Robertshaw kontrol | Raptor Supplies Denmark

ROBERTSHAW

Siden 1899 har Robertshaw fremstillet sofistikerede styringer og termostater, der er ideelle til bilindustrien, transport, opvarmning, opbevaring og vandforsyning. Robertshaw Global Headquarters ligger i Itasca, Illinois, USA, og virksomheden har 12 produktionsanlæg og 3 ingeniørcentre til distribution af Robertshaw-termostater og elektroniske styresystemer. Læs mere

filtre

HVAC og køling

VVS

Elektrisk

Pneumatik

Møbelgæstfrihed og mad service

Test Instrumenter

Svejsning

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Sikkerhed

Håndværktøj

HVAC og køling filtre

HVAC kontrolSe alt

 • Kanaltrykafbrydere

  Disse universelle lufttryksfølende kontakter er ideelle til brug med konditionerede luftfiltre, kølespiraler eller gasfyrede stk.. De har feltjusterbare sætpunkter, der spænder fra 0.10 til 10 i WC og en snapvirkende kontakt med 3 han-, 90 graders hurtigforbindelsesterminaler.

 • Elektriske apparater

  Elektrisk kogekontrol / runde indikatorlys er ideelle til brug med apparater, der kræver temperaturbeskyttelse, såsom køkkenkomfurer, induktionskomfurer og vandvarmere. De har en manuel nulstilling og automatisk betjeningskombination til forskellige opgaver og kan håndtere temperaturer op til 600 grader Fahrenheit.

 • Ovnens tændingskontrol

  Disse tændingskontroller har flammeretning med solid state logik og flammeføling for at sikre korrekt funktion af en intermitterende pilottændingsenhed. De er kompatible med flydende petroleum og naturgas og kan modstå brænderfyringshastigheder op til 320000 BTUh.

 • Kontrol af gasapparater

  Robertshaw gasapparatstyringer omfatter udskiftningstilbehør såsom ovntændere med varme overflader, magnetventiler, forbrændingspiloter og termostatsæt til stegeplader/ovne, foruden gnisttændingsmoduler, der er velegnede til brug med mærkets forskellige termostater.

 • Gasventiler

  Robertshaw LP / NG gasventiler er designet til at kontrollere strømmen af ​​gasser, såsom ilt, flydende petroleum og naturgas. De fås i kombination, hurtig / langsom / standard åbning og lav kapacitet ventilkonfigurationer, med indløbsstørrelser fra 1/2 til 1 tomme.

 • Ventil til omvendt varmepumpe
 • Linjespændingstermostater
 • Pilot- og tændingskomponenter

  Robertshaw pilot- og tændingssystemer eller komponenter letter antændelse af affaldsgasser / off-gasser fra offshore- og onshore-blus. De bruges på naturgassystemer. Disse systemer tilbyder også flammefølende stk. til at sikre automatisk sekvensering til antændelse af affaldsgasserne.

 • Termostat tilbehør

  Robertshaw termostattilbehør inkluderer temperaturvælger, der er konstrueret til at skubbe op og ned med henholdsvis stigning og fald i temperaturen. De har plastikkonstruktion for strukturel stivhed og bærbarhed.

 • Termostatbeskyttelse

A / C kølingSe alt

 • Kølekontrol

  Robertshaw universelle kolde temperaturer hjælper med at opretholde og regulere tryk, temperaturer og blæserhastigheder for at give energieffektive frysesystemer. De sikrer temperaturjusteringer fra -5 grader til 38 grader Fahrenheit med den originale kontrol.

Om Robertshaw

Robertshaw fremstiller multifunktionsstyringer til vaskemaskiner, køleskabe, opvaskemaskiner, ismaskiner og opbevaringsvandvarmere. Disse Robertshaw termostatmodeller er fremstillet i overensstemmelse med UL, ISO, EN og CSA standarder. Det omfattende Robertshaw-termostatkatalog omfatter pilot- og tændingskomponenter, vibrationssensorer, klasse 2-transformatorer og relateret tilbehør til applikationer i HVAC/R- og transportindustrien. Robertshaw programmerbare termostater er designet til varme- og kølestyring i kommercielle applikationer, der tillader justering af temperaturen i henhold til en række programmerede indstillinger. De giver brugerne mere kontrol ved at tilbyde mere energieffektiv ydeevne end Robertshaw ikke-programmerbare termostater (da temperaturen automatisk justeres på det planlagte tidspunkt). Mærkets termostattilbehør, såsom pejsfjernbetjeninger og temperaturvælger, er velegnede til opgradering af dekorative gaspejse. Raptor Supplies tilbyder et bredt udvalg af Robertshaw termostater, ovntænding, gasvandvarmerstyringer og klasse 2 transformere.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Robertshaws Producentens nr.'er (producentens delnumre) krydser individuelle referencer til de tilsvarende White-Rodgers modelnumre. Så hvis du leder efter en konkurrerende termostat, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har den tilsvarende gamle Robertshaw termostat tilgængelig. Kunder kan også krydshenvise de fleste strømstyringer ved hjælp af de sidste fem cifre i modelnumrene.

