Gast Vakuumpumpe Fordeler | Raptor Supplies Denmark

GAST

Siden 1921 har Gast designet og produceret luftbevægende produkter til fremstilling, sundhedspleje og miljørensningsapplikationer. Med hovedkontor i Michigan, USA, omfatter mærkets produktlinje pneumatik, materialehåndtering og elektrisk udstyr. Læs mere

filtre

Pneumatik

Motorer

Hardware

Trucks

VVS

HVAC og køling

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Malingsudstyr og forsyninger

Elektrisk

Smøring

Pneumatik filtre

Luftkompressorer og vakuumpumperSe alt

 • Membrankompressor / vakuumpumpe

  GAST membrankompressor/vakuumpumper er velegnede til applikationer, der kræver en kontinuerlig ydelse og moderat trykforsyning, såsom påfyldning af gasflasker og hydrogenering af spiseolier. De har vendbare, 1/8 og 1/4 tomme indløbs- og udløbsporte for nem installation.

 • Stempelluftkompressor / vakuumpumpe

  Gast 1/4 og 3/8 NPT luftkompressorer/vakuumpumper er velegnede til naturgasrørledninger. De har en termisk beskyttet motor med skygge for at forhindre ulykker forårsaget af overophedning og har aluminiumscylindre og -hoveder til hurtig varmeoverførsel. Disse pumper er udstyret med sandwichventiler for at forhindre fremmede partikler i at sætte sig fast på ventilsæder.

 • Regenerative blæsere

  Gastregenererende blæsere cirkulerer store mængder luft ved lave tryk, ideelle til kloakbeluftning, vakuumløft, trykpresser og dambeluftning. De har TEFC-kabinetter for at forhindre indtrængning af støv eller fugt. De har permanent forseglede kuglelejer for at reducere friktionstab.

 • Rotary Vane Compressor / Vacuum Pump

  Gast 1/3-fasede kompressorer/vakuumpumper er ideelle til kontinuerlige applikationer som vakuumformning, cirkulationsterapi og dambeluftning. De har selvsmørende og selvjusterende forseglede lejer og skovle for at sikre en pulsfri luftstrøm.

 • Stationære elektriske luftkompressorer

  Gasttankmonterede kompressorer bruges til at drive oppustningsanordninger, sprøjteudstyr og pneumatisk værktøj. De har oliefri drift, hvilket sikrer, at den udledte luft er fri for forurenende stoffer. Disse kompressorer modstår temperaturer mellem 32 og 104 grader F og tillader montering i ethvert plan.

 • Vakuumpumper

Pneumatiske systemkomponenterSe alt

 • Pneumatisk lyddæmper
 • Vakuumudkastere

  Gast inline-box vakuumejektorer suger dampene eller gassen fra pneumatiske beholdere og transportsystemer. De tilbyder en lav vedligeholdelse og støjfri drift på grund af fraværet af bevægelige dele og leverer en maksimal hastighed på 40 rpm.

 • Vakuumregulatorer

ReservedeleSe alt

 • Dele

  Inkluderer køleventilatorer, trykafbrydere og reparationssæt til luftmotorer, der er ideelle til brug med Gast-kompressorer og vakuumpumper

Pneumatiske motorerSe alt

 • Luftmotorer

  Gastluftmotorer er ideelle til forskellige håndholdte værktøjer, såsom slibemaskiner, boremaskiner, slibemaskiner og møtrikker. De tilbyder ubelastede hastigheder op til 3000 rpm og fås i akseldiametre på mellem 3/8 og 1 tommer.

Om Gast

Mærkets omfattende katalog omfatter stempelluftkompressorer, tryk- og vakuumafbrydere, roterende vingekompressorer/vakuumpumper og vakuumgeneratorer. Gast 1-trins luftkompressorer har permanent oliefri smøring for at frigive ren luft og pølsetanke, der blødgør luftudbrud fra frem-og-tilbage-kompressoren for ensartet luftstrøm. De kommer med en automatisk start/stop-pressostat, der starter kompressoren ved 30/70/80 psi og stopper ved 50/100 psi. Disse luftkompressorer har manuel dræn, tryksikkerhedsventil, trykmåler og klodeventil for kontrol, sikkerhed og lang levetid.

Vigtigste handelsnavne

JUN-AIR kompressorer

I modsætning til traditionelle kompressorer er JUN-AIR kompressorer fri for stempelringe. Denne funktion reducerer tolerancen mellem kompressorcylinderen og stemplet og minimerer derved energitab...Læs mere 

Gast konkurrencemæssige fordele

Luftmotorteknologi

Gastluftmotorer anvender trykluft til at frembringe rotationsbevægelse af akslen. Denne luftmotorteknologi sikrer, at der ikke er elektriske gnister og overophedning af enhedens komponenter. Gastroterende vingemotorer med aksiale skovle er monteret i en slidset rotor, monteret excentrisk med motorens husboring. Det drejningsmoment, der kræves til at drive den tilsluttede aksel, frembringes af tryklufttrykket. Denne luftmotorteknologi sikrer, at motoren er funktionsdygtig i alle positioner.

