Loos kabelfordeler (280 genstande) | Raptor Supplies Denmark

LOOS

Loos & Co. blev grundlagt i 1958 og fremstiller ståltov, kabler og mekaniske kabler. Med hovedkvarter i Pomfret, Connecticut, USA, betjener brandet en bred vifte af industrier, herunder rumfart, forsvar, marine og mere. Læs mere

filtre

Trucks

Håndværktøj

Bearbejdning

Hardware

Om Loos

Loos & Co.-kataloget omfatter stålkabler, ærmer og fingerbøl-sæt, fittings, sænkeværktøj og sænkefittings til ståltov. Disse produkter er meget udbredt i flyvekontrol, fitnessudstyr, elevatorer og mere. Mærkets swage knopper bruges til at afslutte et ståltov eller kabel. De har en 304 rustfri stålkonstruktion med en gevindtap i den ene ende og en sænkefitting i den anden. Svagebeslaget krympes på ståltovet eller kablet for at fastgøre det på plads, mens gevindstiften fastgør kablet eller ståltovet til en struktur. Loos & Co. marine øjebeslag bruges i marine applikationer, såsom rigning, fortøjning og bugsering. De har 316 rustfri stålkonstruktion og en løkke eller øje i den ene ende, der er sænket eller krympet på ståltovet. Øjet giver et praktisk fastgørelsespunkt til sjækler, kroge og hardware, der kan bruges til at forbinde ståltovet med andre komponenter.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Nogle Loos & Co. Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende CS Johnson & Dayton-modelnumre. Så hvis du leder efter en konkurrentvare, der enten er forældet eller udsolgt, er der stor sandsynlighed for, at vi har tilsvarende Loos & Co.-produkter til rådighed.

Levering

Disse Loos & Co. produkter spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse Loos & Co.-varer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

Locoloc Oval Stop Sleeves

Mærkets ovale ærmer kan understøtte en belastning større end kablets nominelle brudstyrke. Ærmer til øje-, lap- og stopærmersplejsning fås i aluminium/kobberkonstruktion med str....Læs mere 

Locoloc håndsmede

Locoloc håndsænkere er manuelle værktøjer, der bruges til at krympe eller sænke ståltov eller kabelendebeslag på kablet eller ståltovet. Den over-centrerede gearing af disse håndsænkere transmitterer et kraftfuldt snap...Læs mere 

Felco CP fræsere

Felco CP fræsere er uundværlige til at skære stålbånd og bånd. De bruges også til at skære snor, sejlgarn, reb og blikmaterialer. De er udstyret med tommelfingerlåse for at forhindre da...Læs mere 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vedligeholder man Loos & Co. sænkemaskiner?

Regelmæssig vedligeholdelse af mærkets sænkemaskine er vigtig for at sikre dens levetid og pålidelighed. Faktorer, du skal huske på for at vedligeholde disse maskiner, omfatter at holde den ren, smøre bevægelige dele og kontrollere for tegn på slid eller skade.

Hvad er fordelene ved at bruge en Loos & Co. sænkemaskine?

En af de vigtigste fordele ved at bruge en Loos & Co. sænkemaskine er, at den giver mulighed for præcis og ensartet formning af metalrør, wirer eller reb. Dette kan bruges i rumfarts-, marine- og byggeindustrien.

Hvad er brugen af ​​mærkets kabelsænkeværktøj?

Et kabelsænkeværktøj bruges til at komprimere og forme metalkabler eller ledninger for at danne en sikker og stærk forbindelse mellem to stykker af kablet eller kablet og fittings.