Extech Instruments Distributør (620 varer) | Raptor Supplies Denmark

EXTECH

Extech Instruments har fremstillet en omfattende serie af elektronisk måleudstyr og håndholdte måleapparater i over 45 år. Disse produkter er meget udbredt i bygge-, fremstillings- og elektronikindustrien. Læs mere

filtre

Test Instrumenter

Lab Supplies

HVAC og køling

Elektrisk

Håndværktøj

VVS

Elværktøj

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

Møbelgæstfrihed og mad service

Test Instrumenter filtre

Test af ikke-elektriske egenskaberSe alt

12

Om Extech

Dets produktkatalog omfatter dataloggere, kalibratorer, gasanalysatorer, målere, sonder, stopure, controllere, DC-strømforsyninger, stroboskoper, testere, detektorer, tællere, reagenser og genopfyldninger. Disse værktøjer er meget udbredt i installations-, test- og vedligeholdelsesarbejde i forskellige industrier og laboratorier. Mærkets digitale manometre er designet til at måle positivt, negativt og differentielt luft- og gastryk. Disse bærbare, håndholdte stk. har 11 valgbare målestk., der kan hjælpe med at måle manometer eller differenstryk fra 0 til 0.5 psi. De er yderligere indbygget med LCD-skærme med baggrundsbelysning for klar aflæsning selv i svagt lys, nul-funktion til offset-korrektion og datahold-funktion til at låse de sidst målte data. De er ideelle til at detektere blokeringer i filtre, kølere og kondensatorer, samt bruges til kalibrering af tryktransmittere og trykoptagere. Extech fugtmåler bruges til at måle procentdelen af ​​vand i et givet stof og er tilgængelig i en ikke-invasiv, stiftfri fugtmålingsmodel og en stift-type sondemodel til en bred vifte af applikationer.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Extech Instruments Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende Reed Instruments og Westward modelnumre for vindmålere, dataloggere og multimetre. Så hvis du leder efter en konkurrentvare, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har de tilsvarende Extech Instruments-produkter til rådighed.

Levering

Disse Extech Instruments produkter spænder fra små til store størrelser. De kan kræve omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse varer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

Extechs konkurrencemæssige fordele

ExStik Conductivity / TDS / Salinity Meter

Extech EC400-måleren tilbyder funktioner som seks målestk., en intern hukommelse til at gemme op til 15 mærkede aflæsninger og selvkalibreringsfunktionalitet ved opstart. Enheden inkorporerer mikroprocessorchippen og patenteret sensorteknologi for at muliggøre samtidig måling af ledningsevne, saltholdighed, TDS og temperatur. Den har et stort digitalt display med et analogt søjlediagram til at angive prøvetrends og tillader 3 måleområder fra postevand, spildevand og enhver vandig opløsning. Den inkluderer en måler og ledningsevnecelle, en beskyttende sensorhætte, en prøvekop, fire batterier og en halsrem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan forbereder man en prøve til ledningsevne / TDS / Salinitetstest?

Før testning placeres testprøven i en prøvekop med tilstrækkelig dybde (minimum 2.5 cm) til at dække elektroden korrekt. Rør nu opløsningen for at fjerne eventuelle luftbobler, og begynd at teste opløsningen for at få den ønskede aflæsning.

Hvordan nulstiller jeg de kalibrerede data i min EC400 meter?

 • Sluk for måleren.
 • Tryk og hold Cal / Recall og Mode / Hold knapperne nede.
 • Tryk kortvarigt på tænd/sluk-knappen. Så snart displayet tændes, skal du slippe alle tre ovennævnte knapper.
 • Displayet vil vise dFLt rSt (standard nulstilling) på skærmen, og alle kalibreringsdata vil blive slettet. Hvis bemærkningen ikke vises, gentages proceduren.
 • Genkalibrer nu testeren til pH- og konduktivitetsmålinger.

Kan jeg lave manuel datalogning i min EasyView temperaturdatalogger?

 • Tryk på MEM-knappen på displaypanelet for manuelt at gemme en enkelt aflæsning i hukommelsen.
 • Når der trykkes på, vises MEM-ikonet og lokationsnummeret på skærmen (i to sekunder) og skiftes derefter til det normale display.

Hvordan vedligeholder man EasyView temperaturdataloggeren?

 • Rengør jævnligt dataloggerens yderside med en blød klud. Undgå at bruge slibende eller skrappe rengøringsmidler, der kan beskadige enheden.
 • Undgå at udsætte dataloggeren for ekstreme temperaturer, fugt eller direkte sollys i længere perioder.
 • Udskift batterierne, når de er ved at være tomme for at forhindre tab af data eller afbrydelser i optagelsen.
 • Opbevar dataloggeren i et tørt og rent miljø, når den ikke er i brug. Opbevar det i et beskyttende etui eller pose for at forhindre støvophobning og potentiel skade.

Hvilke gasser kan detekteres af EzFlex brændbar gasdetektor?

EzFlex brændbar gasdetektor kan detektere en lang række gasser, herunder naturgas, metan, ethan, propan, butan, acetone, alkohol, ammoniak, damp, kulilte, benzin, jetbrændstof, røg, lakfortynder og mere.