Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

CALPIPE SECURITY BOLLARDS Bundplade Pullert


Siden 1998, Calpipe Security Bollards har fremstillet arkitektoniske og beskyttende perimeter beregnet til at beskytte chauffører, fodgængere og bygninger. Virksomheden har hovedkontor i Rancho Dominguez, Californien og tilbyder også beskyttelse og sikkerhed i antiterror-/højtrusselsapplikationer...s ved at forhindre uautoriseret adgang.Læs mere

filtre
stilModelKasketFarveByggeri og håndværkereMaterialeUden for Dia.Samlet HøjdeTykkelseVægtykkelsePris
A
IBB04040-YD
DomeGulCarbon SteelCarbon Steel4"36 "0.237 "0.237 "5.741 kr.
B
SSB06000-D
DomeRustfrit stål # 4Rustfrit stålRustfrit stål6"48 "0.134 "0.134 "14.112 kr.
A
IBB03040-YD
DomeGulCarbon SteelCarbon Steel3"36 "0.216 "0.216 "4.855 kr.
A
IBB05040-YD
DomeGulCarbon SteelCarbon Steel5"36 "0.258 "0.258 "7.433 kr.
B
SSB04040-D
DomeRustfrit stål # 4Rustfrit stålRustfrit stål4"36 "0.237 "0.237 "12.097 kr.
A
IBB06040-YD
DomeGulCarbon SteelCarbon Steel6"36 "0.28 "0.28 "8.758 kr.
C
IBB04040-YF
FladGulCarbon SteelCarbon Steel4"36 "0.237 "0.237 "5.741 kr.
C
IBB05040-YF
FladGulCarbon SteelCarbon Steel5"36 "0.258 "0.258 "7.433 kr.
C
IBB03040-YF
FladGulCarbon SteelCarbon Steel3"36 "0.216 "0.216 "4.855 kr.

Bundplade Pullert

Calpipe Security Bollards tilbyder crowd control forsyninger og barrierer for at holde orden ved kommunale tjenester, arrangementer, butikker eller steder med tæt gangtrafik. Pullerter er visuelle afskrækkende midler for både fodgænger- og køretøjstrafik i højsikkerheds-, industri-, kommercielle- og detailmiljøer. Disse sikkerhedsplanter kommer med 4 monteringshuller for at sikre ubesværet installation og har rustfrit stål/kulstofstålkonstruktion for strukturel stivhed og modstand mod korrosion på udsatte overflader. Calpipe Security bundplade pullerter leveres med kuppel eller flade hætter for nem rengøring og fås i højder på 36 og 48 inches on Raptor Supplies.

Du bruger

Calpipe Security bundplade pullerter tilbyder en bred kombination af funktioner, hvilket gør dem nyttige til indkøbscentre, hospitaler, parkeringspladser, uddannelsesinstitutioner, finansielle institutioner, ch.emical-anlæg, vandbehandlingsanlæg, detailfaciliteter, indgange og stadioner samt militær- og statssektoren.

Arbejdsmekanisme

Calpipe Security bundpladepullerter er korte stolper designet til at skabe en beskyttende eller arkitektonisk omkreds. De fås i en bred vifte af stilarter og former for at fremhæve eller visuelt skille sig ud i deres omgivelser. De guider trafikken og markerer grænser, samt blokerer fysisk indtrængen af ​​køretøjer for at beskytte ejendom og mennesker.

Funktionalitet

 • Calpipe Security-bundpladepullerter er konstrueret med det primære hensyn til modstandsdygtighed over for stødkræfter i lys til højsikkerhedsanvendelser, herunder beskyttelse af butiksfacade, adskillelse af køretøjstrafik fra fodgængersteder og forebyggelse af uautoriseret adgang.
 • De har enten kulstofstål (med pulverlakeret gul farve) eller rustfrit stål (med #4 finish) konstruktion for henholdsvis strukturel styrke eller vejrbestandighed.
 • Disse stk. kommer med en kuppel eller flade hætter for at muliggøre ubesværet rengøring, der hjælper med at bevare deres oprindelige tilstand.
 • De er konfigureret med 4 monteringshuller for nem installation.
 • Calpipe Security bundplade pullerter fås i højderne 36 og 48 tommer, med udvendig diameter op til 6 tommer.

