Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

Luftdrevne lukkede blæsere og blæsere

filtre


Mens du arbejder i begrænsede og lukkede rum, er der en chance for, at farlige og giftige forhold udvikler sig på grund af dårlig ventilation. Derfor kan placering af en luftdrevet blæser og blæser til lukkede rum i eller omkring et lille/lukket rum skabe et sikkert arbejdsmiljø for arbejdere ved at fjerne...g flygtige dampe og opgradering af luftkvalitet og flow.Læs mere

TEXAS PNEUMATIC TOOLS -

Jet-fans

stilModelAir FlowLuftforbrugRPMPris
ATX-JF122866 CFM130 CFM580524.854Kr.
BTX-JF164216 CFM128 CFM379228.997Kr.
CTX-JF2010420 CFM292 CFM367032.104Kr.
DTX-JF2416136 CFM338 CFM313857.476Kr.
AIR SYSTEMS INTERNATIONAL -

Cirkulære pneumatiske jetventilatorer

stilModelLuftforbrugDiameterVarePris
AASI-JF12-12 "Jet-blæser33.266Kr.
RFQ
AASI-JF16-16 "Jet-blæser39.011Kr.
RFQ
BASI-JF2460 til 290 cfm24 "Ventilator73.193Kr.
CASI-JF2076 til 338 cfm20 "Begrænset rumventilation / ventilator43.891Kr.
ALLEGRO SIKKERHED -

Jetblæsere, med sidemonterede indgangsstik, OSHA -standarder

Allegro jetventilatorer cirkulerer luft og eliminerer flygtige dampe fra små tanke, fartøjer eller rum ved at garantere daglig ventilation. De har aluminiumskonstruktion for korrosionsbestandighed og har permanent forseglede og smurte, kraftige kuglelejer for længere levetid. Disse OSHA-standarder, sikkerhedsstandardercreen blæsere skubber trykluft gennem en integreret dyse (placeret i enderne af hvert blad), hvilket gør det muligt for blæserne at køre med hastigheder på op til 11000 cfm ved 80 psig. Yderligere er de udstyret med sidemonterede indgangsstik for at give strømtilslutninger og en gnistsikker blæser til luftcirkulation. Varianter fås med forsænkede håndtag, der forhindrer afrulning og sikrer nem transport.

stilModelLuftforbrugStørrelseInde i Dia.Pris
A9518-20210 SCFM20 "20.12 "38.275Kr.
B9518-24400 SCFM24 "24.25 "62.654Kr.
AMERIC -

Begrænset rumblæser / udstødning Luftdrevet 12 tommer

ModelVarePris
GVAF3000PAB6MFC19.584 kr.

Luftdrevne lukkede blæsere og blæsere

Trykluftdrevne blæsere og blæsere med begrænset plads er designet til at cirkulere frisk luft eller fjerne opbyggede dampe, mens de arbejder i lukkede rum.
UL & cUL opført Americ blæsere til lukkede rum har et stødsikkert design for at forhindre elektrisk brand på grund af reaktion med gasser. De har en højtydende og energieffektiv motor, der er i stand til at producere en maksimal luftstrøm på 2063 CFM ved 3000 RPM. Den robuste dobbeltvægskonstruktion tillader stabling af stk. til praktisk opbevaring.
Allegro centrifugalblæsere er luftdrevne blæsere til lukkede rum, der er ideelle til både positive og negativ ventilation. Disse Allegro Blæsere har 8 tommer kanalindtag og drives af 1/4 HK motorer, der er i stand til at levere luft med en maksimal hastighed på 1800 CFM. De er udstyret med et par håndtag for forbedret bærbarhed. Disse pneumatiske blæsere har blade lavet af aluminium eller polyethylen for optimal luftstrøm og eksplosionssikre motorer for at forhindre potentielt farlige gnister.
Vælg mellem en bred vifte af trykluftdrevne blæsere og blæsere i højder mellem 9.875 og 48 tommer. Raptor Supplies er en betroet distributør af ventilatorer til lukkede rum fra mærker som Air Systems International, Texas Pneumatic Tools, Allegro og Americ som hjælper med at opretholde atmosfæriske forhold og iltniveauer i områder, hvor der er brændbare, antændelige eller brændbare partikler til stede.

Du bruger

Disse trykluftdrevne ventilatorer tilbyder en bred kombination af funktioner, hvilket gør dem nyttige til tunge operationer i tanke, skinner, kornmagasiner, underjordiske forsyninger, møller og lignende lukkede rum, der mangler ordentlig ventilation.

Funktionalitet

Allegro Jet-fans:

 • Allegro luftstråleventilatorer har permanent forseglede og smurte, kraftige kuglelejer for længere levetid.
 • De er konfigureret med dyser, der har kapacitet til at muliggøre blæserfremdrift ved hastigheder op til 11000 cfm, ved tryk på 80 psig.
 • Disse blæsere med begrænset plads sikrer korrosionsbestandighed i barske miljøer på grund af deres aluminiumskonstruktion.
 • Disse trykluftdrevne blæsere er udstyret med sidemonterede indløbsstik for at give strømtilslutning.
 • Disse gnistsikre blæsere er designet til kraftig luftcirkulation.

Air Systems International Ventilationsventilatorer og vogne med begrænset plads:

 • Disse Air Systems International sadelventiler kommer med en 90 graders albue til tilførsel af luft.
 • ASI ventilationsventilatorer til lukkede rum leveres med galvaniseret stål konstruerede, indgangsvogne til lukkede rum for at give mobilitet og opbevaring af ventilationsudstyr eller cylindre. De har en maksimal belastningskapacitet på 1200 lb.
 • Disse ventilatorvogne med begrænset plads er konfigureret med skabsopbevaringsrum og nylonflaskestropper med stålsikkerhedskæder til cylindersikkerhed. De er også udstyret med standard eller semi pneumatiske hjul.

