Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

WILTON-VÆRKTØJ

Siden 1941 har Wilton Tools, et amerikansk-baseret mærke med hovedkvarter i Elgin, Illinois, USA, fremstillet højkvalitets skruestik og metalbearbejdningsværktøj til applikationer inden for konstruktion, bilindustrien, metalfremstilling, håndværkere, service- og MRO- og forsyningsindustrien . Kugleskruestik designet af Hugh Vogl i 1941 er stadig den mest solgte industrielle skruestik. Læs mere

filtre

Håndværktøj

Bearbejdning

Trucks

Pneumatik

Elværktøj

Håndværktøj filtre

ClampsSe alt

 • Vinkelklemmer

  Aluminium/støbejerns vinkelklemmer er designet med korrosionsbestandige, kobber/forkromede spindler. De er ideelle til at holde to emner sammen i en præcis vinkel under montering. Disse Wilton-værktøjer har justerbare, selvcentrerende kæber for at lette retvinklet sammenføjning og nem betjening.

 • Stangrør og L-klemmer

  Stangrør og L-klemmer fra Wilton har glidende ender, der kan justeres i henhold til længden af ​​et emne, før der påføres tryk. Disse Wilton-værktøjer er velegnede til træbearbejdning 7 monteringsapplikationer og har en maksimal belastningskapacitet på 4880 lb.

 • C klemmer

  Wilton C / skoklemmer bruges til at holde et træ- eller metalemne under svejsning eller tømrerarbejde. Disse Wilton-værktøjer har en metalstang, der er fastgjort vinkelret på skruen for at opnå løftestang, mens klemmen spændes. De er lavet af støbejern / stål / faldsmedet stål for strukturel stivhed og er i stand til at modstå belastninger op til 40000 lb. Udvalgte modeller (400-serien stk.) har en V-rillet anvil for et stramt greb uanset formen - rund, firkantet eller flad. De har udskiftelige Perma-pads og spindler.

 • Klemtilbehør

  Wilton klemmetilbehør omfatter let-duty, hydrauliske, mekaniske og midget arbejdspositionere til positionering af emner og holde dem på plads til håndfri betjening ved svejsning, montering og komplicerede elektroniske opgaver.

KortfilmSe alt

 • Bænkbesøg

  Wilton bænk / kombination / mekaniker / bærbar / roterende / træbearbejdnings- / værkstedsskruestik er designet til at holde emner og dele på plads under hamring, filning, boring og savning. Disse Wilton skruestik har spænde- / spænde- / stationære / drejbare baser for stabilitet og fås i kæbebredder fra 2.5 til 10 tommer.

 • Magnetiske kæphætter

  Witon hærdede aluminiums kæbehætter bruges til at holde ujævne emner og forhindre dem i at skæmmes under fastspænding. Disse Wilton-værktøjer har en indbygget permanent magnet til at gribe fast om kæberne. Udvalgte modeller har en prismeflade med både vandrette og lodrette riller til enten at holde rundt lager eller installere elektriske stk..

 • Specialvisier og komponenter

  Terræn- og flervinklede skruestik med stålkæber er velegnede til at holde PCB'er, elektrisk udstyr, elektroniske stk. og dele til reparations- og vedligeholdelsesapplikationer. Udvalgte Wilton skruestik har et patenteret 360-graders låsehåndtag for at sikre hånden under kørsel eller flytning. De er udstyret med skruer, der passer i løftet til vibrationsdæmpning.

Hamre og slående redskaberSe alt

 • Ball Pein Hammers

  Kuglehamre bruges til at slå glinsende slag for at flise metaller væk fra siderne af et hul, samt til at hærde metaller. Mærkets BASH slædehammere har en ubrydelig stålkerneteknologi, der gør dem ideelle til hårde opgaver. Disse Wilton-værktøjer er testet til at modstå mere end 25000 overslag og leveres med en sikkerhedsplade for at forhindre hovedet i at løsne sig.

 • Slæder

  Wilton slæder anbefales til brydning af sten og nedrivningsoperationer. Disse Wilton-værktøjer har et langt håndtag, der er fastgjort til et tungt hoved, som samler momentum under et sving og derefter påfører stød. Dobbeltsidede slæder har hoveder lavet af messing/smedet stål for et skinnende udseende og korrosionsbestandighed. De tilbydes i Hi-Vis grøn og naturlige hovedfarver.