Kompatibelt tilbehør

 • Calpipe Sikkerhedspullertafdækninger: Disse pullertdæksler fra Calpipe Security Bollards passer over toppen af ​​pullerter og stolper for at beskytte dem mod slitage i gangbroer, parkeringsområder og omkredse omkring restauranter/detailbutikker/lagre.
 • Calpipe Security pullert indstøbningsmanchetter: Disse pullert indstøbningsmanchetter er ideelle til sikring af pullerter på fortove, fortove, gader og parkeringspladser. De har en låsemekanisme, der går i indgreb med pullertstolpen og holder den sikkert på plads. Disse pullertindstøbningsærmer er udstyret med et låg, der dækker ærmeåbningen for at modstå mindre genstande i at falde i ærmet.

Standarder og godkendelser

Calpipe Security bundpladepullerter følger ASTM F3016 sikkerhedsstandarder og har et stød- og angrebssikkert design. De overholder også DoD, DOS og BIS certificeringer for kvalitet, pålidelighed og sikkerhed.

Installation

 • Før du graver, skal du kontrollere for underjordiske farer som gasledninger, rør og ledninger.
 • Centrer boret og marker centrene med et lille bor. Derefter bores til borekronens fulde dybde til pullertbolte.
 • Efter at have boret huller og blandet cement, skal du støvsuge alt vand/snavs/affald, der infiltrerer arbejdspladsen, hvilket afbryder placeringen af ​​pullerter eller blokerer udsynet.
 • Lav en betonbund med diameter større end eller lig med pullertens base, ved at skære rør til basen.
 • Giv plads til landskabspleje, hæld beton jævnt over underlaget og anbring ankerstøbningen inde i betonbunden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem rustfrit stål og poleret rustfrit stål?

En velpoleret rustfri ståloverflade giver bedre korrosionsbestandighed end en groft eller dårligt poleret overflade, hvilket viser sig ideelt i barske arbejdsmiljøer, herunder nuklear eller offshore-industri. Alle færdige produkter i rustfrit stål yder bedre, når de rengøres og vedligeholdes korrekt.

Hvad er udtrækkelige pullerter?

Udtrækkelige pullerter, når de er forlænget, tilbyder en ren og slank perimeterkant, der styrer og guider trafikken. Disse stk., når de er ulåste, telefonerer pæntcope ned i jordbaserede modtagere og sidde i plan med jorden, hvilket forhindrer forhindringer eller snublefare.

Hvor langt fra hinanden skal du placere pullerter?

Det anbefales, at pullerter, der er konstrueret til at kontrollere trafikstrømmen, skal placeres med en afstand på 3 til 5 fod fra hinanden for at blokere minimumsbredden af ​​et køretøj og dermed opfylde tilgængelighedskravene.

Hvor dybt skal pullerter placeres?

Hullet gravet til en pullert skal være 18 til 24 tommer dybt og have et 6 tommer hul hele vejen rundt, for at være solidt fastgjort i beton.

Hvor meget kraft kan en pullert tage?

En pullert kan modstå en stødbelastning på 10000 pund af køretøjer, der kører med en maksimal hastighed på 5 mph.

Hvad er #4 finish på rustfrit stål?

Rustfrit stål med #4 finish resulterer i ensartet og retningsbestemt udseende. Det opnås ved mekanisk at polere metallet med fine slibende bælter for at fjerne små mængder metal fra overfladen.

Hvem ejer Calpipe Security Bollards?

Calpipe Security Bollards er en del af Atkore International, en producent af stålrør, kabler og rør.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?