Mcmaster - Danmark levering

Anmod om et citat

Tilføj flere

Har du brug for lokal levering af en Mcmaster-Carr-del? Raptor Supplies kan levere enhver Mcmaster Carr-vare eller ethvert alternativ til kunder over hele Scandanavia, inklusive Danmark. Mcmaster tilbyder over 500,000 kvalitetsprodukter til industrielle forsyninger. Vi er en distributør for hundredvis af amerikanske industrielle mærker og er specialiserede i at løse indkøbsbehovet hos industrielle og tekniske kunder. Kunder kan sende os en besked eller e-mail med deres Mcmaster-tilbud og modtage et formelt tilbud via e-mail. Udnyt hurtig levering via TNT / Fedex og ingen minimumsbestillingsmængder. Betal i DKK via kreditkort, Paypal eller bankoverførsel. Kvalificerede erhvervskunder kan også betale 30 dage efter levering (forudsat godkendelse). Så kontakt den Mcmaster-tilsvarende del, du har brug for i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Katalog

Hvilke Mcmaster-Carr-produkter tilbyder du?

Vi tilbyder stort set hele Mcmaster-Carr kataloget. Det inkluderer alt lige så lille som en pakke kejserlige bolte til store, voluminøse materialehåndteringsgenstande såsom et kabinet. Mcmaster tilbyder primært amerikanske produkter i høj kvalitet i 26 store produktkategorier. Mcmaster Carr-kataloget er kendt for 1) at være bredt med hensyn til bredden af ​​de tilbudte produkter og 2) tilbyde alle mulighederne for en bestemt vare, der passer til din specifikke applikation eller krav.

En stor fordel ved Mcmaster-Carr-kataloget er, at de tilbyder produkter / dele, der ikke er tilgængelige fra andre industrielle leverandører. Dette er især tilfældet med fastgørelseselementer (skruer / bolte), der tilbydes i både imperial og metrisk version.

Hvad er din mindste ordrestørrelse på Mcmaster Carr-dele?

Helt ærligt vil vi tilbyde priser for selv en enkelt bolt, hvis det er alt hvad du behøver. Vores mål er at give dig levering af de Mcmaster-produkter, du har brug for, og ikke tvinge dig til at købe mængder, du ikke har brug for. Men vi har minimale forsendelsesgebyrer, da de fleste ordrer gennemføres via ekspreskurerer. For at tilbyde dig hurtig levering sendes vi via ekspreskurerer som FedEx og DHL og tilbyder derfor ikke gratis levering.

Bestil placering

Hvordan placerer jeg en ordre?

Når du har modtaget vores formelle tilbud, kan du i) sende en indkøbsordre, der afspejler den tilbudte pris, eller ii) blot svare via telefon / e-mail, at du ønsker at fortsætte med det tilbudte tilbud. Raptor Supplies vil derefter sende dig en Proforma faktura til betaling eller tilbyde dig NET30 betalingsbetingelser for kvalificerede virksomheder.

Sælger du til enkeltpersoner?

Raptor Supplies er en forretning til forretningsselskab, der primært sælger til forretningskunder, der værdsætter vores servicetilbud. Hvis du er en person, der er interesseret i at modtage et tilbud, underholder vi sådanne anmodninger fra sag til sag. Vi forstår Mcmaster-katalogets appel til enkeltpersoner over hele verden, men vi er indstillet på at imødekomme erhvervskundernes behov.

Jeg modtog min ordre, men der er ingen omtale af Mcmaster Carr på varen?

De fleste kunder er ikke klar over, at Mcmaster er en distributør af industrielle dele, ikke en producent. De har opbygget et omfattende katalog over industrielle dele af amerikansk kvalitetsproducent samt tilbyder nogle førende europæiske og japanske. Så hvis du bestilte en pakke bolte, kan den komme i en pakke med et mærkelogo, du forventede. Men hvis det er en manometer, vil den være fremstillet af et andet firma med deres branding på varen. Bliv ikke foruroliget, hvis det er tilfældet!

Tilbyder du Mcmaster Carr-ækvivalenter?

Hvis du har en vare, som du har brug for en sammenlignelig specifikation til, men ikke nødvendigvis Mcmaster-varenummeret, kan vi hjælpe. Som allerede nævnt er Mcmaster ikke en producent, men en stor distributør. Så hvis du har brug for en lignende vare, så lad os det vide, så tilbyder vi et andet amerikansk mærkeprodukt med de samme specifikationer.

Hvilke dokumenter kan du levere?

Vi tilbyder et antal dokumenter, herunder overensstemmelsescertifikater, sporbarhed og materialetestcertifikater. For nogle genstande, f.eks. Målere, inkluderer vi kalibreringscertifikater, i det omfang de er inkluderet i selve produktet. Hvis du har brug for certifikater, bedes du angive på tidspunktet for ordreafgivelsen. Eventuelle anmodninger om certifikater efter afsendelse af ordrer kan ikke underholdes.

