Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

DAYTON Bænksliber


I daglige industrielle processer og operationer skal vi sammenføje eller danne metalstykker af forskellige former. Dayton Bænkslibere hjælper med at forme disse metalstykker til en ønsket form og vinkel til sammenføjning eller brug i en specifik applikation. De bruges også til at fjerne urstk. eller overskydende materiale...sidder fast på emnet ved at udglatte materialet.Læs mere

filtre
stilModelAmpsArbor hulArbor størrelsegritHPMaks. RPMIngen belastning RPMSamlet HøjdePris
A
49H004
3.1-5 / 8 "120 / 601 / 3-172513 ''3.137 kr.
RFQ
B
49H008
5.0-5 / 8 "60 / 301 / 2-350013 ''3.655 kr.
C
38 UK64
7.8 / 4.01.25 "-36 og 12031725-18 7 / 64 "27.823 kr.
D
2 LKR9
7 / 3.5-5 / 8 "36 og 603 / 4-345013 "3.836 kr.
E
38 UK59
8.8 / 4.41 / 2 "-36 og 1201 / 23450-12 "4.304 kr.
F
1FYX2
10-1.25 "36 og 602-180050-1 / 2 "(med stativ)16.827 kr.
G
38 UK60
13.6 / 6.85 / 8 "-36 og 12013450-12.5 "7.939 kr.
H
38 UK62
15.2 / 7.61"-36 og 1201.53450-10.5 "14.350 kr.
RFQ

Bænksliber

Bænkslibere er velegnede til formning, slibning og slibning af metalværktøjer, spidser, plader og stykker i renoverings-, fremstillings- og vedligeholdelsesapplikationer. Disse slibemaskiner har generelt et slibende slibehjul eller bånd, der kører ved høje hastigheder for at danne, forme eller udglatte et emne.
Dayton Bænkslibere bruger en elektrisk motor til afgratning, slibning, rengøring, slibning og affasning af metalblokke eller -stykker. De har dynamisk afbalanceret armatursamling med forseglede lejer for at sikre jævn kørsel, støjfri drift og minimale vibrationer. Disse Dayton slibemaskiner er udstyret med slibeskiver eller en stålbørste med en stor frigang mellem hjul og hjul og OSHA-kompatible hjulafskærmninger for nem slibning af længere emner og øget brugersikkerhed. Dayton slibemaskiner har to separate hjul med forskellige kornstørrelser til at passe til forskellige typer slibe- og slibeapplikationer. De har kraftige lukkede motorer med 1/3 til 3 hk effekt til at rotere hjulene kontinuerligt ved maksimale hastigheder fra 1725 til 3450 o/min. Motorerne kan også udstyres med en variabel hastighed, styret af en mekanisk skive for at ændre hjulets rotationshastighed. Disse Dayton Bænkslibere kan nemt justeres af brugerne for at tillade effektive tilt- og vinkelslibeapplikationer. De har også sikkerhedsfunktioner som justerbare øjenskærme og let placerede gnistskærme med orkanbolte til at beskytte brugere og omgivende maskineri mod skader eller brandfare. Disse Dayton kværne har aluminium og stål eller støbejernskonstruktion for styrke og korrosionsbestandighed. Valgte Dayton slibemaskiner har et gulvstativ med en bratkølingsbakke til at betjene enheden, mens den står og reducere hyppige bøjningsrelaterede skader på brugere. Nogle modeller af Dayton kværne kommer med et patenteret enkelt støvopsamlingssystem til at rense jordede materialer fra de industrielle arbejdsmiljøer.
Vælg mellem en lang række af disse Dayton kværne, fås i hjul diameter af 6, 8, 10 og 12 tommer.

Du bruger

Dayton kværne er velegnede til afgratning, slibning, rengøring, slibning og affasning af legerings- eller kulmetalstykker. Det bruges generelt til konstruktion, vedligeholdelse og renovering. Dayton slibemaskiner bruges også til at fjerne rust og udjævne ru kanter på metaloverflader.

Arbejdsmekanisme

Dayton Bænkslibere kan slibe metalstykkerne og værktøjerne til en ønsket form og vinkel ved at følge disse trin:

 • Efter at have skiftet Dayton bænksliber Tændt, påfør et jævnt, moderat tryk på emnet, og hold det i bevægelse i et jævnt tempo over slibeskiverne for jævn slibning.
 • Pres ikke emnet for hårdt over hjulene, da det kan føre til overophedning af motoren og for tidlig slitage af slibeskiverne.
 • Indstil det ønskede hastighedsniveau for hjulrotation ved hjælp af det valgfrie hastighedsvælger. Brugere bør indstille lave hastigheder, når de udfører rengøring, polering, slibning og andre efterbehandlingsoperationer og indstille høje hastigheder til tungt materialefjernelse, afgratning og affasning.
 • Brugere bør forsøge at bevare den oprindelige skråvinkel på det emne, der skal slibes. Grater fra de slebne skærekanter skal også fjernes.
 • Afgratning af kanter udføres ved at trække gratkanterne på emnet hen over skråvinklen.
 • Brugere bør placere emnet sådan, at slibeskiven roterer ind i den genstand, der slibes.
 • Arbejdsemnet skal regelmæssigt dyppes i kølevæske for at forhindre overophedning, der kan forårsage svækkelse af metallerne.

