T & S Vandhaner Distributør | Raptor Supplies Denmark

T&S

Siden 1947 har T&S Brass & Bronze Works, Inc. leveret yderst pålidelige VVS-løsninger til applikationer i fødevare- og drikkevareindustrien, laboratorier, kloakanlæg og rekreative faciliteter. Læs mere

filtre

VVS

Pneumatik

Sikkerhed

Udendørs udstyr

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Klæbemiddel og klæbemiddel

HVAC og køling

Hardware

Smøring

VVS filtre

Badekar / vandhanerSe alt

 • Beluftere
 • Badeværelseshane

  Messingskraner i messing / lavt bly med manuel / doseringsarmatur med en støbt / stiv / standard / drejetud, der kan levere strømningshastigheder op til 2.2 gpm. Fås i klinge-, kryds- og håndtagshåndtag

 • Tilbehør til vandhaner

  Tilbehør til udskiftning, såsom slange i rustfrit stål med varmebestandige håndtag, lavstrømsventiler og forvaskeventiler, der er egnet til brug med T & S-vandhaner

 • Dele til vandhanereparation

  Inkluderer blanke håndtag, bundpakninger, patronreparationssæt, koldt vandhåndtagsstk., spindler, motorhjelme, skiver og vægbeslag, der er ideelle til brug til reparation og vedligeholdelse af vandhaner

 • Køkkenhane

  Dæk- og vægmonterede vandhaner med kompressionspatroner med fjederkontrol for at forhindre krydsstrømning af vand og en låseskive til tilvejebringelse af et stift sprøjtehoved. Lever strømningshastigheder op til 55 gpm. Fås i FNPT-, MNPT-, NPSM- og FIPS-forbindelsesvarianter

 • Laboratoriehaner
 • Forvask vandhaneslangerulle-sæt

  Epoxy-overtrukne åbne slangetrinsstk. bestående af en high-flow sprøjteventil med drejelig, en ikke-mærkningsslange, et skraldesystem, et multi-fit beslag, en justerbar slangekofanger og FNPT indløbsåbning. Kan modstå maks temp & tryk på henholdsvis 140 grader F & 125 psi

 • Utility vaskehaner

AfløbSe alt

 • Vaskafløb

  ASME-kompatible affaldsventiler i støbt bronze med et drejehåndtag med varmebestandigt plastikgreb og en overløbsudløbsport med en hætte og tætningsskive. Kommer også udstyret med en 3-1/2" snap-in aftagelig si-skærm

Om T&s

Dens omfattende produktlinje omfatter manuelle/sensor vandhaner, afløbsventiler, vaskeudstyr, sprøjter, vanddispensere, glasfyldere, forskylningsslangevindesæt og kommercielle vaskafløb. Mærkets dæk-/vægmontering glasfyldningsarmaturer er designet til installation i storkøkkener og har en øjeblikkelig afspærringsfunktion for at forhindre dryp og lækager. Disse messinghaner kommer med poleret kromfinish for at modstå skader forårsaget af slibende væsker og et justerbart flowudløb for at levere præcis flowkontrol. T&S affaldsventiler er designet til at blive installeret i en vask afløbsledning for at kontrollere strømmen af ​​vand og forhindre tilstopning. De har et drejehåndtag, der giver mulighed for nem og præcis flowkontrol og en aftagelig si, der opsamler madpartikler og andet affald.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

T&S Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende Advance Tabco, Delta og Kohler modelnumre for køkken- og badeværelseshaner og reparationsdele. Så hvis du leder efter en konkurrentvare, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har de tilsvarende T&S-produkter til rådighed.

Levering

Disse T&S-produkter spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse varer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

T&s konkurrencemæssige fordele

ChekPoint elektroniske vandhaner

Disse håndfri vandhaner kommer med elektroniske sensorer til at registrere tilstedeværelsen af ​​brugerens hænder og automatisk tænde og slukke for vandet, samtidig med at risikoen for kontaminering reduceres. Disse ADA-kompatible vandhaner har en justerbar temperaturkontrol blandeventil, der blander varmt og koldt vand for at opnå en optimal temperatur. De inkluderer også andre funktioner som automatisk time-out, justerbar forsinkelse af vandafspærring, sensorlinse og filtreret magnetventil med et servicevenligt si-filter. De har vandalsikre beluftere for at reducere vandgennemstrømningen, mens de opretholder tilstrækkeligt vandtryk og LED-indikatorlys for lavt batteri og fejlfindingsindikation.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan installerer jeg T&S-svirvelen på min forskylningssprayventil?

 • Skru sprayhåndtaget af slangen og anbring en ny spændeskive i slangebeholderen.
 • Begynd at skrue drejets hanende til slangen. Spænd nu svirvelen til slangen ved hjælp af en 5/16-tommer unbrakonøgle.
 • Placer nu den anden spændeskive i den drejelige ende og skru sprayventilens håndtag fast i drejet med hænderne eller en 7/8 tommer skruenøgle.

Hvordan installeres ChekPoint elektroniske vandhaner?

 • Før installationen skal du slukke for vandforsyningen til vandhanen.
 • Installer monteringshardwaren til vandhanen. Dette kan involvere at bore huller i vasken eller bordpladen eller bruge eksisterende huller.
 • Tilslut varmt- og koldtvandsforsyningsledningerne til vandhanen. Sørg for, at forbindelserne er tætte og fri for lækager.
 • Tilslut sensorerne og styreledningerne til vandhanens kontrolboks. Sørg for, at ledningerne er korrekt forbundet og fastgjort.
 • Monter kontrolboksen på undersiden af ​​vasken eller bordpladen ved hjælp af den medfølgende hardware.
 • Tænd for vandforsyningen til vandhanen og kontroller for utætheder.

Hvordan vedligeholder man glas-filler vandhaner?

 • Rengør vandhanen regelmæssigt med varmt sæbevand. Brug en blød klud eller svamp for at undgå at ridse vandhanens overflade.
 • Kontroller med jævne mellemrum vandhanen for utætheder eller dryp. I tilfælde af lækage, stram tilslutningerne eller udskift eventuelle beskadigede dele efter behov.
 • Kontroller regelmæssigt skiverne og pakningerne inde i vandhanen for skader eller slitage, som kan forårsage utætheder eller reducere vandstrømmen. Udskift spændeskiver eller pakninger, hvis det er nødvendigt.
 • Efterse vandforsyningsledningerne med jævne mellemrum for at sikre, at de ikke er bøjede eller beskadigede. Udskift om nødvendigt.
 • Hvis glaspåfyldningshanen har en dyse, skal du sørge for at holde den ren og fri for snavs. Brug en blød børste til at fjerne ophobninger eller sedimenter.
 • Test reguleringsventilerne med jævne mellemrum for at sikre, at temperaturen er inden for et sikkert og behageligt område.