Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

OETIKER

Med over 75 års erfaring har Oetiker fremstillet montageløsninger af høj kvalitet til bil-, olie- og gas-, VVS- og fremstillingsindustrien. Virksomheden har hovedkontor i Horgen, Schweiz og har 26 kontorsteder med en gennemsnitlig forbindelse på 2 milliarder kunder på tværs af lande. Læs mere

filtre

Pneumatik

178001701780017217800175178001761780018317800185185001061850006010100000101000011010000210100022

Pneumatik filtre

Øreklemmer

Crimpklemmer designet til at forbinde slanger til fittings og rør i olie-, gas-, væske- og kølevæskeledninger. Udvalgte Oetiker-øreklemmer har en fjederbaseret selvspændingsmekanisme til glidefri drift. Fås i stål og rustfrit stål varianter.

Skrue klemmer

Oetiker 178-serien Trinløse skrueklemmer med gratfri strimmelkanter for at give fuldstændig beskyttelse af fastspændte dele mod ardannelse eller mekaniske skader. Oetiker 174-seriens klemmer har små perforeringer for at hjælpe med at gå i indgreb og holde klemmelåsemekanismen på plads, når den er strammet.

Orm gearklemmer

Snekkedrev Oetiker-klemmer designet til at fastgøre pneumatiske / udstødningsslanger til modhager og fittings i vedligeholdelses- og reparationsoperationer. Fastgørelsesmekanisme af skruetype til skridfri installation og stålkonstruktion for modstand mod hydrauliske væsker og industrielt kapemicals.

Spændeværktøj

Oetiker spændeværktøj såsom lige kæbe og skraldetang best velegnet til klemmeinstallationer i brændstof- og køleledninger og lufttrykssystemer. Smedet stålkonstruktion for at sikre modstand mod hård industri abuse og isolerede håndtag til faresikker drift.

Slangeklemme sortiment

Stålslange Oetiker klemmesortimenter velegnet til sikring af rør og slanger i hydraulik- og køleledninger, olie & gas, VVS og vedligeholdelsesoperationer. Kæbetang med isolerede håndtag for brugersikkerhed og komfort. Tilgængelig i zinkbelagte og almindelig finish.

Om Oetiker

Med over 78 års erfaring har Oetiker fremstillet montageløsninger af høj kvalitet til VVS, bilindustrien, olie og gas, fremstillings- og produktionsindustrien. Dens omfattende katalog omfatter stropper, klemmer & ringe, stik og monterings- og demonteringsværktøjer. Oetiker ormdrevklemmer er designet til fastgørelse af pneumatiske slanger og udstødningsslanger til modhager og fittings i olie- og gasoperationer. Disse slangeklemmer har krøllede strimler med burfri kanter for at forbedre overfladetrykket og sikre optimal tætning og en simpel skruefastgørelsesmekanisme til nem vedligeholdelse og installation. Oetiker klemtang er ideelle til håndtering og installation af øreklemmer i brændstof- og kølerledninger og lufttrykssystemer. Disse tang har smedet stålkonstruktion til at modstå gentagen brug og industriel abuse og isolerede håndtag for brugerkomfort og beskyttelse mod elektriske farer. Raptor Supplies, en pålidelig Oetiker-distributør, der tilbyder et stort udvalg af de førnævnte produkter sammen med forskellige klemmesortiment og svejsetilbehør.

Større handel Names

Oetikers konkurrencemæssige fordele

Bratfri strimmelkanter:

For at beskytte fastspændte dele mod ardannelse og forhindre skader under montering, tilbyder Oetiker gratfrie strimmelkanter. Gratfri båndkanter forhindrer risikoen for komponentskader både under og efter montering.

