Kilde Enhver del Anmod nu

Multiple Purchase Indstillinger Anmodning om tilbud

NET30 vilkår Ansøg om en handelskonto

HELICOIL

Med over 65 års erfaring har Heli-Coil (et Stanley Engineered Fastening-mærke) fremstillet en bred vifte af trådindsatser og tilhørende monterings- eller installationsværktøjer. Disse Heli-Coil-værktøjer er ideelle til pletteringsmateriale, boltning, samlingslåsning og -oplåsning, udstødningssystemer, hammerbor, gearhus og printapplikationer i bilindustrien, forsvaret, elektronik, olie & gas, kraftproduktion og rumfartsindustrien. Læs mere

filtre

Fasteners

Pneumatik

Bearbejdning

Pumper

Håndværktøj

Elværktøj

Elektrisk

Fasteners filtre

TrådindsatsSe alt

 • Gratis løbende spiralindsatser

  Helicoil friløbende skær bruges til at lave gevind eller reparere slidte gevind inde i tapede huller og er velegnede til at tilbyde pålidelig gevindskæring i metaller, kompositter, træ og lignende materialer. Disse indsatser er normalt større i diameter end tapede huller og komprimeres, mens de indsættes, hvilket giver maksimal overfladekontaktareal.

 • Låsning af spiralformede indsatser

  Helicoil låsende spiralformede indsatser er installeret i trykpresser, gearhus og udstødningssystemer for at skabe et internt skruegevind til montering af fastgørelseselementer i bilproduktions- og vedligeholdelsesapplikationer. De har et skruelåsedesign for at undgå at skrue løsner sig ved installation.

 • Trådindsatser

  Helicoil gevindindsatser bruges til at reparere beskadigede indvendige gevind eller skabe nye gevind i et tappet hul, i emner lavet af støbejern, kulstof, aluminium, magnesium, rustfrit stål eller plast. De har et fleksibelt design til afbalanceret fordeling af statiske og dynamiske belastninger i hele gevindets længde.

 • Helix-gevindreparationssæt

  Helicoil spiralgevind reparationssæt er ideelle til reparation af tapede huller i metal, beskadigede eller afisolerede på grund af overdrejningsmoment / slid / korrosion. De er udstyret med et håndbore- og installationsværktøj til hurtig vedligeholdelse og en beskyttende bæretaske til sikker opbevaring og nem transport.

 • Skruetrækkerindsatsværktøj

  Helicoil skrueformede gevindindsatsværktøjer bruges til at installere gevindindsatse i et forboret hul. Et bredt udvalg af værktøj til montering af skær, STI-stikhaner, tangbrydningsværktøj og bøsninger er også tilgængelig. Disse værktøjer har gevind på den udvendige overflade for at skabe en sikker forbindelse med indsatserne og et håndtag for nem manøvrering inde i det borede hul.

 • Tilbehør til gevindindsatsværktøj

  Helicoil tilbyder udskiftning af klinger, endaptors, nylonpuder, højmomentværktøj, tangværktøj, gevind adaptionssamlinger og udvidelige værktøjer til udskiftning/reparation af dine beskadigede gevindindsatsværktøjer.

Om Raptor Helicoil

Heli-Coil spiralformede indsatser bruges til at skabe indvendige skruegevind, der kan rumme fastgørelseselementer i standardstørrelse. Heli-Coil produktkataloget omfatter skruegevindindsatser (både standard- og skruelåsedesign), arbejdsmålere, ledningsfri indsatsinstallationssæt, hånd- og rørhaner, gevindreparationssæt (standard og master), komplette målere og dornværktøj. Heli-Coil trådreparationssæt indeholder 4 til 36 værktøjer, der er lavet af holdbart 304 rustfrit stål. De inkluderer gevindindsatser af UNF, MC, MF og UNC-typen sammen med en håndboremaskine og et installationsværktøj. HeliCoil skruelåseindsatser har en elastisk låsemekanisme, der sikkert griber bolten og forhindrer, at den løsner sig på grund af vibrationer eller kraftige stød. Disse indsatser overholder NASM8846, MA1565, NASM21209 og MA3331 standarder. Mærkets tomme indsatser er farvet røde for hurtig identifikation og nem betjening. Vælg mellem en bred vifte af Heli-Coil-produkter, inklusive indsatser, elværktøj adapters, strømforsyninger, værktøjsdrivere og mere, på Raptor Supplies.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Heli-Coils Producentens nr.'er (producentens varenumre) krydser generelt individuelle referencer til det tilsvarende Chrislynn modelnumre. Så hvis du leder efter konkurrerende spiralformede værktøjer, der enten er udsolgt eller forældede, er chancerne Raptor Supplies har tilsvarende Heli-Coil indsatser og værktøjer til rådighed. Kunder kan også krydshenvise til de fleste af disse værktøjer ved at bruge de sidste 5 cifre i modelnumrene.

Hvorfor os?

Raptor Supplies, en betroet Heli-Coil skær distributør, tilbyder sit komplette udvalg af produkter, herunder tilbehør som pneumatiske reservedele, maskinskæreværktøj, batterier til batterier til værktøj, måleværktøj og strømforsyninger. Vi kan anbefale passende spiralformede trådindsatskonfigurationer til montering af fastgørelseselementer af forskellige størrelser.

