Baldwin Filters | Raptor Supplies Denmark

BALDWIN FILTERS

Baldwin Filters, et mærke ejet af Parker Hannifin Corporation, har hovedkontor i Kearney, Nebraska, USA, og er en førende producent af højkvalitets filtreringsprodukter. Disse filtreringsprodukter er ideelle til at beskytte industrimotorer og mobilt udstyr mod olie, brændstof og støv. Læs mere

filtre

Flåde- og køretøjsvedligeholdelse

VVS

HVAC og køling

Pneumatik

Lab Supplies

Test Instrumenter

Klæbemiddel og klæbemiddel

Hydraulik

Svejsning

Møbelgæstfrihed og mad service

Hardware

Om Baldwin-filtre

Baldwins produktkatalog består af et omfattende udvalg af ISO / SAE certificeret luft, kabineluft, brændstof, hydraulik, smøreolie, CCV (krumtaphusventilation) & transmissionsfiltre, reservedele og filterelementer. Baldwin luftfiltre er designet til at forhindre indtrængen af ​​skadelige forurenende stoffer, såsom snavs, snavs og internt skabt fugt i et hydraulisk eller mekanisk system, og derved undgå for tidlig slid. Disse stk. tilbydes kun i element-, dåse-, in-line- og DAHL-design med udvendige diametre på mellem 2.5 og 19-9/32 tommer. Mærkets hydrauliske spin-on filtre beskytte industrimaskiner og hydraulisk udstyr mod skader forårsaget af fremmede forurenende stoffer og olieurstk.. Udvalgte modeller har fleksible indvendige pakninger for lækagefri drift og brugersikkerhed og spin-on design for nem installation og vedligeholdelse.

Ting at overveje

Krydsreferencealternativer

Baldwin Filters produkters modelnumre krydser generelt individuel reference til de tilsvarende Air Handler, Honeywell & Parker Producentens nr.'er (producentens delnumre). Så hvis du leder efter filtre og tilbehør, der enten er udsolgt eller forældet, er chancerne store Raptor Supplies har det alternative produkt tilgængeligt.

Levering

Disse Baldwin Filters-produkter er generelt små i størrelse og kræver kompakt emballage. De er velegnede til kurerforsendelse og ikke luftfragt.

Vigtigste handelsnavne

EnduraPanel Air Elements

Baldwin EnduraPanel luftfilterelementer forhindrer luftbårne forurenende stoffer i at trænge ind i forbrændingskammeret. EnduraPanel luftfiltre har et forstærket design med en støbt ramme, strækmetal støtte...Læs mere 

FleetStrip kølevæske testsæt

Bilers udtømte kølesystemer bliver nogle gange genopfyldt med flydende supplerende kølevæskeadditiver i stedet for kølevæskefiltre. Brugere skal periodisk teste disse kølevæskeblandinger for at sikre ...Læs mere 

Baldwin Filtre Konkurrencefordele

Highly Engineered Layered Media (HELM) teknologi

HELM-teknologi bruges primært i Baldwin-brændstoffiltre til at holde brændstoffet (der kommer ind gennem brændstofindsprøjtningssystemet) rent og fri for forurenende stoffer. Denne teknologi forhindrer for tidligt slid på injektoren og den efterfølgende nedetid ved at drive brændstofsystemet med høj effektivitet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor laves Baldwin-filtre?

Baldwin-filtre fremstilles primært i USA. Mærket har også produktions- og distributionscentre i Australien, Belgien, Kina, Mexico, Marokko, Sydafrika og Storbritannien.

Hvad er Baldwin Channel Flow luftfilterelementer?

Baldwin Channel Flow luftfiltre bruges til at beskytte det kraftige udstyrs forbrændingskammer mod omgivende støv og andre forurenende stoffer. Deres højeffektive medier har en lige luftvej for optimal luftstrøm på trods af deres kompakte størrelse.