Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

JOHNSON CONTROLS

filtre

HVAC og køling

Pneumatik

Test Instrumenter

Elektrisk

VVS

Pumper

HVAC og køling filtre

HVAC kontrolSe alt

 • Kedelkontrol

  Johnson Controls kedelstyringer som trykreguleringer er velegnede til damp, vand, luft eller ikke-brændbare gasser. De har en selvåbnings-/lukkemekanisme med den mindste trykændring.

 • Tilbehør til styring af bygningsautomation

  Johnson Controls tilbehør til bygningsautomatisering, såsom temperatursensorer og relativ luftfugtighed (RH)-sensorer, bruges i indendørs og udendørs miljøer. De tilbydes i plan-, væg- og remmonteringsmuligheder.

 • Bygningsautomatiseringskontrol

  Johnson Controls bygningsautomatiseringsstyringer omfatter fugtsensorer og -sendere, netspændingstermostater, zonecontrollere og installationstilbehør, såsom batteripakker og antenner til detektering af realtidsstatus for miljøet.ameter i HVAC-applikationer.

 • Spjæld- og ventiludskiftningsmotorer

  Johnson Controls spjæld- og ventiludskiftningsmotorer bruges til at justere luftstrømmen i HVAC-systemer. Direkte monterede aktuatorer registrerer On/Off, proportionale og flydende inputsignaler over ventiler og spjæld i sekunderemilederfremstilling eller værktøjsmaskiner.

 • Dobbelt trykregulering

  Johnson Controls dobbelttrykskontroller bruger en enkelt kontakt til at styre både høj- og lavtryk. De giver højtrykskompressorbeskyttelse sammen med lavtrykscykling eller sikkerhedsfunktioner. Vælg mellem en bred vifte af disse dobbelte trykafbrydere, tilgængelige i SPDT, DPST og SPST afbrydertyper.

 • Kanaltrykafbrydere

  Johnson Controls kanaltrykafbrydere bruger differenslufttryk til at aktivere elektriske kontakter ved et forudindstillet aktiveringspunkt. De bruges til at mærke luftstrømmen i kanaler. Når de bruges sammen med elektriske strimmelvarmere, kan de åbne kredsløbet eller afbryde varmeelementerne, når luftstrømmen stopper.

 • Ventilator-spoletermostater

  Johnson Controls fan coil termostater har SPDT snap-virkende kontakter til styring af fan coil stk. (FCU'er) i kommercielle faciliteter og andre små rum. Disse vægmonterede Johnson Controls termostater er udstyret med en letlæselig drejeknap og en justeringsknap, der tillader manuel justering af temperaturen i området fra 40 til 90 grader.

 • Globusventiler Mindre aktuator

  Johnson Controls kugleventiler mindre aktuatorer regulerer strømmen af ​​varmt eller koldt vand i små HVAC-terminalstk., såsom blæsere eller genopvarmningsspiraler. De tilbydes i NO (normalt åben) og NC (normalt lukket) konfigurationer.

 • Kontrol af hovedtryk

  Johnson Controls hovedtrykstyringer omfatter kondensatorventilatorhastighedskontroller, tryktransducere og software, der er egnet til kondensatorventilatorer til at konfigurere ventilatorhastigheder og hovedtryk.

 • Fugtighedskontrol

  Johnson Controls fugtighedskontroller, såsom humidistats & fugtighedstrinsmoduler, bruges til at reducere den overdrevne relative fugtighed i frugtopbevaringsrum, hærdningsrum og elektrisk opvarmede rum.

 • HVAC kontrol kugleventiler

  Johnson Controls HVAC kontrolkugleventiler af FNPT, flange, press-fit og svedtyper er i stand til automatisk at justere strømmen af ​​varmt eller afkølet vand i henhold til signaler modtaget fra controlleren.

 • Linjespændingstermostater

  Johnson Controls linjespændingstermostater bruges sammen med elektriske rumvarmere, elektriske ovne med direkte ledning eller baseboardvarmere til at regulere temperaturen på de HVAC-systemer, der kræver direkte elektrisk strøm. Disse Johnson Controls termostater kan styre temperaturer fra -40 til 550 grader F.

