Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

SALSBURY INDUSTRIER

filtre

Sikkerhed

Trucks

hardware

SIKKERHED

Elektrisk

Belysning

Møbelgæstfrihed og mad service

Reference- og læringsforsyninger

Sikkerhed filtre

NøglekontrolidentifikationSe alt

LåsesystemerSe alt

Postkasser og indlægSe alt

  • Postkasseindlæg

    Tunge postkasser i aluminium, der kan rumme postkasser og spredere i landdistrikter og post-stil. Jordstænger leveres med en monteringsplade på toppen.

  • postkasser

    Frontbox-postkassestk., der er ideelle til brug i lejligheder, ejerlejligheder, kontorbygninger eller militærbaser. Funktion aluminium / messing / stål døre med 1/2-nøgles sikkerhedssystem og en vejrbeskyttet klap i det udgående postrum (på udvalgte modeller)

Om Salsbury Industries

Salsbury Industries er en ISO 9001: 2015 certificeret producent af skabe og postkasser. Virksomhedens produktlinje omfatter metalskabe, træskabe, plastikskabe, opbevaringsløsninger, USPS kommercielle postkasser, private kommercielle postkasser og mobiltelefonopbevaringsskabe. Salsbury metal skabe er fremstillet af 16 gauge stål og kraftbelagt for holdbarhed. Disse skabe fås i single-tier, double-tier, three-tier, four-tier og six-tier konfigurationer og bruges i vid udstrækning som pool, restaurant, motionsrum og lejlighedsskabe. Salsbury deluxe postkasse indlæg har kraftig aluminiumskonstruktion og kan rumme op til fem postkasser (herunder postkasser i landdistrikter og posthuse i poststil). Køb fra en bred vifte af disse postkasseposter og andre Salsbury -produkter, såsom nøgleemner og nøglelåse, på Raptor Supplies.

Varemærkeeksklusive produkter