Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

Mcmaster - Denmark Levering

Har du brug for lokal levering af en Mcmaster-Carr-del? Raptor Supplies kan levere enhver Mcmaster Carr-vare eller alternativ til kunder i hele Skandinavien, herunder Denmark. Mcmaster tilbyder over 500,000 kvalitetsprodukter til industrielle forsyninger. Vi er distributør for hundredvis af amerikanske industrimærker og specialiserer os i at løse indkøbsbehov hos industri- og ingeniørkunder. Kunder kan sende os en besked eller e-mail med deres Mcmaster tilbudsanmodning og modtage et formelt tilbud via e-mail. Udnyt hurtig forsendelse via TNT / Fedex og ingen minimumsbestillingsmængder. Betal i DKK via kreditkort, Paypal eller bankoverførsel. Kvalificerede erhvervskunder kan også betale 30 dage efter levering (med forbehold for godkendelse). Så kontakt os for den Mcmaster-ækvivalente del, du har brug for i dag!

Vores kundesupportteam svarer inden for 30 minutter!

Anmod om et citat

Ofte stillede spørgsmål

Katalog

Er McMaster en distributør?

Ja, McMaster Supply er distributør af over 580,000 industriprodukter. Virksomheden har fem lagre i Georgia, Illinois, New Jersey, Ohio og Californien.

Hvilke Mcmaster-Carr-produkter tilbyder du?

Raptor Supplies er en betroet McMaster-distributør af værktøj og udstyr, inklusive alt så lille som en pakke kejserlige bolte til store, omfangsrige materialehåndteringsgenstande såsom et kabinet. Mcmaster tilbyder primært høj kvalitet Americen fremstillet produkter på tværs af 26 hovedprodukter kategorier. Mcmaster Carr er kendt for at være bred med hensyn til bredden af ​​tilbudte produkter og tilbyde alle mulighederne for en bestemt vare, der passer til din specifikke applikation eller krav. Mcmaster-Carr Supply Company distribuerer en række kataloger til industrielle forsyninger, herunder rør og fittings, møtrikker, metaller, flow- og niveaukontrol, VVS- og filtreringssystemer, tryk- og temperaturkontrol, materialehåndtering, elektrisk belysning og kraftoverførselsværktøjer. Vi er en betroet McMaster-leverandør, der tilbyder hele deres katalog.

En stor fordel ved Mcmaster-Carr-kataloget er, at de tilbyder produkter / dele, der ikke er tilgængelige fra andre industrielle leverandører. Dette er især tilfældet med fastgørelseselementer (skruer / bolte), der tilbydes i både imperial og metrisk version.

Bestil placering

Hvordan placerer jeg en ordre?

Når du har modtaget vores formelle tilbud, kan du i) sende en Purchase Ordre, der afspejler den tilbudte pris, eller ii) svar blot via telefon/e-mail, at du ønsker at fortsætte med det tilbudte tilbud. Raptor Supplies vil derefter sende dig en Proforma faktura til betaling eller tilbyde dig NET30 betalingsbetingelser for kvalificerede virksomheder.

Sælger du til enkeltpersoner?

Raptor Supplies er en forretning til forretningsselskab, der primært sælger til forretningskunder, der værdsætter vores servicetilbud. Hvis du er en person, der er interesseret i at modtage et tilbud, underholder vi sådanne anmodninger fra sag til sag. Vi forstår Mcmaster-katalogets appel til enkeltpersoner over hele verden, men vi er indstillet på at imødekomme erhvervskundernes behov.

Jeg har modtaget min ordre, men der er ingen omtale af McMaster Carr om varen?

De fleste kunder er ikke klar over, at Mcmaster er en distributør af industrielle dele, ikke en producent. De har bygget et omfattende industridelekatalog af kvalitet Americen producenter samt tilbyde nogle premier europæiske og japanske. Så hvis du har bestilt en pakke bolte, kan den komme i en pakke med et mærkelogo, du forventede. Men hvis det er en trykmåler, vil den være fremstillet af et andet firma med deres branding på varen. Bliv ikke bange, hvis det er tilfældet!

Tilbyder du Mcmaster Carr ækvivalenter?

Hvis du har en vare, som du har brug for en sammenlignelig specifikation for, men ikke nødvendigvis Mcmaster varenummeret, kan vi hjælpe. Som allerede nævnt er Mcmaster ikke en producent, men en stor distributør. Så hvis du har brug for en lignende vare, skal du bare fortælle os det, så tilbyder vi en anden Americet mærkeprodukt med same specifikationer.

Hvilke dokumenter kan du levere?

Vi tilbyder en række dokumenter, herunder overensstemmelsescertifikater, sporbarhed og materialetestcertifikater. For nogle varer som målere inkluderer vi kalibreringscertifikater i det omfang, de er inkluderet i selve produktet. Hvis du har brug for certifikater, bedes du angive dem på tidspunktet for ordreafgivelsen. Eventuelle anmodninger om certifikater efter afsendelse af ordrer kan ikke underholdes.

Hvilke Mcmaster-Carr-produkter sælger vi ikke?