 • Lavspændingstermostater

  Designet til styring af flertrins varme- og køleudstyr, såsom tagterrasse eller selvstændige stk. udstyret med en luftfugter og / eller affugter. Drevet af en transformer, der reducerer den indgående netspænding fra 120 V ned til et niveau mellem 12 og 24 V

 • Oliebeskyttelseskontrol

  Giver pålidelig beskyttelse til tryksmurte kølekompressorer mod store nedbrud forårsaget af lavt smøreolietryk. Indeholder en indbygget tidsforsinkelseskontakt med et universelt monteringsbeslag

 • Pneumatisk kontroltilbehør

  Inkluderer aktuatormonteringssæt, endapter, endapter plader, endapmotorhjelme, lufthætter, lufthaner, luftfiltersamlinger, luftledninger, anvil fjedre, aspirator wallbox-sæt, kugleknapper, blokke, blæseraflastningsventiler, pæreelementer, skodder og bypassventiler

 • Pneumatiske regulatorer

  Designet til at måle temperatur og tryk samt sende et korrigerende luftsignal til det endelige kontrolelement. Betjen ved hjælp af en koordinering af det termiske eller trykfølende system og et luftsignalrelæsystem

 • Pneumatiske kontroller

  Administrer flowet i HVAC-systemer ved at bruge luft som kontrolmedium til at stoppe eller ændre flowretningen. Pålidelige pneumatiske spjældaktuatorer giver proportional kontrol af spjældene i uafhængig eller sekvenskonfiguration. Kræver i det væsentlige ingen vedligeholdelse f.ekscept til inspektion og justering

 • Pneumatiske spjældaktuatorer
 • Pneumatiske relæer

  Præcisionsrelæudstyr designet til at betjene pneumatiske ventilaktuatorer i applikationer, der kræver en stabil, nøjagtig kontrol. Kompensér for strømningsstød i rørsystemet, og hold ventilen i den position, som regulatoren dikterer. Tillad let ventilsekventering fra et enkelt styresignal

 • Termostat tilbehør

  Inkluderer fugtighedssensorer, modulære elektroniske sekventeringsstk., Proportional Plus integrerede temperaturmoduler, overflademonterede kanalfugtighedstemperaturfølere, overflademonteringsklemmer, temperatursensorer, temperaturfølerbrønde, monteringssæt, temperaturtrinsmoduler og sendere

 • Termostatbeskyttelse

  Bruges til at beskytte termostater og fugtighedsstatus mod skader, hærværk, manipulation og uautoriseret justering. 304 termostatbeskyttere i rustfrit stål tilbyder lang levetid og holdbarhed, selv i fugtige eller ætsende miljøer. Fås også i varianter af plast, støbt aluminium og trådkonstruktion

 • VAV-kontrol

  Opvarmnings-, ventilations- og / eller klimaanlægssystemer (HVAC) med en indbygget aktuator, der opretholder zontemperaturen ved at betjene terminalventilatoren og regulere strømmen af ​​konditioneret luft ind i rummet. Fjern det ekstra behov for et inline-filter og forhindrer sensorkontaminering

 • Zone ventil tilbehør

  Kontroller strømmen af ​​mættet damp, varmt vand og kølet vand gennem spoler og varmevekslere. Har et kropsdesign i ét stykke og tillader trykvurderinger på op til 1 psig. Intet specielt koblingssæt eller idriftsættelse kræves

 • Zone ventil aktuatorer

  Smedede messingaktuatorer udstyret med forkromet messingstamme til styring af en 2-port ventil på et varmesystem. Tilbyder tovejs fjederlukket (normalt lukket) eller on / off kontrolmekanisme til håndtering af både varmt og kølet vand. Gør det let at fjerne og montere under installationen

 • Zone ventiler

  Bruges til at kontrollere strømmen af ​​vand eller damp i et vandbaseret varme- eller kølesystem. Opdeles typisk i zoner for at øge systemets effektivitet. Velegnet til applikationer, hvor der kræves en højere afslutning. Fås i 1, 2, 2.5, 3.5, 4, 5, 7.5 og 8 volumenindstillinger

A / C kølingSe alt

 • Kølemiddeltrykregulatorer

  Johnson Controls kølemiddeltrykregulatorer er ideelle til at styre trykket i kølemiddelsystemer ved hjælp af vandregulerende ventiler.

