Nicholson Files & Rasps Tool Distributor | Raptor Supplies Denmark

NICHOLSON

Siden 1864 har Nicholson fremstillet maskinfremstillede metalfiler til applikationer i bilindustrien, træbearbejdnings- og metalindustrien. Virksomheden er baseret i Providence, Rhode Island, og Nicholsons filkatalog tilbyder rasper, dampremme, trykregulatorer, håndsave, savklinger, filrensere, tilbehør til elværktøj og håndfiler til metalbearbejdning. Læs mere

filtre

Håndværktøj

VVS

Pneumatik

Sikkerhed

HVAC og køling

Elværktøj

Håndværktøj filtre

FilerSe alt

 • Filrensere

  Nicholson enkelt-/dobbeltsidede arkivkort, også kendt som filrensere, bruges i vid udstrækning til at fjerne tilstopning eller rense filer. De dobbeltsidede filkort inkluderer ståltrådsbørster på den ene side og en børste på den modsatte side til hård rengøring.

 • Filhåndtag

  Nicholson halvmåneværktøjer har et påskruet design og er kontureret, så de passer til hånden til lige-, dreje- og tegnefiling. Disse håndtag er lavet af stærk, slagfast plast, der giver slagfasthed, stivhed og trækstyrke. De har en skridsikker, tekstureret finish for at give et behageligt greb.

 • Håndfiler og rasper

  Nicholson håndmetalfile og -rasper bruges til filning, skæring og slibning af metaller, plast, save, trykstøbte og grovstøbte. De fås i flere former, tandmønstre, kanter og håndtag til brug i den elektriske, metallurgiske og trælastindustri.

Håndsave og savhesteSe alt

 • Håndsave

  Nicholsons håndsave har hurtigskiftende klinger og et justerbart håndsving, der giver spænding til et moment på op til 30000 psi. De er designet til kontinuerlige skæreapplikationer og er ideelle til professionelle håndværkere.

Om Nicholson

Nicholson File Company er en ISO 9001 registreret producent af maskinfremstillede filer. Virksomhedens produktkatalog omfatter filer, rasper, metal filhåndtag, dampfælder, håndsave, rundsavklinger, trykregulatorer, filrensere og tilbehør til elværktøj. Nicholson-filer er præcist konstrueret til at give maksimal gramfjernelse pr. slag og har slibbare tænder for lang levetid. Disse filer har et ergonomisk håndtag og en bagtilspidsning, der tillader komfortabelt og kraftfuldt greb. Virksomhedens række af håndmapper omfatter halvrunde filer, knivfiler, firkantede filer, afdelingsmapper og tre firkantede filer. Disse filer bruges i vid udstrækning til filning, skæring og slibning af metaller, plast og save til træbearbejdning og metalbearbejdning. Raptor Supplies tilbyder Nicholson metalfilhåndværktøj i forskellige former, størrelser og materialer.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Nicholson-filers Producentens nr.'er (producentens varenumre) krydser generelt individuelle referencer til de tilsvarende Simonds-filers modelnumre. Så hvis du leder efter konkurrerende håndfiler til metal, der enten er udsolgt eller forældede, er chancerne Raptor Supplies har de tilsvarende gamle Nicholson-filer til rådighed. Kunder kan også krydshenvise til de fleste af disse værktøjer og metalfiler ved hjælp af de sidste fem cifre i modelnumrene.

Levering

Nicholsons filkatalog er lille og let. Filerne kan kræve omhyggelig emballering, da nogle produkter kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse Nicholson-produkter leveret med kurerforsendelse og ikke med luftfragt.

Vigtigste handelsnavne

Nicholsons konkurrencemæssige fordele

Nicholson SandShark

Nicholson SandShark-teknologien er et revolutionerende koncept til materialefjernelse, der tillader op til 25 gange hurtigere fjernelse end groft (60 korn) sandpapir. SandSharks producerer en overflade glat nok til at male og slibe. Tænderne er specielt varmehærdede og slebne for at skære let igennem det hårdeste materiale og holde deres kant intakt. Desuden har SandShark stk. et tandmønster, der modstår tilstopning. De kan let rengøres med en almindelig husholdningsbørste og kan bruges gentagne gange.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg bruge Nicholson-filer?

Nicholson metalfiler sikrer en detaljeret og fin finish på metal- eller træbearbejdningsapplikationer. Raptor Supplies tilbyder Nicholson håndfiler til metal inklusive filstål til knivfremstilling og lignende Nicholson-værktøj.

Hvilket firma fremstiller Nicholson-filer?

Crescent Nicholson er en producent af manuel materialefjernelsesprodukter fra Apex Tool Group. Det omfattende Crescent Nicholson filkatalog indeholder filer, swas, rasper og tilbehør.

Hvor er Nicholson-filer lavet?

Nicholson File Company fremstiller filer og håndværktøj på Acorn Street i Providence, Rhode Island.