Nord-lock skivefordeler | Raptor Supplies Denmark

NORD-LOCK

Siden 1982 har Nord-Lock tilbudt holdbare bolteløsninger til konstruktion, fremstilling, olie & gas, minedrift, transport og elproduktion. Læs mere

filtre

Fasteners

Om Nord-lock

Virksomheden tilbyder en bred vifte af Combi-Bolt og X-Series skiver, kilelåseskiver, fjederlåseskiver, fatningsskruer og hjulmøtrikker. De lette at installere/afmontere Nord-Lock hjulmøtrikker kommer forsmurte og er designet til at sikre hjul på on-road og terrængående køretøjer. Nord-Lock kilelåseskiver brug spænding i stedet for friktion til sikring af boltesamlinger, der er udsat for dynamiske belastninger eller kraftige vibrationer. Disse skiver er lavet af stål / 254 SMO rustfrit stål / 316 rustfrit stål med ensfarvet / delta-beskyttende finish for at modstå korrosion på udsatte overflader. De tilbyder tykkelsestolerancer fra +/-0.25 mm til +/-0.03 tommer.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Nogle Nord-Lock Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende Fabory-modelnumre. Så hvis du leder efter konkurrerende varer, der enten er udsolgt eller forældede, er chancerne Raptor Supplies har tilsvarende Nord-Lock produkter til rådighed.

Levering

Disse Nord-Lock produkter spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse Nord-Lock varer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

X-serie skiver

De kombinerer Nord-Lock kilelåsefunktionen med en innovativ fjedereffekt for at give maksimal sikkerhed mod hyppige bolteløsninger og risiko for slækkelser såsom flere fastspændte dele, sh...Læs mere 

Nord-locks konkurrencemæssige fordele

Kilelåseteknologi

Nord-Lock anvender kilelåseteknologi for at sikre, at boltesamlinger ikke kan løsnes selv under kraftige vibrationer og dynamiske belastninger. Når møtrikken eller bolten er spændt, griber tænderne fat og sætter de modstående overflader på plads. Da knastvinklen er mere end gevindstigningen, skaber knasterne en kileeffekt og forhindrer derved bolten i at løsne sig, mens den drejes.' Kilelåseskiver er således låst på plads, hvilket kun tillader bevægelse hen over knastens overflade.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem opfandt Nord-Lock skiver?

Rolf Steinbock opfandt Nord-Lock skiver.

Hvornår bør du ikke bruge en Nord låseskive?

Nord-Lock skiver anbefales ikke til sammenkoblingsflader, der ikke er låst på plads, har ikke-forspændte samlinger og er hårdere end skiverne.

Varemærkeeksklusive produkter