Tandlåsteknologi:

Oetikers ToothLock-teknologi tilbyder permanente og ekstremt høje kompressionshastigheder, samt høj ekspansionsmodstand for at sikre, at forbindelserne bliver siddende. Denne teknologi har også en selvlåsende mekanisme til at forhindre klemmen i at løsne sig og en lav tilbagefjedring for at forbedre ydeevnen over længere perioder. Derudover gør det Oetiker-klemmerne stød- og vibrationsbestandige til at modstå termisk belastning, når de først er installeret. ToothLock-teknologien integrerer også flere tandlåsepositioner for at kompensere komponenttolerancer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en øreslangeklemme?

Øreslangeklemmer består af et bånd med et eller flere integrerede "ører". Disse ører lukkes ved hjælp af et tangværktøj for at skabe en tæt, permanent, lækagesikker forbindelse ved slangetilslutningen. Øreslangeklemmer bruges ofte i krævende applikationer, hvor tyndvæggede slanger, plastik og bløde og hårde gummier er til stede. Andre almindelige variationer af Oetiker 2 øreklemmer inkluderer interlock, justerbare og trinløse fjer-i-not-klemmer for at imødekomme en række forskellige anvendelseskrav.

Hvad er forskellen mellem 1- og 2-øreklemmer?

Vælg enkelt øreklemmer (153 Series & 154 Series), hvis dit krav er at opnå ensartet kompression omkring slangen/røret. Men det anbefales at gå videre med en dobbelt-øre variant (101 Series & 151 Series øreklemmer), hvis du har at gøre med materialer, der er tilbøjelige til termisk ekspansion/sammentrækning (for et udvidet klemområde).
Et advarselsord: Bemærk, at Oetiker øreklemmer skal krympes med kun et enkelt værktøjsslag. Anvendelse af yderligere kraft efter første forsøg kan beskadige klemmen.

Hvordan fungerer plastikslangeklemmer?

Plastslangeklemmer er en nylonklemme i ét stykke med en tandet skraldemekanisme, der låser klemmen på plads. Enderne af disse Oetiker-klemmer har konstruerede åbninger med sammenlåsende tænder. Når åbningerne presses sammen, låser tænderne sammen, hvilket forhindrer, at klemmen løsnes. For at frigøre klemmen skal du tage fat i den ene side af sammenlåsningsenheden med en tang og skubbe til siden. Tænderne vil glide fra hinanden, og klemmen udløses.

Hvad er en slangeklemme med hurtig udløsning?

Hurtig udløsningsslangeklemmer ligner de almindelige slangeklemmer til snekkedrev, dog er snekkeskruen designet til at dreje væk fra klemmebåndet for at frigøres helt fra perforeringerne. Under installationen frigøres snekkeskruen, så båndet kan klemmes ned med hånden. Når den ønskede mængde slæk er blevet fjernet, klikker skruen ned, så snekkegearet kan gå i indgreb med perforeringerne i båndet. Båndet kan derefter strammes med almindeligt håndværktøj.

Hvor skal jeg bruge fjederslangeklemmer?

Fjederklemmer, nogle gange omtalt som konstantspændingsklemmer, er en bredbåndsfjederstål-slangeklemme, der giver konstant tryk på fittings. Klemmens fjederegenskaber gør det muligt at opretholde spændingen, når leddene udvider sig og trækker sig sammen med temperaturudsving.

Hvordan virker T-Bolt klemmer?

T-Bolt slangeklemmer, eller racerklemmer, betragtes som en quick release klemme designet med et stålbånd og en fastspændt bolt T-bolt, der er spændt med en sekskantmøtrik. "T"-enden af ​​bolten er fastgjort i en løkke i den ene ende af klemmebåndet med den modsatte ende af bolten monteret gennem et drejeligt hus med dets gevind rager ud i den modsatte ende.
Den gevindskårne ende af bolten fungerer som en løftestang, og når den drejes væk fra metalbåndet, løsner den klemmen. For at stramme klemmen skal du blot dreje bolten ned på klemmen og sikre dens plads ved at stramme sekskantmøtrikken mod bolthuset.

