Chicago-latrobe distributør (1676 varer) | Raptor Supplies Denmark

CHICAGO-LATROBE

Chicago-Latrobe, et undermærke af Greenfield Industries, fremstiller skæreværktøjer til generelle formål til automobil-, træbearbejdnings-, metalbearbejdnings-, bygge- og smykkeindustrien. Læs mere

filtre

Bearbejdning

VVS

Sikkerhed

Håndværktøj

Elektrisk

Bearbejdning filtre

Maskinskærende værktøjerSe alt

Om Chicago-latrobe

Chicago-Latrobe-kataloget inkluderer forsænkning, arbejdslængde, reduceret skaft, ekstra lang, skruelængde, konisk længde, solid spade og lige rillebor. Mærkets arbejdslængde bor bruges med både roterende og slagskruetrækkere i forskellige boreapplikationer. De har længere længder end diametre, hvilket øger skærehastigheden og varmebestandigheden. Chicago-Latrobe kombineret bor/forsænket sæt bruges til at bore og forsænke skruer i stål og andre jernholdige materialer. Disse højhastigheds-stålfremstillede sæt med højre skæreretning fås i sæt fra 5 til 8 stykker.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Nogle Chicago-Latrobe Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende PSG-, Cle-Line- og Westward-modelnumre. Så hvis du leder efter en konkurrentvare, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har de tilsvarende Chicago-Latrobe-produkter til rådighed.

Levering

Disse bor er små i størrelse og kræver kompakt emballering. De er velegnede til kurerforsendelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket materiale er Chicago-Latrobe arbejdslængde bor lavet af?

Mærkets arbejdslængde borekroner er lavet af højhastighedsstål for at modstå varme og slid under gentagne boringer med store mængder.

Kan mærkets hårdmetalbits klare ekstreme temperaturer?

Chicago-Latrobe hårdmetal bits kan håndtere temperaturer op til 140 grader F.

Hvordan sikrer Chicago-Latrobe sikkerhed for arbejdere i byggebranchen?

Chicago-Latrobe tilbyder helkropssele for dem, der arbejder i områder, hvor der er risiko for at falde. Den har en enkelt D-ring på bagsiden til fastgørelse af en selvtilbagetrækkende livline eller en stødabsorberende snor til et sikkert ankerpunkt.