Der er en række Mcmaster-produkter, som vi ikke tilbyder, inklusive magnetiske genstande, visse fedtstoffer/væsker og genstande, der er længere end 7-8 fod lange. Magnetiske genstande såsom sjældne jordarter eller keramiske magneter kan forstyrre flyinstrumentering, så de tilbydes ikke. Mcmaster-fedt eller -væsker, der er klassificeret som farlige til lufttransport, er heller ikke tilgængelige til salg. For at kontrollere, om vi kan tilbyde en fedt- eller væskevare, skal du tjekke MSDS for produktet. Hvis afsnit 14 i dokumentet under IATA-sektionen viser "Ikke Regulated for Transport", så kan vi tilbyde et tilbud. Lange varer, der er større end 7 – 8 fod lange, er problematiske, da kurerer ikke kan sende disse længder og derefter vil kræve forsendelse via luftfragt.

Skal jeg kun angive Mcmaster-varenumre for at få et tilbud?

Ja, oplys blot Mcmaster Carr-delnummeret til os. Kunden sender os nogle gange ugyldige Mcmaster varenumre; dette er normalt et tilfælde, hvor et '5' og 'S' ombyttes, eller et 'O' blandes sammen for et '0'. Bare dobbelttjek varenumrene, før du beder om tilbuddet!

Der er nogle tilfælde, hvor det ikke er tilstrækkeligt at angive det korrekte Mcmaster-varenummer til at angive et specifikt produkt. 1) Når en vare sælges i forskellige farver. En skraldespand kan have et bestemt varenummer, men kommer i flere farver. I så fald skal du ikke blot angive varenummeret, men også angive den ønskede farve. 2) Mcmaster-trykmålere er et andet område, hvor det ikke er nok at angive Mcmaster Carr-nummeret. Det nødvendige trykområde skal også nævnes, så den korrekte model tilbydes. 3) Elementer såsom elektriske ledninger og rækværk vil have et enkelt Mcmaster-varenummer, men tilbydes i forskellige forudbestemte længder. Når du anmoder om et tilbud på disse varer, skal du huske at nævne den nødvendige længde.

Levering

Hvor tilbyder du levering af Mcmaster –Carr-varer?

Vi tilbyder levering af Mcmaster varenumre til kunder i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. Lokal levering tilbydes til kunder i Storbritannien, EU og Singapore, hvilket betyder, at prisen i vores tilbud er alt, hvad du betaler, vi tager os af eventuelle toldbehandlingsomkostninger. Hvor leveringsbetingelserne er DAP, vi sender Mcmaster-produkter til dit dørtrin, men eventuelle toldbehandlingsgebyrer er for kundens regning

Kunder i OFAC-listede lande vil ikke blive underholdt, da vi følger alle amerikanske love og regler relateret til eksportkontrol på amerikansk fremstillede varer. Vi forbeholder os også retten til at anmode om slutbrugerdestinationsoplysninger før opfyldelse af enhver ordre.

Leverer McMaster Carr international forsendelse?

Nej, McMaster Carr tilbyder ikke international forsendelse. Vi leverer imidlertid løsninger på denne barriere ved at tilbyde McMaster-produkter sammen med McMaster krydsreferencer for din hjælp og vejledning i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. Lokal levering tilbydes kunder i Storbritannien, EU og Singapore.

Hvilke forsendelsesmuligheder har jeg for Mcmaster-varer?

Ordrer i lande, hvor vi tilbyder lokal levering, leveres generelt via TNT eller lokal post (Royal Mail, Post NL, Singpost), afhængigt af ordrens vægt og værdi. Til større / tungere forsendelser tilbyder vi både luft- og søfragt muligheder. Når du anmoder om et tilbud, så lad os vide, hvilken fragtmetode du ønsker at blive tilbudt (især hvis tunge varer).

Kunder har også mulighed for at sende deres ordre med deres egen UPS/DHL/FedEx-konto. Du skal blot angive dette på tidspunktet for ordreafgivelsen, og din ordre vil være amended.

Jeg har brug for noget med det samme? Hvor hurtigt kan du levere?

Vores standard leveringstid frame for ordrer leveret med kurer er 1 uge. Vi tilbyder ekspresforsendelsesmuligheder, der kan levere ordrer til kunder i Storbritannien, Europa og Singapore inden for 3 – 4 dage. Alternativt tilbyder vi afhentning fra vores amerikanske lager inden for 1 dag fra ordreafgivelse.

Vær opmærksom på, at ekspresforsendelsesmuligheder ikke er tilgængelige for omfangsrige ordrer på grund af de nuværende forsyningsbegrænsninger på luftfragt. Enhver ordre, der sendes via luftfragt, vil tage op til to uger at levere.

Hvad er din retur- / annulleringspolitik for Mcmaster-varer?

Du kan annullere enhver ordre inden forsendelse for at få fuld refusion. Bestillinger, når de er sendt, kan kun returneres, medmindre varerne er blevet beskadiget under transport eller den forkerte vare blev leveret.

For de kunder, der har brug for sikkerhed for, at de har bestilt den rigtige vare, kan vi tilbyde billeder af varer bestilt inden afsendelse. Anmod om dette ved ordreafgivelse, hvis det er nødvendigt.

Kontakt os

Kontakt din account manager med det samme for at få personlig rådgivning.
Vi er tilgængelige fra kl mandag til fredagfra 07 til 30.