Hvordan virker skrueklemmer?

Oetiker-slangeklemmer i skruestil har et langt rustfrit stålbånd, der vikler sig om sig selv, samt en skrue, som installatøren kan bruge til at stramme båndet. Efterhånden som installatøren strammer skruen, trækker den de to ender af båndet i separate retninger og lægger et stort pres på. Deres design tillader også skrue-type slangeklemmer at justere til flere størrelser af slange.

Hvordan vælger man den rigtige klemme?

Valg af den rigtige Oetiker-klemme afhænger af applikationernes art og flere andre faktorer som vist nedenfor i skemaet:

  • Materiale: Det er næsten en regel, at best slangeklemmer skal være af rustfrit stål i konstruktion. Rustfrit stål er stærkt, holdbart og modstår korrosion. Varmebehandlet fjederstål er også en mulighed, selvom det ikke er så korrosionsbestandigt som rustfrit stål. Mindre materialer vil hurtigt ruste, da kondens og kapemicals vil fremskynde oxidationen. Når en klemme bliver svag nok, kan den adskilles under tryk.
  • Justerbarhed: Nogle klemmer kan fungere til flere slangestørrelser, hvilket gør dem utroligt praktiske at have ved hånden. Mens øre- og ledningsklemmer giver en vis justerbarhed, er de mest justerbare skrueklemmer. Generelt kan slangeklemmer tilbyde mellem 1/4 til 1/2 tomme justerbarhed, selvom nogle måske giver mere. I mange tilfælde vil stramning ud over dette område misforme klemmen, hvilket forårsager ujævnt tryk, der kan spænde enden af ​​slangen. Også, hvis en slangeklemme passerer dens anvendelige rækkevidde, vil det påvirke, om du kan genbruge den efter at have serviceret slangen nede ad vejen.
  • Kompatibilitet: Det er vigtigt at bruge den rigtige type klemme til et bestemt job. For eksempel er det ikke et job for en tyndere klemme at stramme en slange over en modhagerfitting med flere ribber; hvis klemmen ikke er helt lige, den wonLæg ikke jævnt tryk hen over et sæt ribben - det er en opskrift på en lækage.
    Til beslag med modhager, brug af en klemme med et fladt bånd som en skrue- eller øreklemme best. Fjeder-stil klemmer er fremragende til at klemme en slange over en rillet fitting, såsom en radiator fitting i et køretøj.
    Slangens materiale betyder ikke så meget som at dimensionere klemmen korrekt. At tvinge en klemme, der er for lille, vil få slangen til at spænde, hvis den overhovedet virker. Brug en klemme, der er for stor simpelthen wonikke lægge nok pres.

Hvilket materiale slangeklemmer er best til marine applikationer?

Gå altid efter høj kvalitet rustfrit stål Oetiker klemmer til applikationer, der involverer håndtering af meget slibende miljøer.

Hvordan måles Oetiker slangeklemmer?

Mål blot den udvendige diameter af slangen. Sørg derefter for, at den målte diameter er i midten af ​​klemmens spændeområde.

Er Oetiker-klemmer genanvendelige?

Bestemt, udvalgte Oetiker-modeller som lavprofil, skrue & profil & universalklemmer er genbrugelige.

Hvordan fjerner man en Oetiker klemme?

Oetiker klemmeværktøj som en sideskærer, roterende eller skålnæseskærer kan bruges til at fjerne klemmen. Roterende fræsere anbefales dog ikke, da de kan beskadige slangen, mens du skærer klemmen.

Hvornår skal jeg udskifte mine slangeklemmer?

Hvert 3. til 5. år skal kølerslangeklemmer og kølerslanger udskiftes, så motoren er i korrekt stand. Med alderen og brugen kan de blive skøre, hævede eller korroderede. Køleren kan kun køle bilen, hvis det indre tryk forbliver højt.