Levering

Robertshaw termostatledningskataloger er små og lette. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle produkter kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse Robertshaw-termostater leveret med kurerforsendelse og ikke med luftfragt.

Vigtigste handelsnavne

Robertshaw Commercial Infinite Uni-Kit Switch

Robertshaw kommercielle Uni-Kit-kontakter er drejekontakter, der regulerer den effekt, der afgives af et varmeelement. Disse kompakte stk. monteres ved hjælp af en skrue eller bøsning og bruges på varmeplader,...Læs mere 

Robertshaw Unitrol 700-serien gasventiler

Robertshaw Unitrol 700 Series udluftningskontrolgasventiler bruges til at isolere gasstrømmen. De omfatter en pilotgas- og manuel hovedventil, en pilotjusteringsventil, en separat automatisk sikkerhedspilot v...Læs mere 

Robertshaws konkurrencemæssige fordele

Robertshaw eST teknologi

Robertshaw opfyldte behovet for elektriske vandvarmere, som kan tilsluttes elforsyningens behovsreaktionsnetværk, så elforbruget kan optimeres automatisk. Robertshaws eST-teknologi er konstrueret til at være bagudkompatibel i vandvarmere med strømstyringer, samt opretholde konstruktionen af ​​stk.ne.

Alt-i-et system strømliner

Håndtering af flere leverandører af tænder, brænder, gastrykregulator, gasventil og termostatkomponenter komplicerer madlavningsprocessen. Ved at bruge en analytisk og sofistikeret tilgang udviklede Robertshaw et innovativt, alt-i-et gassystem med en enkelt kilde, direkte gnisttænding for forenklet arbejdstid og besparelser. Denne teknologi reducerer problemer i marken og giver et fald i klar, lækagetestet ydeevne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bruger man en gammel Robertshaw termostat?

 • Skub systemkontakten til enten kold eller varm position.
 • Tryk på programknappen og hold den nede i 3 sekunder.
 • Blinkende øverst på displayet, tryk på knapperne for at vælge tidspunktet (morgen, dag, aften og nat) for programmets start.
 • Brug op- og ned-pilene til at vælge temperaturen.
 • Tryk på den programmerede 'a'-knap for at gå til næste program.
 • Gentag de samme trin for alle programmer for hverdage.

Hvad betyder system 2 på termostat?

Funktionen 'System On 1' angiver, hvornår køle- eller opvarmningstrinnet er aktiveret, mens 'System On +2' viser, hvornår det andet trin er aktiveret.

Hvordan nulstiller jeg min Robertshaw termostat?

For at nulstille en Robertshaw-termostat skal du bruge en lille genstand, såsom en papirclips eller en tandstik, og forsigtigt trykke på knappen, der er placeret inde i et lille hul på forsiden af ​​termostathuset, mærket som 'nulstil'.

Hvad er levetiden for en termostat til hjemmet?

Termostaters levetid afhænger af termostatens mærke, model og type. De har typisk ikke en fast levetid til reparation, vedligeholdelse eller udskiftning, men en termostat forventes generelt at holde i mindst 10 år.

Hvad ville få en termostat til at stoppe med at arbejde?

Hændelser som flossede ledninger, løse forbindelser og forældede ledninger kan få termostater til i sidste ende at miste forbindelsen til varmesystemet eller AC, og dermed sætte en stopper for dets funktion.

Hvordan installerer jeg en Robertshaw termostat?

 • Placer termostaten cirka 5 fod over gulvet i et område med en god mængde luftcirkulation for at opretholde en gennemsnitlig rumtemperatur.
 • Undgå installation i situationer, hvor termostaten kan blive påvirket af døde luftpletter, træk, sollys, varme eller kolde luftkanaler, skjulte rør, skorstene, apparater og ydervægge.
 • Installer undersokkelen ved at bore 3/16 tommer pilothuller på det ønskede sted, og brug de medfølgende ankre til gipsvæg eller gips.
 • Sørg for strøm: For 24VAC strøm, tilslut den fælles side af transformeren til C-terminalen på termostatunderbunden. For batteristrøm skal du indsætte de 2 medfølgende 'AA' type alkaliske batterier i batterirummet, der er placeret i termostatens bageste hus. Sørg for at placere de positive (+) og negative (-) sider af batterierne korrekt i batterirummet.
 • Tilslut ledningerne nøjagtigt.
 • Fastgør termostaten til undersokkelen ved forsigtigt at skubbe termostathuset mod den, indtil den klikker på plads.
 • Indsæt til sidst et hurtig referencekort i åbningen på toppen af ​​termostaten.