Ultratech Spild Indeslutning Distributør (320 varer) | Raptor Supplies Denmark

ULTRATECH

Siden 1993 har UltraTech fremstillet produkter til inddæmning af spild og spildbekæmpelse. Dette ISO 9002-certificerede mærke er til gavn for olie- og gasindustrien, kemisk fremstilling, transport, landbrug og sundhedsindustrien. Læs mere

filtre

Sikkerhed

Trucks

Elektrisk

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Pneumatik

VVS

Udendørs udstyr

Klæbemiddel og klæbemiddel

Lab Supplies

Rengøring

Håndværktøj

Møbelgæstfrihed og mad service

HVAC og køling

Bearbejdning

Elværktøj

Råmateriale

Om Ultratech

UltraTechs omfattende katalog omfatter udslip og paller, overdækkede paller og platforme til inddæmning af spild, drypspande og bakker til spild, IBC- og tankudslip og løsninger til håndtering af regnvand. Mærkets systemer til inddæmning af tromlespild har lavprofilerede indeslutningspaller og polyethylenkonstruktion for at forhindre korrosion. Disse SPCC & EPA-kompatible stk. kan håndtere belastninger op til 45000 lb. UltraTech indløbsskærme hold snavs, affald, sand, sediment og affald ude af afløb. De har magneter, der gør installationsprocessen nem. Deres lavprofildesign gør dem perfekte til brug i indkørsler og områder, der tager højde for køretøjets bevægelser på daglig basis. Disse Ultra-Drain Guards har et geotekstilmateriale til at fjerne olie og andre kulbrinter fra regnvandsstrømmen.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

UltraTech-produktets Producentens nr.'er (producentens varenumre) krydser generelt individuel reference til de tilsvarende Eagle-, Justrite- og Vestil-modelnumre. Så hvis du leder efter spildbeholdere eller platforme, der enten er udsolgt eller forældede, er chancerne Raptor Supplies har det alternative produkt tilgængeligt.

Levering

Disse UltraTech-produkter spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse varer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

Ultra-IBC Berm

Ultra-IBC Spill Berm inkorporerer en robust polyethylen (LLDPE) spildpalle med indeslutningskapacitet som en spildberm til at erstatte de traditionelle IBC spildpaller. Dette system er designet til at mana...Læs mere 

Ultra-spild ble

Ultra-Spill Diapert er ideel til bugsering, konstruktion og minedrift for at forhindre skader og potentielle bøder på grund af lækager og spild. Den har et 4 mil plastlag for at forhindre væsker i at udvaske ...Læs mere 

Ultra-Containment Wall M2

Ultra-Containment Wall M2 er modulære spild-inddæmningsvægsystemer, der nemt kan opstilles for at lave praktisk talt enhver størrelse eller form til spild-inddæmningsområde. De har en kraftig, 30 mil tekstureret po...Læs mere 

Ultratech konkurrencemæssige fordele

Ultra-S3

Ultra-S3 er et oxiderende system, der hurtigt og effektivt omdanner svovlbrintegas (H2S) til elementært svovl og vand, samt andre resistente organiske molekyler til kuldioxid og vand. Det er meget udbredt i lossepladser, spildevandsbehandlingsanlæg og opbevaringsdamme, fødevareforarbejdningsanlæg, spildevandsledninger, kemiske anlæg og papirfabrikker. Enheden og dens kemiske komponenter er klassificeret som ikke-farlige i henhold til Toxic Substance Control Act af 1976 og er kemisk konstrueret til at målrette problemforbindelser uden at ødelægge miljøvenlige mikrober.

Ofte stillede spørgsmål

Kan UltraTech spildpaller løftes fra alle fire sider?

Mærkets 4-tromler modeller kan løftes fra alle fire sider. Modellerne med 2 tromler kan løftes fra en af ​​de to længere sider.

Hvor meget vand kan Ultra-Drain Guard håndtere?

Ultra-Drain Guard kan tillade flowhastigheder op til 770 GPM.

Hvorfor skulle jeg bruge Ultra-Decon Deck i stedet for børnebassiner?

UltraTech Ultra-Decon Decks lad respondere stå over forurenet materiale, så alt vand, der bruges til at skylle dem af, går gennem gitteret og indesluttes af sumpen og/eller blæren.

Hvordan fastgøres Ultra-ADA puder til overfladen?

Mærket Ultra-ADA puder bruge to metoder til at sikre sikker fastgørelse til fortovet.

  • Den første metode er at bruge det medfølgende klæbemiddel med industriel styrke.
  • Når klæberen har sat sig, bruges et sæt betonankre (inkluderet) på hjørnerne af puden.