MERSEN FERRAZ

Mersen Ferraz Shawmut, et mærke fra Mersen, har fornyet en produktlinje af sikringsteknologi med over 129 års erfaring, ideel til transport-, elektronik-, energi-, kemiske og farmaceutiske og procesindustrier. Mersen er en velkendt innovatør inden for lavspændingssikringsgear og cylindriske sikringer, der opfylder franske standarder. Virksomheden tilbyder komponenter med reducerede strømtab og pladsbesparelser. Læs mere

filtre

Elektrisk

Elektrisk filtre

SikringerSe alt

 • 5 x 20 mm glas og keramiske sikringer

  Ul-listede, hurtigvirkende sikringer, ideelle til integrerede kredsløb, transformere og apparater med specifikke strømbegrænsende muligheder. Meget følsom over for strømændringer og slag inden for sekunder efter udsættelse for overbelastninger og kortslutninger. Fås i keramik eller glashus.

 • Amerikanske glas- og keramiske sikringer

  Inkluder tidsforsinkelse og hurtigvirkende sikringer i glas/keramiske huse til kredsløbsbeskyttelse. Tidsforsinkelsessikringer forhindrer gener i at blæse i midlertidige startstrømme, mens hurtigtvirkende sikringer reagerer øjeblikkeligt på kortslutninger inden for få sekunder. UL-listet og CSA-certificeret.

 • Klasse CC sikringer

  Funktioner med tidsforsinkelsesfunktion og forbedret cykelevne til hyppig motorstart/stop uden generende sikring. Tilbyd et design i afvisningsstil for at forhindre udskiftning med sikringer med forskellige dimensioner og højkvalitets silicafyldstof for at tillade hurtig bueslukning.

 • Klasse G Sikringer

  Ul-listede, Klasse G sikringer velegnet til beskyttelse af apparater, belysning og varmesystemer. Har et design i afvisningsstil for at forhindre udskiftning med andre sikringer og glasfiberkroppe for dimensionsstabilitet.

 • Klasse H-sikringer

  Almindelige sikringer ideelle til applikationer, hvor kortslutninger ikke er mere end 10000 ampere. Med riflede bøsninger til hurtig montering/demontering, udstansede fornyelige led til hurtig udskiftning og robust konstruktion for overlegen holdbarhed.

 • Klasse J-sikringer

  Tidsforsinkelsessikringer til at tolerere midlertidige startstrømme uden gener ved opstartsbelastninger i motorer og transformere. Enheder åbner dog for at afbryde kredsløbet, når de udsættes for vedvarende belastninger eller kortslutninger. UL-listet og CSA-certificeret.

 • Klasse L-sikringer

  Har 4-sekunders tidsforsinkelseskarakteristika for at imødekomme midlertidige startbelastninger i motorer eller transformere uden at åbne kontakterne, mens den tillader den hurtigste drift under kortslutningsforhold for at forhindre skade. Holdbar glasfiberkonstruktion. UL-listet og CSA-certificeret.

 • Klasse RK1 sikringer

  A2K-R / A6K-R seriesikringer leverer en høj grad af strømbegrænsning i applikationer som feederkredsløb og backupbeskyttelse med lav spidsgennemstrømningsstrøm. Tilbyd et glasfiberhus for at give maksimal stabilitet i barske miljøer og en letlæselig tryketiket til hurtig identifikation.

 • Klasse RK5 sikringer

  Strømbegrænsende sikringer til overstrømsbeskyttelse af motorer, grenkredsløb, transformere og serviceindgangsudstyr. Har tidsforsinkelseskarakteristika til sikker håndtering af harmløse startstrømme og afvisningsdesign for at forhindre udskiftningsfejl. UL-listet og CSA-certificeret.

 • Klasse T sikringer

  Designet til at beskytte belastningscentre, tavler, afbrydere og tavler mod overstrømssituationer. Har ekstrem høj strømbegrænsning for lav spidsgennemstrømningsstrøm, lille fysisk størrelse for maksimal designalsidighed og melaminlegemer for overlegen dimensionsstabilitet.

 • Hurtigt fungerende dværgsikringer

  DCT-serien, hurtigvirkende midget-sikringer, der bruges i DC-traktionsudstyr, multimetre og solcelleanlæg. Designet til at afbryde lave fejlstrømme for at forhindre skader mod overstrømme. Har glasfiberhus for holdbarhed og kompakt design for nem montering.