Levering

Disse Heli-Coil gevindindsatser er små i størrelse og kræver kompakt indpakning. Derfor leveres de i pakker bestående af flere stykker. Disse Heli-Coil gevindindsatser og værktøjstilbehør leveres med kurerforsendelse og ikke luftfragt for minimal nedetid.

Større handel Names

Heli-Coil Tangless skruegevindindsatser

Heli-Coil filtrede skruegevindindsatser fås i friløbende og skruelåsende indsatstyper. Disse indsatser kan forankres permanent i position mod det tapede hul (fritløbende) og positi...Læs mere 

Heli-Coil Oversize & Twinsert skruegevindindsatser

Heli-Coil spiralindsatser fås i oversize og twinsert spiralformede typer. De er ideelle til at gendanne skruegevindindsatstappede huller samt til at rette anboringsfejl til standard tape...Læs mere 

Heli-Coil Primer-fri coated indsatser

Heli-Coil Primer-Free skær er designet til at blive brugt i applikationer, hvor galvanisk korrosion kan forekomme mellem forskellige metaller. De er også ideelle til magnesium- og aluminiumsapplikationer. Den pri...Læs mere 

Helicoil Konkurrencefordele

Heli-Coil 8 Pitch skruegevindindsatser

Heli-Coil 8 stignings skruegevindindsatser er en unik serie af skær, ideel til 8 stignings gevindhuller. Disse skær er hurtige og økonomiske stk., der sparer værdifulde og dyre dele (som ellers skulle kasseres) med minimal nedetid. Trådtværsnittet af disse Heli-Coil 8 pitch indsatser er præcist konstrueret til at eliminere pitch diameter af et standard gevind med 8 stigninger med præcis 1/8 tomme og kræver ingen specielle tap. Disse Heli-Coil 8 pitch indsatsstk. kan bruges i eksisterende flanger og fremspring, hvor reparationer er umulige med andre typer solide bøsninger eller skær. De fås i varianterne inconel X-750 og 18-8 rustfrit stål.

Heli-Coil selvskærende skruegevindindsatser

Heli-Coil selvskærende trådskruegevindindsatser garanterer en meget alsidig og billig metode til at placere stærke gevind i fibrøse materialer, herunder træ. Disse Heli-Coil indsatser er præcist formet til en diamantformet tværsnitskonfiguration og en spiralviklet spole af kulstofstål konstrueret tråd, hvilket sikrer gevindslidsbeskyttelse. Desuden har det udvendige design af spolen knivlignende tråde, som automatisk banker sig selv ind for at tillade maksimal indtrængning i træfibrene, men alligevel efterlader store sektioner af træ mellem gevindene for suveræn styrke. Dette forbedrer fugestyrken i både overflade- og endekornsinstallationer.

Heli-Coil rørgevindindsatser

Heli-Coil rørgevindindsatser er præcisionsformede skruegevindspoler, der er koldvalsede til et diamantformet tværsnitsdesign med skarpe kam, der sikrer trækstyrke under alle driftsforhold (selv ved tryk op til 20000 psi). De er lavet af 18-8 rustfri ståltråd for at modstå korrosion og tilbyder en glat overflade på 8-16 mikrotommer. Disse økonomiske Heli-Coil rørgevindindsatser minimerer gevindsvigt på grund af vibrationer, afskalning, korrosion, træthed eller fastklemning. Desuden forhindrer disse stk. gevindslid, selv efter gentagen gen- og afmontering.

Heli-Coil Tændrør Skrugevindindsatser

Heli-Coil tændrørsskrueindsatser er ideelle til højtydende og højtemperatur tændrørsapplikationer. Disse gevindindsatser er lavet af 18-8 runde rustfri ståltråde for at modstå korrosion og er designet til en 60 graders diamantformet tråd. Denne koldbearbejdede tråd er viklet ind i en spiralformet spole ved hjælp af et hak og en drivtang for at eliminere den, efter at indsatsen er skruet ind i det spiralformede tapede hul. Disse økonomiske stk. er i stand til at reducere gevindsvigt på grund af vibrationer, afskalning og træthed og er ideelle til at forlænge gevindets levetid, selv efter gentagen genmontering og adskillelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad bruges en Heli-Coil til?

En Heli-Coil er en trådreparationsindsats af spiral tråd, der bruges til at skabe indvendige skruegevind til at rumme fastgørelseselementer i standardstørrelse.

Fungerer Heli-Coils i aluminium?

Når den er under belastningen og trykket fra en kørende motor, tillader den bløde natur af aluminium metal tråde at trække fra deres basismateriale. Så en installeret Heli-Coil gevindindsats på motorer sikrer et sikkert gevindforbindelsespunkt for tilbehør med aluminiumshoveder.

Hvilket materiale er Heli-Coils lavet af?

Heli-Coil gevindindsatser er konstrueret af austenitisk kromnikkelstål med en minimumstrækstyrke på 1400 N/sq.mm. Disse valsede gevind sikrer en slidstærk og høj styrke gevindoverflade med minimalt friktionsmoment.

Varemærkeeksklusive produkter