Funktionalitet

 • Dayton Bænkslibere har to slibende slibeskiver eller en skive med en stålbørste til at forme eller udglatte et emne lavet af legeringer eller kulmetaller.
 • Disse hjul har kornstørrelser fra 30 til 120 for grov til fin slibning.
 • De er drevet af en fuldstændig lukket kuglelejemotor til at rotere hjulene med en enkelt hastighed eller variabel hastighed for lettere at fjerne materialer fra små områder, kurver og uregelmæssigt formede ujævnheder.
 • Valgt Dayton kværne er udstyret med en enkeltpunkts støvopsamler til at bortfiltrere jordet støv og sikre et rent arbejdsmiljø.
 • De er integreret med en nødafbryder for at afbryde strømforsyningen i tilfælde af nødstilfælde.
 • Disse Dayton kværne leveres med et fodstativ med en bratkølingsbakke til at rydde op i arbejdsbænke og til opbevaring af kølevæske.
 • De har aluminium og stålkonstruktion for strukturel stivhed og holdbarhed.

Kompatibelt tilbehør

 • Raptor Supplies kan levere reservedele som beslag, kondensatorer, sekskantmøtrikker, flangeskruer til udskiftning af defekte eller slidte dele af Dayton kværne.
 • Vi leverer også støvopsamlerslanger og slangeforlængersæt til at fastgøre til støvopsamlingsporte og fjerne støv og snavs genereret ved betjening af Dayton kværne.

Standarder og godkendelser

Alle Dayton kværne er OSHA-kompatible og er CSA-certificerede, hvilket sikrer brugersikkerhed, overlegen ydeevne og miljømæssig sundhed.

Installation

 • Sikre levering af alle de dele og værktøjer, der bruger Dayton kværnens betjeningsvejledning.
 • Saml delene ved hjælp af manualen. Saml ikke, hvis dele mangler eller er i stykker. Bestil reparation eller reservedele om nødvendigt.
 • Monter øjenskjoldene på Dayton kværn og placer enheden på det samlede stativ.
 • Spænd hardwaren med bolte, spændeskiver og møtrikker.
 • Derefter Dayton kværn skal tilsluttes en jordet strømforsyning ved hjælp af en 6 fods ledning. Brugen af ​​forlængerledninger til at forsyne strøm på længere afstande kan forårsage en reduktion i spændingen og tab af strøm.
 • Bær ordentligt tøj og hold arbejdsområdet rent for sikker og sikker drift.

Ofte stillede spørgsmål

Er Raptor Supplies tilbyde andre typer efterbehandlingsværktøjer?

Ja, Raptor Supplies tilbyder forskellige typer efterbehandlingsværktøjer andet end bordslibere, som f.eks pneumatiske-blæse-skabe, afgratningsknive bænk-buffere. Pneumatiske blæseskabe bruges til at fjerne rust og gamle malingspletter og udglatte ru overflader ved at fjerne ufuldkommstk. på genstande. Afgratningsværktøj som håndholdte afgratningsblade fjerner grater fra de rå kanter af værktøj og huller i et produkt. Bænkbufferne er ideelle til at polere metalværktøj og rør og skabe en glat overflade.

Hvad gør en Dayton Kværnens kornstørrelse betyder?

Kornet af en Dayton slibemaskine refererer til størrelsen af ​​slibende materialer på slibemaskinen. En høj kornstørrelse (120 osv.) angiver tilstedeværelsen af ​​finere slibemidler i slibeskiven, hvilket fører til glattere overfladefinisher. Lavere kornstørrelser (30, 36 osv.) repræsenterer grovere slibemidler, der skraber mange materialer hurtigere af. Vælg afhængigt af dine applikationer for grov- eller finslibning, mens du holder øje med materialets (emnets) egenskaber.

Hvilket personligt beskyttelsesudstyr (PPE) er påkrævet under brug Dayton bænk slibere?

Brugere bør bære sikkerhedsbriller / ansigtsskærme / beskyttelsesbriller for at beskytte deres ansigt eller øjne. De bør også have handsker, forklæder, sikkerhedssko og åndedræts- og høreværn for at forhindre flyvende partikler, støj og utilsigtet tab af værktøj.

Hvilke materialer må aldrig males på en Dayton bænkslibeskive?

Brugere bør aldrig slibe træ, plastik eller andre ikke-metalliske materialer ved hjælp af en Dayton kværn. Disse bordslibere er ikke designet til at slibe/slibe disse materialer.

Hvad skal man gøre i tilfælde af en Dayton kværn fejl?

Forudsat at Dayton slibemaskinen leveres med den korrekte strømforsyning og er det korrekte valg til slibning af emnets materiale, den første ting at tjekke er status for ledningsforbindelser, sikring & kondensator. Brugere bør også kontrollere og rense snavs eller støvopsamlede hjul og aksel, der forårsager opvarmning af motoren. Motorlejer bør også smøres regelmæssigt for jævn drift. Brugere skal passe på, at de ikke klemmer noget materiale fast mellem hjulet og afskærmningen for at forhindre standsning af motoren. De bør også kontrollere for slitage på bænksliberens dele. Brugere kan også blive udsat for vibrationer og uregelmæssig slibning under arbejdet på grund af forkert montering af hjulene eller enheden på stativer.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?