Americ Pneumatiske ventilationsblæsere:

 • Designet af disse Americ pneumatiske ventilationsventilatorer forhindrer farlige gnister, mens de leverer kontinuerligt cirkulerende luftstrøm i et begrænset rum.
 • De er konfigureret med robuste dobbeltvægsskaller, der er skabt til at kunne stables for at spare lagerplads.
 • Disse polyethylen-konstruerede, luftdrevne ventilatorer omfatter energieffektive, kraftfulde pneumatiske motorer til at omdirigere gammel komprimeret luft væk fra hovedluftstrømmen.

Texas Pneumatic Tools Air Jet fans:

 • Disse fire-bladede luftstråleventilatorer udstøder en høj hastighed af trykluft fra den bagerste kant af ventilatorbladet og arbejder ved tryk op til 110 psi.
 • Lejerne på disse blæsere er smurt nok til at sikre forlænget levetid.
 • De elektropolerede blæserbeskyttere i rustfrit stål garanterer suveræn styrke og korrosionsbestandighed.
 • De kommer med styreskovle for at minimere turbulens og øge effektiviteten ved at udjævne luftstrømmen.

Arbejdsmekanisme

 • Allegro sikkerhed screen ventilatorer skubber trykluft gennem en integreret dyse (placeret i enderne af hver vinge), hvilket gør det muligt for ventilatorerne at fremdrive luft med hastigheder på op til 11000 cfm ved et tryk på 80 psig.
 • Texas Pneumatic Tools luftstråleventilatorer udstøder en højhastighedsstråle af trykluft fra blæserbladenes bagkant. Resultatet af dette fænomen er, at den fremadgående rotation af ventilatorbladet er ligesom et jetfly, der skubbes frem af højhastighedsluften emittet fra bagsiden af ​​jetmotoren.
 • Americ blæsere med begrænset plads har højtydende, energieffektive pneumatiske motorer, der hjælper med at omdirigere gammel komprimeret luft fra hovedluftstrømmen.
 • Air Systems International pneumatiske cirkulære jetventilatorer bruger en pneumatisk luftslange til at skubbe luft ind eller ventilere luft fra tanke.

Standarder og godkendelser

Allegro, Texas Pneumatic Tools, Americ og Air Systems International tilbyde blæsere eller blæsere med begrænset plads, der opfylder OSHA, ANSI / API, UL & cUL og AMCA 210 industristandarder for miljømæssig sundhed, brugersikkerhed og effektiv ydeevne af blæserne.

Ofte stillede spørgsmål

Kan en blæser placeres lodret over et mandehul?

Ja, blæsere med begrænset plads kan placeres over et mandehul, hvis det understøttes sikkert, med korrekt ind-/udgang, bevægelse, vibrationer og vægtdæmpning.

Hvad gør fans til lukkede rum unikke?

Raptor Supplies tilbyder ventilationsventilatorer med begrænset plads med -
 • Motorer, der er bygget til at holde: Disse motorer er designet til at fungere i de barskeste miljøer. Nogle ventilatormodeller har helt lukkede motorer, der kan minimere muligheden for opbygning af snavs og derved maksimere forventet levetid.
 • Dobbeltvægsdesign - Store buler kan ikke kun producere rustpletter, de kan også forhindre blæserbladenes omdrejning, hvilket fører til dyre reparationer. Derfor hjælper dobbeltvægsskaller og aluminium/polyethylenkonstruktion med at forhindre forstyrrelser i luftstrømmen eller interne mekanismer.
 • Sikkerhed - Disse ventilationsventilatorer med begrænset rum er lavet i overensstemmelse med OSHA, ANSI / API, UL & cUL og AMCA 210 industristandarder for at sikre sikkerhed og overlegen ydeevne.

Er det bedre at ventilere positivt eller at evakuere luft?

Ethvert indelukket rum skal være positivt ventileret og bør evakueres, når der udvikles røg på et bestemt sted (f.eks. under slibe- eller svejseoperationer).

Hvad er hovedforskellen mellem aksiale og centrifugalblæsere?

Aksiale blæsere har internt anbragte motorer, der gør dem mere bærbare og kompakte samt billigere end centrifugalmodeller. De tilbyder højere luftstrømsklassificeringer i fri luftkonfiguration end centrifugalblæsere. Centrifugalvarianter har på den anden side motoren placeret uden for huset. Designet af disse blæsere gør det muligt for dem at skubbe mod højere statisk tryk (større dynamisk modtryk) med forstørrede kanallængder sammenlignet med aksiale blæsere.

Hvor skal ventilationen ledes i et begrænset rum?

Ventilationsudstyret skal ledes til den nærmeste indgang inden for det afspærrede rum for at udstøde røg og røg.

Hvad skal det mindste iltniveau være i et lukket rum?

Minimum accepBordiltniveauet i et lukket rum kan være 15 til 19 %, men det resulterer normalt i nedsat arbejdsevne og nedsat koordination, hvilket risikerer arbejdernes helbred. Derfor spiller en blæser og blæser med begrænset plads en afgørende rolle i at skabe et sikkert og faresikkert arbejdsmiljø for alle, der arbejder i et lille og lukket område.

Vi er her for at hjælpe!

Leder du efter en del, der ikke er angivet her?