Blæser teknologi

Gastregenerative blæsere har blæserteknologi, der understøtter reacceleration af blæsermotoren. Under drift trækker pumpehjulet på disse regenerative blæsere luft ind i kompressionsrummet gennem indløbsporten. Denne luft bevæges radialt udad gennem det buede hus ved hjælp af centrifugalkraft og understøtter den efterfølgende vinge for at påføre reacceleration.

Vakuumgeneratorteknologi

Gastvakuumgeneratorer har patenteret design med en kombination af ingen bevægelige dele og en række venturi-dyser. Hver dyse i disse vakuumgeneratorer har en gradvist større åbning til at udvinde maksimal energi fra trykluftforsyningen, samtidig med at niveauet af genereret vakuum forbedres.

Membransteknologi

Gastmembrankompressorer fungerer ligesom standard stempelkompressorer. Membranteknologien minimerer dog støjen og sikrer støjsvag drift i modsætning til højlydte stempelkompressorer. Membranen på Gast kompressorer skaber et vakuum, når den bevæger sig nedad. Denne bevægelse skubber indsugningsventilen til den åbne position, når udeluften slippes ind. Når membranen og plejlstangen bevæger sig op, bliver luften komprimeret, og afgangsventilen åbner. Denne trykluft flyttes derefter til modtagertanken eller luftselskabet, afhængigt af systemets design. Denne membranaktiverede drift reducerer støjen og overophedningen markant.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver Gast Manufacturing?

Fra 1921 har Gast Manufacturing, Inc. været en global designer og producent af kvalitetslufttransportprodukter. De leverer omkostningseffektive løsninger til en bred vifte af applikationer, såsom fremstilling, sundhedspleje og miljøoprydning.

Hvor ligger Gast Manufacturing?

Gast Manufacturing, Inc., som er opført under industrien for generel maskinfremstilling, er beliggende i Benton Harbor, MI, USA.

Hvad er brugen af ​​en Gast luftkompressor?

Gastpumper og luftkompressorer bruges til landbrugsskummarkører, afgrødesprøjter og udstyr til skadedyrsbekæmpelse. Disse produkter er ideelle til forskellige industrier, såsom airbrushes, laboratorieudstyr, olieforstøvere, fødevareforarbejdning og mere.

Hvad er forskellen mellem en to-trins og en enkelt-trins luftkompressor?

Den grundlæggende forskel mellem en enkelt- og to-trins luftkompressor er antallet af gange, luften bliver komprimeret. I en et-trins kompressor komprimeres luften én gang. Hvorimod i en to-trins kompressor, er den komprimeret to gange, hvilket fordobler lufttrykket.

Hvilken type olie skal bruges til at smøre Gast-luftmotorer?

En 10 wt detergentolie er velegnet til at smøre Gast luftmotorer. 10w30 vaskemiddelolie kan dog også bruges som erstatning.

Hvilken størrelse luftledning anbefales til Gast luftmotorer?

Det anbefales, at størrelsen på luftledningen skal være en størrelse større eller af samme størrelse som porten.

Kan Gast luftmotorer monteres i enhver position?

Ja, det unikke design af Gast-luftmotoren gør det muligt for brugeren at installere/montere den i enhver position afhængigt af applikationskravet.

Hvad er Gas luftmotor reparationssæt?

Gast luftmotor reparationssæt hjælper med at reparere luftmotorerne på stedet. Disse reparationssæt omfatter motorpakninger, skovle, lejer, filtre og motorvedligeholdelsesmanualer.

Hvad er brugen af ​​Gast otte vinge luftmotorer?

En otte-vinget Gast-luftmotor bruges i applikationer, der kræver minimal driftshastighed, normalt til inch-applikationer.

Hvor ofte skal brugeren servicere luftfilteret til Gast-roterende vingemotorer?

Det anbefales, at filtrene rengøres, efterses og/eller udskiftes efter 500 timers drift.

Hvilken type skylleopløsningsmiddel er egnet til rengøring af Gast-produkter?

Gast AH255D skylleopløsningsmiddel er velegnet til rengøring af Gast produkter. Brugeren bør undgå opløsningsmidler, der indeholder brændbare, elektrisk ledende eller petroleumsbaserede komponenter til rengøringsformål.

Er Raptor Supplies tilbyde tilbehør til mærkets sprøjtepistoler?

Ja, kunder, der leder efter tilbehør til Gast-sprøjtepistoler, kan kigge efter reparationssæt. Disse reparationssæt inkluderer lejer, pakninger, stifter, tætninger, fjedre og skovle, der passer ind i mærkets sprøjtepistoler, når disse allerede installerede dele bliver beskadiget på grund af nogle tekniske problemer.