Hvilke Mcmaster-Carr-produkter sælger vi ikke?

Der er et antal Mcmaster-produkter, som vi ikke tilbyder, herunder magnetiske genstande, visse fedtstoffer / væsker og varer, der er længere end 7 - 8 fod lange. Magnetiske genstande som sjældne jordarter eller keramiske magneter kan forårsage interferens med flyinstrumentering, så de tilbydes ikke. Mcmaster-fedt eller væsker, der er klassificeret som farlige for lufttransport, er heller ikke tilgængelige til salg. For at kontrollere, om vi kan tilbyde en fedt- eller flydende vare, skal du kontrollere MSDS for produktet. Hvis afsnit 14 i dokumentet under IATA-sektionen viser "Ikke reguleret til transport", kan vi tilbyde et tilbud. Lange genstande større end 7 - 8 fod er problematiske, da kurerer ikke kan sende disse længder og derefter vil kræve forsendelse via luftfragt.

Skal jeg kun angive Mcmaster-varenumre for at få et tilbud?

Ja, angiv blot Mcmaster Carr-varenumrene til os. Klienten sender os undertiden ugyldige Mcmaster-varenumre. dette er normalt et tilfælde, hvor en '5' og 'S' udveksles, eller en 'O' blandes sammen til en '0'. Bare dobbelttjek varenumrene, inden du beder om tilbudet!

Der er nogle tilfælde, når det korrekte Mcmaster-varenummer ikke er tilstrækkeligt til at citere et bestemt produkt. 1) Når en vare sælges i forskellige farver. En skraldespand kan have et specifikt varenummer, men findes i flere farver. I så fald skal du ikke kun angive varenummeret, men også angive den ønskede farve. 2) Mcmaster trykmålere er et andet område, hvor det ikke er nok at give Mcmaster Carr-nummeret. Det krævede trykområde skal også nævnes, så den rigtige model tilbydes. 3) Elementer som elektrisk ledning og gelændere har et enkelt Mcmaster-varenummer, men tilbydes i forskellige forudbestemte længder. Når du anmoder om et tilbud på disse varer, skal du sørge for at nævne den krævede længde.

Levering

Hvor tilbyder du levering af Mcmaster –Carr-varer?

Vi tilbyder levering af Mcmaster-varenumre til kunder i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. Lokal levering tilbydes til kunder i Storbritannien, EU og Singapore, hvilket betyder, at prisen i vores tilbud er alt, hvad du betaler, vi tager os af toldafgifter. Hvor leveringsbetingelserne er DAP, sender vi Mcmaster-produkterne til din hoveddør, men eventuelle toldafgifter opkræves for kundens regning

Kunder i OFAC-listede lande vil ikke underholde, da vi følger alle amerikanske love og forskrifter relateret til eksportkontrol af varer, der er fremstillet i USA. Vi forbeholder os også ret til at anmode om slutbrugerdestinationsoplysninger inden udførelsen af ​​en ordre.

Hvilke forsendelsesmuligheder har jeg for Mcmaster-varer?

Ordrer i lande, hvor vi tilbyder lokal levering, leveres normalt via TNT eller lokal post (Royal Mail, Post NL, Singpost) afhængigt af ordrens vægt og værdi. For større / tungere forsendelser tilbyder vi både luft- og søfragtmuligheder. Når du anmoder om et tilbud, så lad os vide, hvilken fragtmetode du vil citere (især hvis tunge varer).

Kunder har også mulighed for at sende deres ordre med deres egen UPS / DHL / FedEx-konto. Du skal blot angive dette på tidspunktet for ordreafgivelse, så ændres din ordre.

Jeg har brug for noget med det samme? Hvor hurtigt kan du levere?

Vores standard leveringstid for ordrer leveret via kurer er 1 uge. Vi tilbyder ekspresforsendelsesmuligheder, der kan levere ordrer til kunder i Storbritannien, Europa og Singapore inden for 3-4 dage. Alternativt tilbyder vi afhentning fra vores amerikanske lager inden for 1 dag fra ordreafgivelse.

Vær opmærksom på, at ekspresforsendelsesmuligheder ikke er tilgængelige for store ordrer på grund af de nuværende leveringsbegrænsninger for luftfragt. Enhver ordre, der sendes via luftfragt, tager op til to uger at levere.

Hvad er din retur- / annulleringspolitik for Mcmaster-varer?

Du kan annullere enhver ordre inden forsendelse for at få fuld refusion. Bestillinger, når de er sendt, kan kun returneres, medmindre varerne er blevet beskadiget under transport eller den forkerte vare blev leveret.

For de kunder, der har brug for sikkerhed for, at de har bestilt den rigtige vare, kan vi tilbyde billeder af varer bestilt inden afsendelse. Anmod om dette ved ordreafgivelse, hvis det er nødvendigt.