Kanallåstængerfordeler (118 genstande) | Raptor Supplies Denmark

CHANNELLOCK

Channellock, der blev grundlagt i 1886, med hovedkvarter i Pennsylvania, USA, fremstiller mere end 140 typer tænger til brug i flåde- og køretøjsvedligeholdelse og andre industrielle apparater. Læs mere

filtre

Håndværktøj

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

VVS

Om Channellock

Channellock-kataloget omfatter et bredt udvalg af tænger, skruenøgler, diagonalskærere, ridsesyle og næsetange. Mærkets not og fer tangsæt bruges til let at vride, gribe og dreje genstande af forskellige former og størrelser. De har stål-/kulstofstålkonstruktion for øget styrke og holdbarhed. Disse sæt har dyppede håndtag for et skridsikkert greb og reduceret håndtagstræthed. Kanallås justerbare skruenøgler er velegnet til at dreje og gribe møtrikker, rør og bolte i forskellige størrelser. Disse skruenøgler er lavet af stål for strukturel stivhed og holdbarhed og har krom/sort fosfatfinish for korrosionsbestandighed og æstetik.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Nogle Channellock Producentens nr.'er krydser individuelle referencer til de tilsvarende Klein Tools, Westward og Wright Tools modelnumre. Så hvis du leder efter en konkurrentvare, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne Raptor Supplies har de tilsvarende Channellock-produkter til rådighed.

Levering

Disse Channellock-produkter er små i størrelsen. De kræver omhyggelig emballering, da nogle varer kan blive beskadiget under forsendelse. Derfor bliver disse varer leveret med kurerforsendelse og luftfragt for minimal nedetid.

Vigtigste handelsnavne

Slanke kæbe WIDEAZZ justerbare skruenøgler

Mærkets SlimJaw WIDEAZZ justerbare skruenøgler er 40 % tyndere sammenlignet med de fleste skruenøglestørrelser, hvilket giver lettere adgang i trange rum, hvor konventionelle skruenøgler måske ikke passer.

LILLE CHAMP Tænger

Channellock LITTLE CHAMP tang har et slankt, lettere og bedre afbalanceret design, hvilket gør dem nemmere at håndtere. De er fjederbelastede, hvilket gør dem endnu mere brugervenlige. Disse tængers kæber a...Læs mere 

Pass-Thru Uni-Fit fatningssæt

Channellock Pass-Thru Uni-Fit fatningssæt består af Uni-Fit boksender til at drive en bred vifte af befæstelsestyper, såsom SAE, metrisk, ekstern Torx, pline, 6 pt & 12 pt fastgørelseselementer og afrundet sekskant. De ...Læs mere 

Channellocks konkurrencemæssige fordele

XLT (Xtreme Leverage Technology)

Xtreme Leverage Technology (XLT) indbygget i Channellock-tænger muliggør et betydeligt fald i mængden af ​​kraft, der er nødvendig for at skære sammenlignet med konventionelle design med høj gearing.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bruger du en Chanellock justerbar skruenøgle?

Begynd med at justere kæbebredden på Chanellock justerbar skruenøgle, så den passer til den specifikke størrelse på det fastgørelseselement, du har til hensigt at stramme eller løsne. Når du har justeret skruenøglen, skal du placere den over fastgørelsesanordningen og dreje håndtaget i retningen med eller mod uret for at påføre det nødvendige tryk.

Hvordan vedligeholder man disse Channellock fer- og nottangsæt?

For at kunne vedligeholde og pleje dine Channellock fer- og nottangsæt korrekt, er det vigtigt at holde dem rene og tørre, når de ikke er i brug. Du kan tørre dem af med en tør klud eller påføre et let lag olie for at forhindre rust og korrosion. Det er afgørende at opbevare dem på et tørt og sikkert sted for at forhindre eventuel skade eller tab.

Kan Channellock diagonalskærere bruges på enhver type ledning eller kabel?

Disse Channellock diagonalskærere bruges til at skære ledninger og kabler og er mest effektive til bløde eller mellemhårde ledninger som kobber og aluminium. Det er afgørende at vælge den passende størrelse fræser til den specifikke ledning eller kabel for at opnå et præcist og rent snit

Kan en Channellock skrabesyl bruges til andre formål end at markere eller skrabe?

Channellock ridsesyle er primært designet til at markere eller ridse materialer, men kan også bruges til at gennembore eller punktere lette materialer. Det er dog ikke tilrådeligt at bruge en skrabesyl som lirkestang eller skruetrækker, da det kan resultere i værktøjsskader.