 • Sikringer til gaffeltruckbegrænsere
 • Sikringsblokke

  Fingersikre stk. til brug med sikringer i klasse CC og midget-stil til beskyttelse af transformere, belysningssystemer og grenkredsløb mod overstrøm. Har et design i afvisningsstil, der forhindrer ikke-matchende sikringsinstallation. Inkluder DIN-skinnemontering for hurtig forbindelse med stk..

 • Sikringsklemmer

  Ideel til direkte montering af cylindriske sikringer til sikringsblokke, holdere og afbryderkontakter. Den fortinnede finish bevarer lav-modstands elektrisk kontakt med sikringen. Ideel til nye installationer eller udskiftning af ødelagte eller slidte clips.

 • Sikringsdæksler

  Designet til at klikke sikkert til individuelle sikringer for at dække udsatte strømførende clips og terminaler og reducere utilsigtet kontakt eller elektrisk interferens. Tillad kompatibilitet med sikringer i klasse G, H, J, R, K, CC eller midget stil, og inkluder en orange indikator for at angive status for en åben sikring.

 • sikringsholdere

  UltraSafe-seriens sikringsholdere med skruefri, fjedertryk-ledningstermineringsteknologi, der tilbyder IP20 fingersikker beskyttelse til at absorbere stød og vibrationer for at holde forbindelser sikre. Ideel til brug i strømstyring, strømfordeling og strømelektronik. UL-listet og CSA-certificeret.

 • Sikringslink

  Designet til at beskytte elektriske stk. mod skader på grund af høje indkoblingsstrømme. Har keramiske kroppe for at give høj brudkapacitet, sølvbelagte kontakter for højere ledningsevne og reduceret størrelse for alsidig montering. Ideel til brug i motorer og transformere.

 • Sikringsreduktioner

  Ideel til installation på sikringshylstre eller -blade, der kan rumme lavere klassificerede sikringer til at passe højere klassificerede sikringsblokke, holdere og kontakter. Tilbyd et unikt design, der tillader en stærk elektrisk kontakt for korrekt sikringsdrift. UL-listet og CSA-certificeret.

 • Højhastigheds halvledersikringer

  Ul-listede højhastighedssikringer, der er ideelle til at beskytte små invertere, DC-drev, UPS og elektrokemiske ensrettere under en fejltilstand. Unikt design reducerer spidsgennemløbsstrøm, lysbuespændinger og højpotentielle fejlstrømme på ekstremt korte tider, hvilket giver fuldstændig beskyttelse.

 • Mellemspændingssikringer

  Strømbegrænsende sikringer beregnet til mellemspændingsmotorer og motorstyringer for at beskytte mod kortslutningsforhold. Inkluder E-klassificerede sikringer til generel brug, R-klassificeret til backup-applikationer og PT-sikringer til beskyttelse af potentielle transformere.

 • Stik sikringer

  Beskyttelse mod fejlstrømme i industrikredsløb og motorkredsløb. Farvekodet for at forhindre installation af en forkert sikring og har et vindue, der gør det nemt at overvåge sikringsstatus. Fås i tidsforsinkelse og hurtigvirkende mekanismevarianter.

 • Solsikringer
 • Specialsikringer

  Anvendes i nye elektriske installationer eller som erstatninger for sprungne sikringer og samtidig beskyttes mod overstrøm. Indeholder en metalstrimmel/tråd, der smelter for at afbryde kredsløbet ved udsættelse for større strømbelastninger. Udvalgte modeller tilbyder bolt-in montering for hurtig til-/frakobling.

 • Tidsforsinkelse dværgsikringer

  Ideel til supplerende beskyttelse af belysningsanordninger, en magnetventil, motorer og mere. Tilbyder 12-sekunders tidsforsinkelsesfunktioner til kredsløb med høje startstrømme, så kontakterne kan åbne og afbryde strømstrømmen.

KlemrækkerSe alt

 • Strømfordelingsblokke

  Designet til nemt at splejse kabler i flere sekundære kredsløb eller give et fast aftapningspunkt. Har IP20 fingersikre kabinetter, hvilket eliminerer behovet for specielle dæksler eller tilpassede plexiglasplader til at beskytte panelet. Tillad montering på en DIN-skinne for at give hurtig installation.

 • Terminalbloktilbehør

  Inkluder berøringssikre dæksler og endebarrierer for at beskytte kredsløb mod utilsigtet berøring og forhindre klemrækker i at falde af DIN-skinner og kanaler.

