsninger. Disse klemmer gør det muligt for brugeren at foretage en handling uden at være bekymret over den hyppige bevægelse af et stykke træ. Det unikke omdrejningspunkt og unikke håndtagssystem sikrer maksimal funktion og fremragende ydeevne. De har høj belastningskraft og fleksibel justerbarhed, som er nyttige, når du arbejder med forskellige materialetykkelser. De har et fast design til at sikre og løsne emner uden at flytte selve klemmen. Destaco vippeklemmer er udstyret med en spændearm af smedet legeret stål med høj styrke for øget styrke og håndtering af en maksimal belastning på 375 lb. Udvalgte modeller leveres integreret med Toggle Lock Plus-sikkerhedsfunktionen for at sikre, at den over-centrerede låsetilstand opretholdes og klemmen forbliver beskyttet mod utilsigtet åbning.

Du bruger

Destaco 207-seriens vertikale holdeklemmer bruges til kontrol af armaturer, montering/test, let bearbejdning og træbearbejdning i luftfarts-, bil-, fødevare- og emballage- og forbrugsgodsindustrien.

Funktionalitet

  • Destaco 207-seriens vertikale holdeklemmer har stålkonstruktion for strukturel stivhed og holdbarhed.
  • Disse klemmer har en højstyrke, smedet legeret stålspændearm for øget styrke og håndtering af en maksimal belastning på 375 lb.
  • De har et ergonomisk greb for at tilbyde operatørkomfort.
  • Nogle modeller har Destaco Toggle Lock-funktionen for at tilbyde ekstra sikkerhed (se efter modeller, der ender med -R).
  • 207-serien, Destaco lodrette holde-down klemmer accepterer M8 eller 5/16 spindel tilbehør.
  • Udvalgte modeller kommer med et længere håndtag (over 1 tomme længere end standardstørrelsen), hvilket gør dem nemmere at bruge.
  • Modeller, der slutter med '-L', har en åben U-stang til armforlængelse.

Kompatibelt tilbehør

  • Destaco 207305: Dette flangegreb passer til alle Destaco 207 Series (undtagen T-håndtag) klemmer. Disse klemmer giver ekstra sikkerhed og beskyttelse. Bestil separat.

Standarder og godkendelser

  • Destaco 207-seriens vertikale holde-down klemmer er ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 godkendt til at levere højkvalitets fastspændingstjenester.

Installation

  • Disse Destaco 207-serie lodrette holde-down klemmer har en lige eller flangede base med gevind monteringshuller, der hjælper enheden nemt at blive installeret på overfladerne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan justerer du en vippeklemme?

Efter fastspænding kan kraften justeres ved at løsne/spænde spindelmøtrikken (leveres med enheden til beskyttelse mod skader forårsaget af slid, vridning eller bøjning).

Findes disse manuelle klemmer i en pneumatisk version?

Ja, Destaco tilbyder 807 Series pneumatiske vippeklemmer, der inkorporerer et sensorklar design til sensorer i rund eller T-slot-stil, og indbygget flowbegrænsning for at eliminere behovet for eksterne flowkontroller. De fungerer som den pneumatiske version af Destaco 207-seriens manuelle klemmer.

Hvor meget tryk er en vippeklemme i stand til?

Destaco hold-down vippeklemmer påfører nedadgående klemkraft ved at øge den påførte belastning via vippemekanismer. Man kan se klemkraften på selve emballagen, som er specifikt målt i Newton. Brug oplysningerne med størrelsen af ​​vippeklemmen til at beregne graden af ​​tryk, som værktøjet skal udøve på et stykke træ. Jo større træ, jo større tryk kræves der. Så vi vil foreslå, at uanset om en klemme ikke er stærk eller stor til at påføre nok tryk, er det et must at bruge en række forskellige værktøjer. Dette giver et boost i trykket.

Hvad betyder hold-down handling?

Destaco hold-down action klemmer påfører kraft i nedadgående retning. Det er vinkelret på de værktøjer, der monterer overfladen. De kommer i lodrette og vandrette stilarter.

Hvordan fungerer Destacos manuelle klemmer med og gavner armaturer?

Jeg fremhæver lodrette holde nede klemmer holde en del sikkert fast i en armatur på en sikker og ergonomisk måde. Disse klemmer er hurtigvirkende for at forbedre produktiviteten og cyklustider.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?