Kilde Enhver del Anmod nu

Flere indkøbsmuligheder Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

HUSKIE-VÆRKTØJ

filtre

Håndværktøj

TS-32TS-32CCTSP-32

Håndværktøj filtre

Kabel- og ledningsskærere

Hydrauliske kabelskærere, der er egnede til at skære armeringsjern, ACSR-kabler, reb, bløde stålbolte og kobber / aluminiumkabler. Feature stålkonstruktion, en flip-top lås, en anvil-stil center-cut blad og et gummi-greb lige håndtag. Fjernskærehoveder fås også

Bar og Wire Cutter Center Cut 27
Emne: AA4TKB
Model: TS-32
29.673 kr.
Tilføj til kurv
Stang og kædesnitter Centerskæring 18-1 / 2
Emne: AA4TKC
Model: TS-32CC
26.718 kr.
Tilføj til kurv
Bar og Wire Cutter Center Cut 14
Emne: AA4TKD
Model: TSP-32
27.021 kr.
Tilføj til kurv

Om mærket

Huskie Tools, et Spartaco-firma, er kendt for sin batteridrevne serie af professionelle kompressions-, skære- og elværktøjer, der bruges på tværs af jernbane-, skibs-, el-, konstruktions-, fremstillings- og minedriftsindustrier. Virksomhedens produktlinje omfatter hydrauliske pumper, kompressionsstøbere, hydrauliske slag, jordstangskærere, batterier og opladere, eksterne kompressionshoveder og kabel- og trådskærere. De kraftige Huskie manuelle hydrauliske kabelskærere har stålkonstruktion af høj kvalitet og er ideelle til at skære armeringsjern, ACSR-kabler, wirer, bløde stålbolte, kobber- og aluminiumskabler og jord- og ankerstænger. Disse kabelskærere har en flip-top lås til at åbne kæben og rumme kabler og ledninger, en anvil-stil midterskåret klinge, der eliminerer fastklemningsproblemer, der er almindelige for fræsere med forskydning, og et gummigrebshåndtag for at undgå at glide under arbejdet. Virksomheden tilbyder også hydrauliske fjernskærehoveder, der kan tilsluttes ethvert højt tryk (10000 psi) hydraulisk pumpesystem. Disse fjernskærehoveder har et hængslet hoved til let indføring af kabel eller stang og et blad i guillotinskæring til at skære ledningerne eller kablerne rent.
Vi leverer også vanskelige at finde individuelle dele, tilbehør og udskiftninger på bestilling uden nogen mindste ordremængde, der kræves for at afgive ordrer.