KabelforbindelserSe alt

 • Ledningen afbrydes

  M-seriens belastningsafbryderkontakter er ideelle til at tænde eller slukke for strømforsyningen for fuldstændig elektrisk isolation i situationer med høj strøm. Har et modulært design, der tillader nem installation og sølvbelagte kontakter til beskyttelse mod korrosion.

SpændingsforordningSe alt

 • Hardwire overspændingsbeskyttelsesstk.

  Har TPMOV-teknologi (termisk beskyttet metaloxidvaristor) for at forhindre overspændingsbeskyttelsesanordninger (SPD'er) mod skader forårsaget af overspændingsnedbrud og overophedning. Inkluder en visuel/fjernbetjeningsindikator, der angiver status for metaloxidskiver, når de er afbrudt af et lysbueskjold.

TrådstyringSe alt

 • Kabelbeskyttere

  Krympede eller boltede kabler til øjeblikkelig isolering af fejl, samtidig med at pålideligheden af ​​serviceindgange og distributionsforløb øges. Med støbte gummistøvler til isolering og beskyttelse, glasfiberkonstruktion for holdbarhed og stemplet etiket til permanent identifikation.

SikkerhedsafbrydereSe alt

 • Sikkerheds- og afbryderkontakter

  Udstyret med dobbeltbrudskontakter pr. hul, hvilket sikrer fuldstændig isolering af sikringen, når kontakten er i OFF-position. Giver komplet kortslutningsbeskyttelse ved brug med Mersens klasse CC, J eller L-type sikringer. Fås i NEMA 4X ikke-metalliske og rustfri stålkabinetter.

Om Mersen Ferraz

Mærkets sikringskatalog omfatter glas- og keramiske sikringer, kabelbeskyttere og klasse CC-sikringer. Mærkets hurtigvirkende sikringer leverer en række applikationer med førsteklasses strømbegrænsende beskyttelse. Deres karakteristiske dimensioner forhindrer udskiftning af andre sikringer med mindre afbrydelsesværdier, spændingsmærker eller strømbegrænsende kapacitet. De har keramik eller glaskonstruktion for at beskytte elektronik og apparater. Mersen Ferraz Klasse CC tidsforsinkelsessikringer har et glasfiberhus for at sikre dimensionsstabilitet i barske industrielle omgivelser. De har et design i afvisningsstil for at forhindre udskiftningsfejl og tidsforsinkelse for startstrømme til motorstart uden generende åbning. Vælg mellem en lang række af disse sikringer sammen med keramiske eller glassikringer, der fås i hurtigvirkende og tidsforsinkelseshastigheder på Raptor Supplies.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Mersen Ferraz' Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende Bussmann-modelnumre. Så hvis du leder efter konkurrerende varer, der enten er udsolgt eller forældede, er chancerne store Raptor Supplies har tilsvarende Mersen Ferraz sikringer til rådighed. Kunder kan også krydshenvise de fleste produkter ved at bruge de sidste 5 cifre i modelnumrene.

Levering

Mersen Ferraz sikringer er små og lette i størrelse og kræver derfor omhyggelig emballering, da nogle produkter kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver de leveret med kurerforsendelse og ikke luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

Mersen Ferraz konkurrencemæssige fordele

Termisk angriber

Disse strømbegrænsende sikringsforbindelser stopper fejlstrømme, før de topper. Strømbegrænsende sikringer med høj brydeevne fås fra Mersen, hvilket giver det stærkeste forsvar mod kortslutningsstrøm. Disse sikringsforbindelser er ekspertise i højspændingsapplikationer, der leverer pålidelighed og sikkerhed med høj brudkapacitet, høj strømbegrænsning, lav koblingsspænding og ikke-ældningsfordele.

Ofte stillede spørgsmål

Er Mersen og Ferraz Shawmut det samme firma?

Det nordamerikanske hovedkvarter for Ferraz Shawmut, et multinationalt selskab, er nu kendt som Mersen.

Hvad er en NH-sikring?

I 1944 gav den tyske DIN-standard 43620 definitioner for NH-sikringer, almindeligvis omtalt som DIN NH-klingesikringer eller NH-knivklingesikringer. De fungerer som sikringer til alle formål for at beskytte ledere.

Hvordan vælger jeg den rigtige sikring?

Sørg for, at den sikring, du vælger, har en mærkespænding, der er højere end kredsløbsspændingen. Den højeste spænding, ved hvilken en sikring med succes kan stoppe en afvigende strøm, er dens nominelle spænding.