 • Ventiler til køleadgang

  Johnson Controls køleadgangsventiler inkluderer pansrede kapillarrør for at minimere trykpulsering i køleventiler. De har messing panserærmer for slidstyrke forårsaget af vibrationer.

 • Kølekontrol

  Johnson Controls Kølestyringer hjælper med at opretholde og regulere tryk, temperaturer og blæserhastigheder i aircondition-, fryser- og vandkølerapplikationer til energieffektiv frysning.

 • Kontrol af enkelt tryk

  Johnson Controls Enkelttrykskontroller regulerer og beskytter høj-/lavtrykskompressorer i HVAC-systemer og forhindrer samtidig tab af kølemidler.

ventilationSe alt

 • Motoriserede dæmpere Tilbehør

  Johnson Controls tilbehør til motoriserede spjæld, såsom aktuatorklemmer, aktuatorsæt, anti-rotationsbeslag, kugleled, kugleventilforbindelsessæt og spjældmonteringssæt, er velegnede til udskiftning af slidte dele eller tilpasning/forbedring af motoriseret spjælddrift.

Elektriske procesvarmere og tilbehørSe alt

 • Fordybelsesbrønde

  Johnson Controls nedsænkningsbrønde bruges med fjernbetjente temperaturstyringer til at måle temperaturer i varmtvandsvarmesystemer. De tilbydes i messing- og kobberrør.

Om Raptor Johnson Controls

Johnson Controls tilbyder et komplet udvalg af HVAC-kontrolprodukter, herunder kugleventiler, termostater, aktuatorer og kølestyringer.
Johnson Controls termostater vedligeholder, styrer og regulerer temperaturer gennem HVAC-systemer som f.eks Johnson Controls klimaanlæg udstyr. Johnson Controls termostater kommer i pneumatiske, elektromekaniske og digitale varianter til at imødekomme forskellige typer applikationer.
Den pneumatiske Johnson Controls termostater signalerer en temperaturændring til spjæld eller ventilaktuatorer ved at øge/sænke lufttrykket i den luftfyldte slange. Det elektromekaniske Johnson Controls termostater som ventilatorkonvektor termostater og linjespændingstermostater har mekaniske temperaturvælger og blæservælgerkontakter til langsomt at opvarme eller afkøle det omgivende område til den ønskede temperatur. Disse ikke-programmerbare Johnson Controls termostater styres manuelt, så temperaturindstillingen forbliver same indtil den er justeret af brugeren. Det digitale Johnson Controls termostater har LCD-skærmecreens med trykknapper eller tryk på screens for en brugervenlig grænseflade til at styre temperaturer i varme- og køleudstyr. Disse Johnson Controls termostater er programmerbar, hvilket giver brugerne mulighed for at indstille separate temperaturindstillingspunkter for forskellige perioder. Udvalgt digital Johnson Controls termostater giver fugtkontrol, adgangskodebeskyttelse, flersproget display, konfigurerbare alarmer og fjerntemperaturføling til brugertilpasning og sikker kontrol fra ethvert sted.
Vælg mellem en bred vifte af Johnson Controls udstyr og værktøj som flowkontakter, klasse 2 transformere, trykmålere, kedelstyringer, zoneventiler og mere.

Større handel Names

YORK digitale termostater

York digitale termostater fra Johnson Controls tillade problemfri forbindelse til bygningsautomatiseringssystemer eller udstyr via smartphones, tablets eller computere. Disse York-termostatmodeller kan reducere energien ...Læs mere 

FRICK kontrolpaneler og kontrolsystemer

Frick kontrolpaneler og styresystemer fra Johnson Controls er brugervenlige kontrolsystemer, der anvendes i industrielle køleapplikationer. Frick Quantum HD kontrolsystemer & eftermonteringssæt giver...Læs mere 

Johnson Controls Konkurrencefordele

Metasys Building Automation System

Metasys bygningsautomatiseringssystem forbinder kommercielle HVAC-, belysnings-, sikkerheds- og beskyttelsessystemer for at levere den information, som brugerne har brug for på en enkelt platform, hvilket giver dem mulighed for at træffe effektive beslutninger og samtidig forbedre komfort, sikkerhed og produktivitet. Dette system bruger udstyr og værktøjer som f.eks Johnson Controls termostater / termostatregulatorer og variabel luftvolumen modulære samlinger (VMA'er) til at styre og reparere forskellige par.ameters i kommercielle og industrielle rum fra ethvert sted.