Om Wilton Tools

Wilton Tools-kataloget omfatter industrielle skruestik, stangrør, klemmer, slæder, magnetiske kæbehætter, kuglehamre, høvle, støvopsamlere, vogne, økser og flækkekiler. Mærkets bænk vises er designet til at holde genstande sikkert og sikkert under slibning, efterbehandling, savning, planlægning, boring og svejseoperationer. Disse Wilton skruestik tilbyder en dobbelt låsende drejebase for øget sikkerhed og giver op til 360 graders roterbar kapacitet til at indstille den korrekte vinkel på emnet. Yderligere er disse Wilton skruestik udstyret med rillede stålkæber for at sikre et skridsikkert greb og har en integreret stor bagside anvil der fungerer som en støddæmper og modstår stød fra stødende værktøj. Wilton 90 graders klemmer er ideelle til applikationer, der involverer retvinklet svejsning, sammenføjning eller slibning. Disse Wilton-værktøjer er lavet af støbejern med en firkantet bearbejdet bund og sider for at sikre høj kompressionsstyrke og har selvcentrerende kæber til hurtig justering af arbejdsemner. De har også slidsede huller i bunden til nem montering af arbejdsbord og kobberbelagte spindeldrejninger, der gør det muligt for den bevægelige kæbe at give et sikkert greb om udstyrsdele. Vælg mellem en bred vifte af disse Wilton-værktøjer sammen med slæder og klemmetilbehør på Raptor Supplies, en betroet Wilton-distributør.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Nogle Wilton-værktøjer krydser individuelle referencer til de tilsvarende Westward-modelnumre. Så hvis du leder efter en konkurrentmotor, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har de tilsvarende Wilton-værktøjer til rådighed.

Hvorfor os?

Raptor Supplies, en betroet Wilton Tools-distributør, tilbyder sit komplette udvalg af produkter. Vi kan anbefale egnede produkter til forskellige applikationer, såsom bilindustrien, byggeri og metalfremstillingsprocesser.

Levering

Disse Wilton-værktøjer spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle af varerne kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse Wilton-værktøjer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Større handel Names

Wilton Tools konkurrencemæssige fordele

Wilton Tools Pow-R-Arms

Wilton Tools Pow-R-Arms er ideelle til at yde støtte til fastholdelse af arbejde på permanente arbejdsstationer, arbejdsborde og samlebånd. Disse arme omplacerer emnet præcist og hurtigt for at eliminere kravet om fastspænding og afspænding og derved minimere nedetiden. Deres 360 graders fuldt drejelige arbejdspositionerer indstiller og holder emnet på plads for at give håndfri produktion.

Wilton Tools rund kanal design

Wilton Tools skruer har et design med rund kanal for at tillade en fuldstændig lukket møtriksamling og spindel, og derved bibeholde smøringen i længere perioder. Dette design sikrer også, at forureningen forbliver ude, hvilket minimerer chancerne for friktion. Wilton skruestik er forankret på bagsiden for at give lige-line tryk og træk på emnet, hvilket resulterer i høj holdbarhed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan måler man Wilton skruestiks halsdybde?

Halsdybden i en skruestik er den lodrette afstand mellem kæbens øverste kant og hovedskruens top. Den ideelle halsdybde for disse skruestik er mellem 3 til 4 tommer.

Hvordan vælger man en passende skruestik?

For at vælge den korrekte skruestik til den aktuelle applikation skal brugeren kontrollere skruestikkets halsdybde. Skærme med større halsdybde er ideelle til at holde klodsede og store emner. Derudover kræver større emner også skruestik med større kæbebredder.

Hvordan vælger man Wilton Tools forhammere?

De vigtigste faktorer, der tages i betragtning ved valg af forhammere, er skaftlængde, vægt og materiale. Ideelt set varierer forhammerens vægt fra 2 til 20 pund. Hvis ansøgningen er relateret til nedrivning, bør brugeren vælge tunge forhammere. Til andre anvendelser er lette til mellemstore forhammere ideelle.

Hvad er forskellen mellem en simpel hammer og en forhammer?

Forskellen ligger i hammerens design. Slædehammere har brede, tunge og flade metalhoveder fastgjort til et langt håndtag. Det lange håndtag er designet til at give kraftige sving, mens du udfører nedrivningsoperationer.

Varemærkeeksklusive produkter