Digitale løsninger leveret af Johnson Controls

IoT Breakthrough, en førende markedsintelligensorganisation på det globale Internet-of-Things (IoT) marked, erklærede Johnson Controls som "Årets samlede IoT-virksomhed" i 2020. Virksomheden blev anerkendt for at drive innovation og eksemplificere best IoT-teknologiske løsninger på markedet. Johnson Controls har til formål at bruge sin banebrydende innovation inden for AI (kunstig intelligens) og forbundne løsninger til at gøre kommercielle bygninger, detailfaciliteter og industrirum sikrere, smartere og mere effektive. Nogle af de digitale løsninger leveret af Johnson Controls at hjælpe kunder med at forbedre operationel effektivitet, sikkerhed og bæredygtighed, mens de digitalt transformerer deres bygninger, er:

 • Falsk alarmreduktionstjeneste: Dette brugervenlige værktøj beskytter kundens aktiver og reducerer nedetid og driftsomkostninger og reducerer samtidig falske alarmer.
 • Central Plant Optimization (CPO): Denne optimeringsløsning overvåger løbende interne data fra tilsluttet udstyr og systemer som f.eks Johnson Controls termostater og eksterne data som vejrudsigter og forbrugspriser. De genererer og implementerer automatisk optimeringsbeslutninger for at reducere forsyningsomkostninger og øge tilgængelige forsyningsincitamenter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er Johnson Controls ligger?

Johnson Controls har 3 regionale hovedkvarterer til at levere sine produkter globalt:

 • Cork, Irland
 • Milwaukee, Wisconsin, USA
 • Shanghai, Kina

Hvordan styrer jeg min Johnson Controls termostat?

 • Ringetype Johnson Controls termostater kan nemt styres ved at dreje en drejeskive, der angiver temperaturniveauer og varme/kolde skiftetilstande.
 • Den digitale displaytype Johnson Controls termostater tilbyder forskellige muligheder for at tilpasse temperaturprofiler efter brugeren eller miljøet. Johnson Controls termostater tillader brugervenlig berøringskontrol af temperatur (varmere eller koldere) med automatisk temperatur- og blæserstyringstilstande til justering af omgivende temperaturer i henhold til forudindstillede niveauer eller vejrinformation over internettet.

Hvad betyder Occupied på en Johnson Controls termostat?

Besatte indstillinger af en Johnson Controls termostat refererer til forudindstillede temperaturindstillingspunkter for både afkøling og opvarmning af et rum, når brugere eller operatører er til stede i det pågældende rum. Brugere kan foruddefinere de besatte tider i Johnson Controls termostater til at opvarme/køle området automatisk. Denne indstilling tillader Johnson Controls termostater for at spare energiomkostninger i ubesatte perioder. Brugere kan også tilsidesætte disse indstillinger for at tvinge en Johnson Controls termostat i optaget drift ind i en ledig periode og omvendt.

Hvordan opsætter du en automatisk Johnson Controls termostat?

 • Tilslut Johnson Controls termostat til et Wi-Fi-adgangspunkt efter tilslutning til strøm.
 • Opret en Skyport-konto (hvis du bliver bedt om det), og følg instruktionerne for at oprette en driftsplan.
 • Juster den ønskede tilstand, starttid, stoptid, blæserindstillinger og varme- og kølingsindstillinger for både optaget og ledige perioder.
 • Vælg, screensaver, dato og klokkeslæt, tapet, display og forskellige sikkerhedsindstillinger tilgængelige i Johnson Controls termostat menu.
 • Opret advarsler for forskellige parameters eller når udstyr kræver service.
 • Der henvises til Johnson Controls termostatmanual, mens du opsætter disse termostater for hurtig fejlfinding af nogle almindeligt forekommende problemer.

Varemærkeeksklusive produkter